Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

FC Volendam – PSV, Ponturi Pariuri, Olanda, Eredivisie, 11 februarie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Eredivisie Netherlands

FC Volendam și PSV sunt programate să se confrunte pe 11 februarie 2024, duminică de la ora 15:45h (UTC), într-un meci din Eredivisie care se va desfășura în Olanda, aruncă o privire la pontul FC Volendam – PSV 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între FC Volendam – PSV

Meciul se va disputa pe stadionul mic Kras Stadion, din orașul Volendam, cu o capacitate de 7384 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la FC Volendam – PSV 2023/2024

În ediția actuală a Eredivisie, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 3,04 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,21 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru FC Volendam

FC Volendam vine după o înfrângere în etapa precedentă. Meciul împotriva la FC Utrecht, din cadrul Eredivisie, s-a încheiat cu 4-2. Echipa antrenată de R. Simons și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 5-3-2.

Cotele de 1.29 au prezis înfrângerea înca de la începutul meciului.

Echipa putea să aibă o poziționare defensivă mult mai bună. Performanța lui Oskar Buur a fost rușinoasă, acesta și-a lăsat descoperită echipa în momentele decisive, și a tras-o astfel în jos către un scor negativ.

Ultimul meci pentru PSV

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o remiză în ultima rundă. Unde PSV în cadrul la Eredivisie, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva celor de la Ajax și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-1.

Se aștepta să avem un joc echilibrat, deci o remiză putea fi anticipată ușor, având cote în jur de 4.33.

FC Volendam vs PSV h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului Eredivisie, FC Volendam se afla pe locul 17 în timp ce PSV era pe locul 1. FC Volendam a ieșit pe teren cu tactica 5-4-1 în timp ce PSV și-a aranjat jucătorii sub formația 4-1-4-1.

Ultima dată când echipele s-au întâlnit a fost la un meci din Eredivisie, pe data de 30-09-2023, a sezonului 2023/2024, cel care s-a încheiat cu victoria echipei PSV cu scorul de 3-1.

Echipa PSV a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său FC Volendam.

Echipe care se disting prin punctele lor forte și obiective unice.

Acest meci de fotbal va fi condus de arbitrul central M. van den Kerkhof în timp ce R. Honig și C. Dobre îl vor ajuta.

FC Volendam

Eredivisie clasament

Cu 12 puncte acumulate, FC Volendam ocupă actualmente locul 17 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 3 victorii, 14 înfrângeri și 3 remize.

Aceasta înseamnă că, pentru a 21-a etapă, echipa nu are nici un avantaj în raport cu Vitesse care se află pe locul 18.

Analiza FC Volendam

După 20 runde, FC Volendam a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 47 goluri până acum și au marcat de 21 ori.

Performanța echipei nu pare a fi promițătoare atât cât vine după o serie de 2 pierderi, ceea ce nu e un semn bun pentru meciul care urmează a fi disputat.

al lor prezintă o rată medie de posesie de 43,6% în campionat, ceea ce înseamnă că echipa nu prea ia, de obicei, inițiativa în joc și are un stil de joc reactiv. Prin urmare, pentru acest meci FC Volendam x PSV din 2023/2024, echipa ar trebui să încerce să profite de posesie și să-și atace adversarul.

Golgheterul de la FC Volendam

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar Robert Muhren cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru FC Volendam, 5 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

PSV

Eredivisie clasament

Echipa PSV are 56 puncte și actualmente ocupă locul 1 în clasament, loc care se califică pentru UEFA Champions League, având în spate o istorie de 18 victorii, 2 remize și 0 înfrângeri.

Analiza PSV

La acest moment, PSV se prezintă cu 63 goluri date și un total de 9 goluri primite, după 20 runde jucate, în Eredivisie.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, PSV se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 8,85 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

PSV e un candidat fidel la titlu, faptul că se clasează pe prima poziție în Eredivisie demonstrează că.

O posesie a mingii de peste 50% permite, de obicei, echipelor să obțină ceva avantaj asupra adversarilor. Acesta este motivul pentru care echipa PSV tinde să obțină o media a posesiei balonului de 62,7%, astfel stăpânind jocul.

PSV, de obicei, nu le oferă multe șanse adversarilor nici în deplasare, cu un bilanț de 8 victorii, 0 înfrângeri și 2 remize.

PSV este o echipă mai ofensivă decât FC Volendam, înregistrând 2681 atacuri împotriva la 1836 din partea celor de la FC Volendam, și marcând de 63 ori comparativ cu FC Volendam care a înscris de 21 ori.

Golgheterul de la PSV

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Luuk de Jong. Atacantul a marcat de 18 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la PSV să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 5 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Fapte interesante despre joc

Cu PSV mândrindu-se cu un record de neînvins în întâlnirile recente împotriva FC Volendam, toate privirile sunt ațintite asupra lor pentru a-și menține dominația pe teren.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la FC Volendam este Robert Muhren, care a înscris deja 5 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui PSV rămâne a fi Luuk de Jong, care a avut 18 ocazii de gol.

PSV a scăpat 4 goluri în deplasare timp de 10 meciuri. Aici e recomandat să pariați că PSV nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 3-1, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Minutele 75-90 ale meciului reprezintă un moment oportun pentru a paria, în pofida faptului că cele mai multe goluri sunt marcate în această perioadă.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de FC Volendam 0,89 și echipa vizitatoare PSV 3,2 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Handicap

Se vede foarte clar favoritismul de care dispune PSV pentru acest meci. Diferența între echipe este uriașă, iar acest lucru va fi evident în rezultatul final. Prin urmare, poate exista un pariu bun pe handicapul asiatic de -1.5 pentru echipa oaspete.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Pentru a spori rata de succes a pariurilor dvs., luați în considerare faptul că o medie de 5,68 cornere pe joc s-a înregistrat în urma numărului de cornere adunate ale ambelor echipe.

PSV este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 7,1 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru PSV în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 2,4 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, FC Volendam – PSV, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre FC Volendam și PSV?

Meciul se va disputa duminică pe 11 februarie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă FC Volendam – PSV?

Meciul va avea loc pe stadionul Kras Stadion din Volendam.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Eredivisie, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 3-1 în favoarea lui PSV.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18854154
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații