Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

FC Dordrecht – De Graafschap, Ponturi Pariuri, Olanda, Eerste Divisie, 05 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Eerste Divisie Netherlands

Un meci în cadrul Eerste Divisie între echipele FC Dordrecht și De Graafschap va avea loc vineri de la ora 18:00h (UTC), pe data de 05 aprilie 2024, în Olanda. Consultă pontul pentru FC Dordrecht – De Graafschap 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între FC Dordrecht – De Graafschap

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Riwal Hoogwerkers Stadion, din orașul Dordrecht, cu o capacitate de 4088 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la FC Dordrecht – De Graafschap 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Eerste Divisie nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 3,03 goluri pe meci, care este foarte aproape de 3,07 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru FC Dordrecht

FC Dordrecht se întoarce după o victorie din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la FC Den Bosch, din cadrul Eerste Divisie, s-a terminat cu 0-3. Echipa antrenată de M. Santoni s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Era de așteptat ca meciul să fie echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 1.91.

Chiar și pe fondul unei performanțe slabe a întregii echipe, Rene Kriwak a reușit să iasă în evidență. Fiind prezent în momentele decisive ale meciului, el a fost cel care a condus FC Dordrecht spre victorie.

Ultimul meci pentru De Graafschap

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde De Graafschap în cadrul la Eerste Divisie, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la Jong AZ, cu scorul final de 2-1.

Cota de 1.62 a arătat de la începutul meciului echipa favorită, având la bază rezultatul pozitiv.

FC Dordrecht vs De Graafschap h2h

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2023/2024 din Eerste Divisie care a avut loc pe 04-12-2023, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

FC Dordrecht

Eerste Divisie clasament

Echipa FC Dordrecht are 57 puncte și ocupă la momentul actual locul 4 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Promotion Play-off, cu o serie de 15 victorii, 12 remize și 5 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că echipa obține un avantaj de 2 puncți pentru cea de a 33-a etapă, s-a luat la întrecere cu ADO Den Haag pe locul 5 în clasament.

Analiza FC Dordrecht

Momentan, în Eerste Divisie, FC Dordrecht are 57 goluri marcate și un total de 42 goluri primite, după 32 runde jucate.

Câștigând 6 meciuri în calitate de echipă vizitatoare, această înregistrează un record de 9 victorii, 1 înfrângeri, și 6 remize demonstrând că în jocurile de acasă aceștia înregistrează rezultate mai bune decât deplasare.

Golgheterul de la FC Dordrecht

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Mathis Suray care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la FC Dordrecht să introducă cele 10 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

De Graafschap

Eerste Divisie clasament

De Graafschap ajunge la această etapă deținând 55 puncte, clasându-se pe locul 6 în Eerste Divisie, ca rezultat a 17 meciuri câștigate, 11 meciuri pierdute și 4 remize.

În 33-a etapă, echipa are același număr de puncte comparativ cu ADO Den Haag echipa care este chiar deasupra, pe 5. locul.

Analiza De Graafschap

De Graafschap iese în evidență cu o rată pozitivă de goluri înscrise și goluri primite, la finalul celor 32 de runde. Echipa ajunge să aibă 48 goluri înscrise și 44 primite.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, De Graafschap se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 5,47 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Golgheterul de la De Graafschap

Basar Onal s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 8 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la De Graafschap.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la FC Dordrecht este Mathis Suray, care a înscris deja 10 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui De Graafschap rămâne a fi Basar Onal, care a avut 8 ocazii de gol.

Timpul potrivit pentru a paria în cazul celor care urmăresc meciul în direct este între minutele 75-90, fiindcă atunci se înregistrează cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că De Graafschap are în medie 1,56 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

Un lucru bun de remarcat pentru cei care doresc să profite de pariuri sportive este faptul că s-a înregistrat o medie de 5,61 cornere pe joc.

De Graafschap este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,22 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru De Graafschap în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,44 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că FC Dordrecht este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 3 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu De Graafschap care a primit cartonaș roșu o singură dată. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, FC Dordrecht – De Graafschap, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre FC Dordrecht și De Graafschap?

Meciul se va disputa vineri pe 05 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă FC Dordrecht – De Graafschap?

Meciul va avea loc pe stadionul Riwal Hoogwerkers Stadion din Dordrecht.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Eerste Divisie, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18855137
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații