Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Flora – Levadia, Ponturi Pariuri, Estonia, Meistriliiga, 05 mai 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Meistriliiga_Estonia

Flora și Levadia sunt programate să se confrunte pe 05 mai 2024, duminică de la ora 11:30h (UTC), într-un meci din Meistriliiga care se va desfășura în Estonia, aruncă o privire la pontul Flora – Levadia 2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Flora – Levadia

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic A. Le Coq Arena, din orașul Tallinn, cu o capacitate de 15000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Flora – Levadia 2024

În ediția actuală a Meistriliiga, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,54 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,2 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Flora

Flora revine după o victorie din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Tallinna Kalev, din cadrul Meistriliiga a luat sfârșit cu 0-3.

Acest rezultat pozitiv a confirmat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.73.

Ultimul meci pentru Levadia

Levadia pare a fi într-o formă bună la fel ca și adversarul. Aceasta vine și ea încrezută după o victorie. Unde în cadrul la Meistriliiga, a disputat împotriva echipei Paide, cu un scor final de 1-0.

Rezultatul pozitiv a arătat care era echipa favorită chiar înainte să înceapă meciul, datorită cotei de 1.53.

Flora vs Levadia h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit a fost în urmă cu mai puțin de o lună, pe 09-04-2024. Într-un meci în Estonian Cup 2023/2024, Levadia s-a impus și și-a infrânt rivalii cu 2-1.

În cadrul disputei anterioare dintre aceste echipe s-a încins o luptă crâncenă pentru a păstra poziția de frunte.

Echipa Levadia a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Flora.

Flora

Meistriliiga clasament

Echipa Flora are 16 puncte și ocupă la momentul actual locul 3 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Calificările UEFA Conference League, cu o serie de 4 victorii, 4 remize și 2 înfrângeri.

Aceasta înseamnă că, pentru a 9-a etapă, echipa a acumulat același scor față de Paide care este chiar în spatele acesteia, pe locul 4 în clasament.

Analiza Flora

La rândul celor 8 de runde, Flora are un raport pozitiv de goluri date și goluri primite. Echipa ajunge la 20 goluri date și 15 primite.

Golgheterul de la Flora

Până la etapa actuală a sezonului, s-a făcut remarcabilă prestația individuală al lui Mark Anders Lepik. Atacantul a marcat de 9 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Flora să evite rezultate negative de mai multe ori.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Date istorice Flora

Echipa Flora reprezintă una dintre cele mai importante echipe din campionat, în cadrul căruia a reușit să colecteze 13 titluri. Bilanțul echipei cu siguranță va afecta rezultatul final al meciului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze adversarii cu o victorie într-un moment inoportun, când aceștia sunt într-o formă slabă.

Levadia

Meistriliiga clasament

Echipa Levadia are 28 puncte și actualmente ocupă locul 1 în clasament, loc care se califică pentru UEFA Champions League Qualifiers, având în spate o istorie de 9 victorii, 1 remize și 0 înfrângeri.

Analiza Levadia

După 8 runde, Levadia are o rată pozitivă de goluri marcate și goluri primite. Echipa însumează 30 goluri marcate și 3 goluri primite.

Levadia este într-o formă excelentă! Cu o serie de 2 victorii, aceștia și-au bătut în cuie titlul de favorit a acestui campionat.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Levadia se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 8,5 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Levadia e un candidat fidel la titlu, faptul că se clasează pe prima poziție în Meistriliiga demonstrează că.

Echipa Levadia încearcă, de obicei, să stăpânească jocul cu o medie de posesie a mingii de 62,6%. Iar echipele cu posesia mingii de peste 50% au, de regulă, avantaj asupra adversarilor.

Drumul adversarilor de a triumfa împotriva celor de la Levadia, este unul destul de îngust, cu un bilanț de 5 victorii, 0 înfrângeri, și 0 remize.

Cu o serie de 2 victorii, chiar dacă Levadia joacă în deplasare va încerca să mai adauge un rezultat pozitiv la colecție, mai ales reieșind din faptul că Levadia nu a pierdut nici un joc în 5 meciuri.

Levadia este o echipă mai ofensivă decât Flora, înregistrând 991 atacuri împotriva la 907 din partea celor de la Flora, și marcând de 30 ori comparativ cu Flora care a înscris de 20 ori.

Golgheterul de la Levadia

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este F. Felicio Silva Reis. Atacantul a marcat de 7 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Levadia să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Flora este Mark Anders Lepik, care a înscris deja 9 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Levadia rămâne a fi F. Felicio Silva Reis, care a avut 7 ocazii de gol.

Levadia a scăpat 2 goluri în deplasare timp de 5 meciuri. Aici e recomandat să pariați că Levadia nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 2-1, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Potrivit unor studii în minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, acesta poate fi un pariu bun pentru cei care urmăresc jocul live.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Ar trebui să țineți cont de faptul că numărul combinat de cornere ale ambelor echipe se soldează cu o medie de 6,35 cornere pe joc în caz că ați dori să aveți un pariu profitabil.

Levadia este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,3 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Levadia în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 5 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Flora – Levadia, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Flora și Levadia?

Meciul se va disputa duminică pe 05 mai 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Flora – Levadia?

Meciul va avea loc pe stadionul A. Le Coq Arena din Tallinn.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Estonian Cup, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 2-1 în favoarea lui Levadia.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19070714
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații