Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Fortaleza – Athletico PR, Ponturi Pariuri, Brazil, Serie A, 03 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

seriea_brasil

Fortaleza și Athletico PR vor juca pe 03 iunie 2024, luni de la ora 21:30h (UTC), în meciul din cadrul campionatului Serie A în Brazil, Uită-te la pontul pentru Fortaleza – Athletico PR 2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Fortaleza – Athletico PR

Meciul se va disputa pe formidabilul stadionul Estádio Municipal Presidente Getúlio Vargas, din orașul Fortaleza, cu o capacitate de 67000 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Fortaleza – Athletico PR 2024

Serie A a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,49 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,35 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Fortaleza

Fortaleza se întoarce după o victorie din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Sportivo Trinidense, din Copa Sudamericana, a luat sfârșit cu 2-1. Antrenorul echipei, J. Vojvoda, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 3-5-2.

Acest rezultat pozitiv a confirmat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.10.

Ultimul meci pentru Athletico PR

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Athletico PR în cadrul la Copa Sudamericana, folosind formația 3-4-1-2, a disputat împotriva celor de la Danubio și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-2.

Această înfrângere nu era așteptată absolut deloc. Erau favoriți, și cu toate acestea au fost învinși, într-un scenariu cu o cotă de 15.00.

Fortaleza vs Athletico PR h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, Athletico PR ocupase locul 7 în Serie A, iar Fortaleza locul 9. Athletico PR a intrat pe teren cu tactica 3-4-3, în timp ce Fortaleza a folosit formația 4-2-3-1.

Aceste echipe ultima oară s-au confruntat în cadrul unui meci controversat din Serie A a sezonului 2023, care s-a încheiat cu o remiză 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Athletico PR a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Fortaleza.

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

Acest joc, va fi condus de arbitrul central J. Gobi, asistat de N. Back și G. Rodrigues de Oliveira.

Fortaleza

Serie A clasament

Echipa Fortaleza are 7 puncte și ocupă la momentul actual locul 10 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Copa Sul-Americana, cu o serie de 1 victorii, 4 remize și 0 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că în 7-a etapă, echipa a depășit pe Internacional care se află pe locul 11 în clasament, nu are nici un avantaj.

Așezându-se comod la mijlocul clasamentului în Brazil Serie A, Fortaleza nu pare să aibă ambiții mari sau să se preocupe cu ideea că vor retrograda. Cu toate acestea, echipa va încerca să țintească o victorie, profitând de jocul care îl va gazdui.

Analiza Fortaleza

Pentru moment, după 6 de runde care au luat sfârșit, Fortaleza înregistrează 5 goluri date și un număr de 4 goluri primite, în Serie A.

Având în vedere că al lor are o medie de posesie a mingii de 41,2% în campionat, echipa nu poate propune jocul, ceea ce poate fi o problemă pentru acest meci. Prin urmare, fanii speră ca echipa să aibă mult mai mult succes și posesie în acest meci Fortaleza x Athletico PR din 2024 și să le transforme în goluri.

Cu un program încărcat, Fortaleza poate avea probleme în a-și menține performanța în fața mai multor jocuri într-un interval scurt de timp. În ciuda faptului că cotele previzionează un joc echilibrat cu Fortaleza și Athletico PR având șanse de victorie de peste 2, programul încărcat al echipei poate fi un factor decisiv pentru rezultat.

Athletico PR

Serie A clasament

Echipa Athletico PR are 13 puncte și actualmente ocupă locul 1 în clasament, loc care se califică pentru CONMEBOL Libertadores, având în spate o istorie de 4 victorii, 1 remize și 1 înfrângeri.

Analiza Athletico PR

La acest moment, Athletico PR se prezintă cu 9 goluri date și un total de 3 goluri primite, după 6 runde jucate, în Serie A.

Athletico PR par a fi regi pe deal după ce au obținut cele 2 victorii.

Un alt element important ce trebuie luat în considerare pentru acest meci este stilul strict al lui Alexi Stival. În special într-un meci în deplasare, caracterul intens al antrenorului, care pare să joace aproape de echipă, mai ales în momentele cele mai dificile, poate fi crucial.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Athletico PR se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 4,67 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Athletico PR e un candidat fidel la titlu, faptul că se clasează pe prima poziție în Serie A demonstrează că.

Athletico PR este o echipă mai ofensivă decât Fortaleza, înregistrând 579 atacuri împotriva la 449 din partea celor de la Fortaleza, și marcând de 9 ori comparativ cu Fortaleza care a înscris de 5 ori.

Golgheterul de la Athletico PR

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Agustín Canobbio. A marcat de 2 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Athletico PR să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Un moment oportun pentru a plasa un pariu ar fi minutele 75-90, deoarece aceasta reprezintă perioadă în care sunt marcate cele mai multe goluri.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Fortaleza 1 și echipa vizitatoare Athletico PR 1 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

În caz că doreați să plasați un pariu câștigător, rețineți că suma numărului de cornere ale ambelor echipe oferă o medie de 5,56 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Fortaleza are o medie de 1,9 cartonașe galbene pe meci după cele 6 runde, în timp ce Athletico PR are o medie de 2,3. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 4,83 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Fortaleza – Athletico PR, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Fortaleza și Athletico PR?

Meciul se va disputa luni pe 03 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Fortaleza – Athletico PR?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio Municipal Presidente Getúlio Vargas din Fortaleza.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie A, sezonul 2023 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19095139
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații