Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

FC Utrecht – Excelsior, Ponturi Pariuri, Olanda, Eredivisie, 25 ianuarie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Eredivisie Netherlands

Un meci în cadrul la Eredivisie între echipele FC Utrecht și Excelsior va avea loc miercuri, pe data de 25 ianuarie 2023, în Olanda. Consultă pontul pentru FC Utrecht – Excelsior 2022/2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între FC Utrecht – Excelsior

Meciul va avea loc pe stadionul mic Stadion Galgenwaard, din orașul Utrecht, cu o capacitate de 24500 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări jocul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la pontul FC Utrecht – Excelsior 2022/2023

În ediția actuală a Eredivisie, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,88 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,99 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru FC Utrecht

FC Utrecht vine după o egalitate în etapa precedentă. Meciul împotriva la Go Ahead Eagles, din cadrul Eredivisie, s-a încheiat cu 2-2. Echipa antrenată de M. Kappelgaard Silberbauer și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 4-3-3.

O remiză putea fi anticipată ușor, pentru ca era de așteptat ca meciul să fie unul echilibrat, acest având cote de 3,5.

Chiar dacă modul în care s-au prezentat cei de la FC Utrecht a fost bun, Amin Younes este cel care a atras privirile. Apariția lui a fost uimitoare, dând câteva pase bune, observându-se astfel dedicarea lui pentru echipă, care l-a ajutat să păstreze un rezultat decent.

Ultimul meci pentru Excelsior

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Excelsior în cadrul la Eredivisie, folosind formația 4-3-3, a reușit să ia trei puncte de la FC Volendam, cu scorul final de 2-0.

Meciul a fost echilibrat, și era de așteptat, având în vedere cota de 2,25 pentru victoria gazdelor.

FC Utrecht vs Excelsior h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Excelsior era pe locul 10 în Eredivisie în timp ce FC Utrecht ocupa locul 9. Excelsior a intrat pe teren cu formația 4-2-3-1, tactică care a fost folosită și de FC Utrecht pentru acest meci.

Ultima dată când echipele s-au întâlnit a fost la un meci din Eredivisie, pe data de 02-10-2022, a sezonului 2022/2023, cel care s-a încheiat cu victoria echipei FC Utrecht cu scorul de 0-1.

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit, nu li s-a dat ușor să obțină o victorie!

Echipa Excelsior a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său FC Utrecht.

FC Utrecht

Eredivisie clasament

Cu 26 puncte acumulate, FC Utrecht ocupă actualmente locul 7 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru UEFA Conference League Play-offs. Echipa a înregistrat până acum 7 câștiguri, 4 pierderi și 5 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa obține un avantaj de 2 puncți pentru cea de a 18-a etapă și este urmată de SC Heerenveen care ocupă locul 8 în clasament.

Analiza FC Utrecht

FC Utrecht are un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite, după cele 17 de runde. Echipa ajunge la 26 goluri înscrise și 24 primite.

FC Utrecht înregistrează o medie de posesie bună în ligă, de 49,38%. Ei nu prea au tendința să conducă jocul, fapt ce i-ar putea face vulnerabili față de adversari. Prin urmare, fanii îi vor ține pumnii echipei, sperând ca aceștia să controleze mai mult mingea în cadrul meciului FC Utrecht x Excelsior 2022/2023 și, mai ales, să bată goluri.

FC Utrecht este de o natură mai ofensivă decât Excelsior, înregistrând 1684 atacuri dintre care a înscris de 19 ori, comparativ cu 1524 din partea celor de la Excelsior, care au marcat de 26 ori.

Golgheterul de la FC Utrecht

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar Anastasios Douvikas cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru FC Utrecht, 6 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

Excelsior

Eredivisie clasament

Excelsior ajunge la această etapă deținând 19 puncte, și clasându-se pe locul 11 în Eredivisie, ca rezultat a 6 meciuri câștigate, 10 meciuri pierdute și 1 remize.

Echipa are nu are niciun dezavantaj față de Go Ahead Eagles care ocupă locul 10 în cea de a 18-a etapă, având același număr de puncte.

Analiza Excelsior

Momentan, Excelsior a primit 38 goluri și a înscris 19 goluri în ultimele 17 de runde, fapt care arată ca a primit mai multe goluri decât a marcat.

Golgheterul de la Excelsior

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Marouan Azarkan. Atacantul a marcat de 3 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Excelsior să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Ponturi pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul promițător din partea celor de la FC Utrecht este A. Douvikas, care a înscris deja 6 goluri în competiție. Necătând la aceasta, totuși golgheterul lui Excelsior rămâne a fi M. Azarkan, care a fructificat 3 ocazii de gol.

Minutele 75-90 promit a fi un moment oportun pentru a paria, potrivit unor studii care au arătat că acesta este timpul în care se înscriu cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Excelsior scapă în medie 0,89 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu scapă goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 5,06 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

FC Utrecht este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,19 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru FC Utrecht în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,06 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi pariuri aici.

Pont pariu, FC Utrecht – Excelsior, 2022/2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre FC Utrecht și Excelsior?

Meciul se va disputa miercuri pe 25 ianuarie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă FC Utrecht – Excelsior?

Meciul va avea loc pe stadionul Stadion Galgenwaard din Utrecht.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Eredivisie, sezonul 2022/2023 și s-a încheiat 0-1 în favoarea lui FC Utrecht.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365!

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18534217
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații