Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Feirense – Leixões, Ponturi Pariuri, Portugalia, Segunda Liga, 19 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Segunda Liga Portugal

Un meci de fotbal între Feirense și Leixões din Segunda Liga va avea loc în Portugalia, vineri de la ora 17:00h (UTC), pe data de 19 aprilie 2024, consultă pontul pentru Feirense – Leixões 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Feirense – Leixões

Meciul se va disputa pe stadionul mic Estádio Marcolino de Castro, din orașul Santa Maria da Feira, cu o capacitate de 12000 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Feirense – Leixões 2023/2024

Segunda Liga a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,64 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,36 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Feirense

Feirense se întoarce după o egalitate din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Mafra, din cadrul Segunda Liga, s-a terminat cu 0-0. Antrenorul echipei, R. Pinho de Sousa, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 3-4-3.

Se aștepta să avem un joc echilibrat, deci o remiză putea fi anticipată ușor, având cote în jur de 3.30.

Ultimul meci pentru Leixões

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o remiză în ultima rundă. Unde Leixões în cadrul la Segunda Liga, folosind formația 4-3-3, a disputat împotriva celor de la Torreense și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-1.

Se aștepta să avem un joc echilibrat, deci o remiză putea fi anticipată ușor, având cote în jur de 3.25.

Feirense vs Leixões h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului Segunda Liga, Feirense se afla pe locul 12 în timp ce Leixões era pe locul 14. Feirense a ieșit pe teren cu tactica 3-5-2 în timp ce Leixões și-a aranjat jucătorii sub formația 3-4-1-2.

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2023/2024 din Segunda Liga care a avut loc pe 09-12-2023, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 0-0.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Leixões a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Feirense.

Feirense

Segunda Liga clasament

Echipa Feirense are 26 puncte și ocupă la momentul actual locul 16 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Relegation Play-off, cu o serie de 7 victorii, 5 remize și 17 înfrângeri.

Aceasta înseamnă că, pentru a 30-a etapă, echipa obține un avantaj de 3 puncți în raport cu CF Os Belenenses care se află pe locul 17.

Analiza Feirense

Momentan, în Segunda Liga, Feirense înregistrează 25 goluri înscrise și un număr de 42 goluri primite, după 29 de runde jucate.

Feirense trece printr-o perioadă dificilă în forma lor, pierzând ultimele 3 meciuri și remizând în celelalte 2. Trebuie să se regrupeze și să găsească o modalitate de a reveni pe drumul victoriilor dacă doresc să rămână competitivi în campionat.

Performanțele recente ale Feirense au evidențiat faptul că echipa are probleme în a marca goluri, cu un număr scăzut de goluri înscrise și un număr mare de meciuri fără gol. Aceste aspecte sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce indică necesitatea îmbunătățirii jocului ofensiv.

Media șuturilor pe poartă pentru echipa Feirense din campionat nu este cea mai bună. Există doar 3,83 pe meci. Acest lucru se dovedește a fi un alt indiciu bun că echipa nu marchează de obicei multe goluri sau nu le dă mult de lucru portarilor adverși.

Feirense este de o natură mai ofensivă decât Leixões, înregistrând 2911 atacuri dintre care a înscris de 23 ori, comparativ cu 2810 din partea celor de la Leixões, care au marcat de 25 ori.

Golgheterul de la Feirense

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Carnejy Antoine care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Feirense să introducă cele 4 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

Leixões

Segunda Liga clasament

Leixões ajunge la această etapă deținând 31 puncte, clasându-se pe locul 14 în Segunda Liga, ca rezultat a 6 meciuri câștigate, 10 meciuri pierdute și 13 remize.

Ceea ce înseamnă că pentru a 30-a rundă, echipa a depășit cu 1 puncte pe UD Oliveirense, care se află pe locul 15.

Analiza Leixões

După 29 runde, Leixões a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 32 goluri până acum și au marcat de 23 ori.

Din ultimele performanțe se poate observa că Leixões se confruntă cu probleme în a marca goluri, prezentând un număr scăzut de goluri înscrise și o serie de meciuri fără gol. Acest lucru indică faptul că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Echipă cu o eficiență scăzută la capitolul goluri – nu se marchează mai mult de 0,79 goluri pe meci. În pofida golaverajului modest și faptului că jocul se va disputa în deplasare, rezultatul ar putea fi unul negativ.

Golgheterul de la Leixões

Paulo Gomes Ferreira s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 5 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Leixões.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Feirense este Carnejy Antoine, care a înscris deja 4 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Leixões rămâne a fi Paulo Gomes Ferreira, care a avut 5 ocazii de gol.

Potrivit unor studii, cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 75-90, fiind un moment oportun pentru a paria pentru cei care urmăresc jocul live.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Feirense 1,14 și echipa vizitatoare Leixões 1 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

S-ar putea să plasați un pariu profitabil dacă luați în considerare faptul că s-a înregistrat o medie de 4,66 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Feirense are o medie de 2,3 cartonașe galbene pe meci după cele 29 runde, în timp ce Leixões are o medie de 2,8. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 5,21 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Leixões, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 4 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Feirense care a primit doar un singur cartonaș roșu. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Feirense – Leixões, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Feirense și Leixões?

Meciul se va disputa vineri pe 19 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Feirense – Leixões?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio Marcolino de Castro din Santa Maria da Feira.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Segunda Liga, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-0, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18870267
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații