Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

FC Volendam – Feyenoord, Ponturi Pariuri, Olanda, Eredivisie, 04 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Eredivisie Netherlands

FC Volendam și Feyenoord se vor întâlni pe 04 aprilie 2024, joi de la ora 16:45h (UTC), în cadrul la Eredivisie în Olanda, Uită-te la pontul pentru FC Volendam – Feyenoord 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între FC Volendam – Feyenoord

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Kras Stadion, din orașul Volendam, cu o capacitate de 7384 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la FC Volendam – Feyenoord 2023/2024

Ultimul meci pentru FC Volendam

FC Volendam se întoarce după o egalitate din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Almere City, din cadrul Eredivisie, s-a terminat cu 1-1. Echipa antrenată de R. Simons s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 4-1-4-1.

Până la urmă, remiza (cu cote de 5.00) a fost un rezultat bun, luând în considerare faptul că cealaltă echipă era cea favorită.

Cu toate că FC Volendam, s-a prezentat relativ bine, Vivaldo a reușit să se afle în centrul atenției. El a avut o prestație surprinzătoare și a avut câteva pase uimitoare, dedicarea lui pentru joc sigur a ajutat să păstreze un rezultat bun.

Ultimul meci pentru Feyenoord

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Feyenoord în cadrul la Eredivisie, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la FC Utrecht, cu scorul final de 4-2.

Rezultatul pozitiv a arătat care era echipa favorită chiar înainte să înceapă meciul, datorită cotei de 1.29.

FC Volendam vs Feyenoord h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului Eredivisie, FC Volendam se afla pe locul 17 în timp ce Feyenoord era pe locul 2. FC Volendam a ieșit pe teren cu tactica 4-3-3 în timp ce Feyenoord și-a aranjat jucătorii sub formația 4-2-3-1.

Ultima dată când echipele s-au întâlnit a fost la un meci din Eredivisie, pe data de 07-12-2023, a sezonului 2023/2024, cel care s-a încheiat cu victoria echipei Feyenoord cu scorul de 3-1.

Echipa FC Volendam în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Feyenoord.

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

N. van Kampen și D. Frijn vor asista pe linia de margine în timp ce I. Oostrom va controla meciul de pe terenul de fotbal.

FC Volendam

Eredivisie clasament

Cu 15 puncte acumulate, FC Volendam ocupă actualmente locul 18 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 3 victorii, 18 înfrângeri și 6 remize.

Cît pentru a 28-a etapă, echipa a rămas cu 2 puncți în spatele la Vitesse care ocupă locul 17.

Analiza FC Volendam

Pentru moment, după 27 de runde care au luat sfârșit, FC Volendam înregistrează 27 goluri date și un număr de 68 goluri primite, în Eredivisie.

Rata medie de posesie în campionat pentru al lor este de 41,93%, fapt care arată că, de obicei, echipa nu poate prelua inițiativa în joc și are un stil de joc mai mult reactiv. Prin urmare, pentru acest meci FC Volendam x Feyenoord din 2023/2024, echipa ar trebui să se chinuie pentru a păstra posesia și a putea ataca adversarul.

Golgheterul de la FC Volendam

Individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Robert Muhren. A marcat de 6 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la FC Volendam să încheie cu un rezultat pozitiv mai multe dispute.

Feyenoord

Eredivisie clasament

Echipa Feyenoord are 65 puncte și actualmente ocupă locul 2 în clasament, loc care se califică pentru UEFA Champions League, având în spate o istorie de 20 de victorii, 5 remize și 2 înfrângeri.

Echipa începe 28-a etapăcu un mic dezavantaj de 7 puncți față de PSV care ocupă locul 1.

Analiza Feyenoord

La acest moment, Feyenoord se afișează cu 70 goluri date și un număr de 23 goluri primite, după 27 de runde fierbinți.

Feyenoord e într-o formă fenomenală! Cu 3 victorii în spate, nu pare să existe nicio îndoială cu privire la cine este favoritul acestui campionat.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Feyenoord se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 7,44 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Eredivisie.

De obicei, echipa Feyenoord are o medie de posesie a balonului de 61,33%, prin care le reușește să controleze jocul. Acest lucru se datorează faptului că, de obicei, echipele cu posesia mingii peste 50% au avantaj asupra adversarilor lor.

Jucând în deplasare Feyenoord, de regulă, nu le prea dau frâu liber adversarilor ca să poată construi vreo fază decisivă, înregistrând un bilanț de 10 victorii, 1 înfrângeri și 2 remize.

Feyenoord este o echipă mai ofensivă decât FC Volendam, înregistrând 3606 atacuri împotriva la 2414 din partea celor de la FC Volendam, și marcând de 70 ori comparativ cu FC Volendam care a înscris de 27 ori.

Golgheterul de la Feyenoord

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Santiago Giménez. A marcat de 21 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Feyenoord să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la FC Volendam este Robert Muhren, care a înscris deja 6 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Feyenoord rămâne a fi Santiago Giménez, care a avut 21 ocazii de gol.

Timpul potrivit pentru a paria în cazul celor care urmăresc meciul în direct este între minutele 75-90, fiindcă atunci se înregistrează cele mai multe goluri.

Deobicei scăpând goluri în a doua repriză, FC Volendam a incasat 45 goluri în ultimele 45 de minute ale meciului.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de FC Volendam 0,85 și echipa vizitatoare Feyenoord 2,62 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Handicap

Se vede foarte clar favoritismul de care dispune Feyenoord pentru acest meci. Diferența între echipe este uriașă, iar acest lucru va fi evident în rezultatul final. Prin urmare, poate exista un pariu bun pe handicapul asiatic de -1.5 pentru echipa oaspete.

Ponturi Pariuri pe Cornere

S-ar putea să plasați un pariu profitabil dacă luați în considerare faptul că s-a înregistrat o medie de 5,94 cornere pe joc.

Feyenoord este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 7,59 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Feyenoord în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 2,44 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, FC Volendam – Feyenoord, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre FC Volendam și Feyenoord?

Meciul se va disputa joi pe 04 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă FC Volendam – Feyenoord?

Meciul va avea loc pe stadionul Kras Stadion din Volendam.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Eredivisie, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 3-1 în favoarea lui Feyenoord.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18854278
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații