Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Floresta – Confiança, Ponturi Pariuri, Brazil, Serie C, 11 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Serie_C_Brasil

Un meci de fotbal între Floresta și Confiança din Serie C va avea loc în Brazil, marți de la ora 23:00h (UTC), pe data de 11 iunie 2024, consultă pontul pentru Floresta – Confiança 2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Floresta – Confiança

Meciul e programat să aibă loc pe mitic stadionul Estádio Municipal Presidente Getúlio Vargas, din orașul Fortaleza, cu o capacitate de 67000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Floresta – Confiança 2024

În ediția actuală a Serie C, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,15 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,48 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Floresta

Floresta vine după o înfrângere în etapa precedentă. Meciul împotriva la ABC, din cadrul Serie C, s-a încheiat cu 1-0.

Cotele de 1.75 au prezis înfrângerea înca de la începutul meciului.

Ultimul meci pentru Confiança

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o victorie în ultima rundă. Unde în cadrul la Serie C, Confiança a disputat împotriva echipei Aparecidense, cu un scor final de3-1.

Meciul a fost echilibrat, și era de așteptat, având în vedere cota de 1.95 pentru victoria gazdelor.

Floresta vs Confiança h2h

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în Serie C, susținut pe data de 07-08-2023, din sezonul 2023, s-a încheiat cu victoria echipei Confiança cu un scor de 3-1.

Performanța echipei Confiança în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de Floresta.

Floresta

Serie C clasament

Cu 0 puncte acumulate, Floresta ocupă actualmente locul 20 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 0 victorii, 7 înfrângeri și 0 remize.

Sampaio Corrêa se clasează puțin mai sus, ocupând locul 19 a 8-a etapă, cu 2 puncți în spate.

Analiza Floresta

Momentan, în Serie C, Floresta are 4 goluri marcate și un total de 14 goluri primite, după 7 runde jucate.

Performanța echipei nu pare a fi promițătoare atât cât vine după o serie de 5 pierderi, ceea ce nu e un semn bun pentru meciul care urmează a fi disputat.

Performanțele recente au evidențiat faptul că Floresta întâmpină probleme în a genera goluri, cu un număr scăzut de goluri marcate și un număr mare de meciuri în care nu au reușit să marcheze. Acest lucru sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și a le transforma în goluri, indicând necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Media de șuturi pe cadrul porții pentru echipa Floresta nu înscrie un rezultat chiar bun. Aceasta este de 4 per joc. Dovedind a fi un indiciu bun că echipa nu marchează, de obicei, multe goluri și nici nu le prea dau bătăi de cap portarilor echipelor adverse.

Golgheterul de la Floresta

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe João Pedro care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Floresta să introducă cele 2 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Confiança

Serie C clasament

Confiança ajunge la această etapă deținând 8 puncte, clasându-se pe locul 10 în Serie C, ca rezultat a două meciuri căștigate, 2 meciuri pierdute și 2 remize.

Ceea ce înseamnă că pentru a 8-a rundă, echipa a acumulat același număr de puncte ca și ABC care se află pe locul 11.

Analiza Confiança

La acest moment, Confiança se afișează cu 6 goluri date și un număr de 6 goluri primite, după 7 de runde fierbinți.

Din ultimele performanțe se poate observa că Confiança se confruntă cu probleme în a marca goluri, prezentând un număr scăzut de goluri înscrise și o serie de meciuri fără gol. Acest lucru indică faptul că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Echipă cu o eficiență scăzută la capitolul goluri – nu se marchează mai mult de 1 goluri pe meci. În pofida golaverajului modest și faptului că jocul se va disputa în deplasare, rezultatul ar putea fi unul negativ.

Golgheterul de la Confiança

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Lucas Rian Santos Oliveira, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 2 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Confiança le-a obținut în mai multe meciuri.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Un moment oportun pentru a plasa un pariu ar fi minutele 75-90, deoarece aceasta reprezintă perioadă în care sunt marcate cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Confiança are o medie de 1 gol înscrise pe meci când joacă în deplasare și ținând cont că adesea nu primesc goluri în deplasare, piața Mai Puțin de 2,5 goluri poate fi o alternativă excelentă pentru a paria.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 4,2 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Floresta are o medie de 2,6 cartonașe galbene pe meci după cele 7 runde, în timp ce Confiança are o medie de 1,8. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 5 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Floresta – Confiança, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Floresta și Confiança?

Meciul se va disputa marți pe 11 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Floresta – Confiança?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio Municipal Presidente Getúlio Vargas din Fortaleza.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie C, sezonul 2023 și s-a încheiat 3-1 în favoarea lui Confiança.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19099579
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații