Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Feyenoord – NEC, Ponturi Pariuri, Olanda, Eredivisie, 25 ianuarie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Eredivisie Netherlands

Un meci de fotbal între Feyenoord și NEC din Eredivisie va avea loc în Olanda, miercuri, pe data de 25 ianuarie 2023, consultă pontul pentru Feyenoord – NEC 2022/2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Feyenoord – NEC

Meciul e programat să aibă loc pe bine cunoscute stadionul Stadion Feijenoord, din orașul Rotterdam, cu o capacitate de 51177 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări jocul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la pontul Feyenoord – NEC 2022/2023

În ediția actuală a Eredivisie, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,88 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,99 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Feyenoord

Feyenoord se întoarce după o victorie din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la FC Groningen, din Eredivisie, a luat sfârșit cu 0-3. Antrenorul echipei, A. Slot, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Acest rezultat pozitiv a arătat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1,5.

O mare parte a rezultatului pozitiv obținut de Feyenoord se datorează lui Igor Paixão. Sportivul a demonstrat să fie un factor decisiv. În afară de faptul că a marcat 1 gol, el a fost instrumental pentru crearea mai multor momente decisive ale meciului.

Ultimul meci pentru NEC

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde NEC în cadrul la Eredivisie, folosind formația 4-3-3, a reușit să ia trei puncte de la FC Emmen, cu scorul final de 3-1.

Gazdele aveau o cotă de 1,91 pentru victorie, deci era de așteptat ca meciul să fie destul de echilibrat.

Feyenoord vs NEC h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, NEC era pe locul 11 în Eredivisie în timp ce Feyenoord ocupa locul 4. NEC a intrat pe teren cu formația 4-2-3-1, tactică care a fost folosită și de Feyenoord pentru acest meci.

Aceste echipe ultima oară s-au confruntat în cadrul unui meci controversat din Eredivisie a sezonului 2022/2023, care s-a încheiat cu o remiză 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Feyenoord

Eredivisie clasament

Cu 37 puncte acumulate, Feyenoord ocupă actualmente locul 1 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru UEFA Champions League. Echipa a înregistrat până acum 11 câștiguri, 1 pierdere și 4 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa obține un avantaj de 2 puncți pentru cea de a 18-a etapă, s-a luat la întrecere cu PSV pe locul 2 în clasament.

Analiza Feyenoord

Momentan, în Eredivisie, Feyenoord înregistrează 39 goluri înscrise și un număr de 14 goluri primite, după 17 de runde jucate.

Echipele care au posesia mingii peste 50%, de regulă au tendința de a ține sub control adversarul. În pofida acestui lucru, Feyenoord încearcă să obțină o medie a posesiei balonului de 58,38% pentru a controla jocul.

Feyenoord este de o natură mai ofensivă decât NEC, înregistrând 2041 atacuri dintre care a înscris de 23 ori, comparativ cu 1647 din partea celor de la NEC, care au marcat de 39 ori.

Golgheterul de la Feyenoord

Până la etapa actuală a sezonului, s-a făcut remarcabilă prestația individuală al lui Danilo. Atacantul a marcat de 8 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Feyenoord să evite rezultate adverse de mai multe ori.

NEC

Eredivisie clasament

NEC ajunge la această etapă deținând 22 puncte, și clasându-se pe locul 9 în Eredivisie, ca rezultat a 4 meciuri câștigate, 3 meciuri pierdute și 10 remize.

În 18-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 2 puncți comparativ cu SC Heerenveenul echipa care este chiar deasupra, pe 8. locul.

Analiza NEC

NEC însumează 23 goluri înscrise și 18 primite, ceea ce îi aduce un raport pozitiv după cele 17 de runde.

Golgheterul de la NEC

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Landry Dimata. Atacantul a marcat de 5 ori în sezonul curent și a ajutat echipa NEC să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Ponturi pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul promițător din partea celor de la Feyenoord este D. Pereira da Silva, care a înscris deja 8 goluri în competiție. Necătând la aceasta, totuși golgheterul lui NEC rămâne a fi L. Dimata, care a fructificat 5 ocazii de gol.

Pentru cei care urmăresc meciul live, e bine să fiți la curent cu faptul că între minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, reprezentând o bună oportunitate pentru a paria.

Luând în considerare faptul că NEC scapă în medie 0,75 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu scapă goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 6,61 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Feyenoord este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 7,69 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Feyenoord în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 2,59 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi pariuri aici.

Pont pariu, Feyenoord – NEC, 2022/2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Feyenoord și NEC?

Meciul se va disputa miercuri pe 25 ianuarie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Feyenoord – NEC?

Meciul va avea loc pe stadionul Stadion Feijenoord din Rotterdam.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Eredivisie, sezonul 2022/2023 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365!

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18534218
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații