Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach, Ponturi Pariuri, Germania, Bundesliga, 25 ianuarie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Bundesliga_Germany

Un meci de fotbal între FC Augsburg și Borussia Mönchengladbach din Bundesliga va avea loc în Germania, miercuri, pe data de 25 ianuarie 2023, consultă pontul pentru FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach 2022/2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach

Meciul se va disputa pe WWK Arena, din orașul Augsburg, cu o capacitate de 30660 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări jocul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la pontul FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach 2022/2023

În ediția actuală a Bundesliga, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 3,12 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,24 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru FC Augsburg

FC Augsburg se întoarce după o victorie din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la VfL Wolfsburg, din Club Friendlies 3, a luat sfârșit cu 1-0.

Victoria gazdelor avea o cotă de 3,4, deci se aștepta ca meciul să fie echilibrat.

Ultimul meci pentru Borussia Mönchengladbach

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o înfrângere în ultima rundă. Unde în cadrul la Club Friendlies 3, Borussia Mönchengladbach a disputat împotriva echipei St. Pauli, cu un scor final de 0-1.

Această înfrângere nu era așteptată absolut deloc. Erau favoriți, și cu toate acestea au fost învinși, într-un scenariu cu o cotă de 5,5.

FC Augsburg vs Borussia Mönchengladbach h2h

Ultima dată, FC Augsburg s-a confruntat cu Borussia Mönchengladbach în cadrul campionatului Bundesliga. FC Augsburg, care atunci ocupa locul 16, a intrat pe teren cu formația 4-2-2-2, în timp ce Borussia Mönchengladbach, care ocupa locul 13, a folosit tactica 3-4-2-1.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Bundesliga, ce a avut loc pe data de 12-02-2022, din sezonul 2021/2022, și s-a încheiat cu succesul echipei Borussia Mönchengladbach cu un scor de 3-2.

În cadrul disputei anterioare dintre aceste echipe s-a încins o luptă crâncenă pentru a păstra poziția de frunte.

Echipa Borussia Mönchengladbach a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său FC Augsburg.

FC Augsburg

Bundesliga clasament

Having 15 puncte, 4 câștiguri, 8 pierderi, 3 remize, and a negative balance, FC Augsburg ranks locul 15 în clasamentul din Bundesliga.

Ceea ce înseamnă că echipa a trecut înaintea celor de la VfB Stuttgart care sunt pe locul 16 în a 17-a etapă și cu același punctaj.

Analiza FC Augsburg

La sfârșitul celor 16 de runde, FC Augsburg a ajuns să aibă mai multe goluri primite decât înscrise. Echipa a înscris de doar 18 ori, în timp ce a primit 26 goluri.

FC Augsburg prezintă o rată medie de posesie de 42% în campionat, ceea ce înseamnă că echipa nu prea ia, de obicei, inițiativa în joc și are un stil de joc reactiv. Prin urmare, pentru acest meci FC Augsburg x Borussia Mönchengladbach din 2022/2023, echipa ar trebui să încerce să profite de posesie și să-și atace adversarul.

Golgheterul de la FC Augsburg

Ermedin Demirović s-a dovedit a fi un jucător extraordinar pe plan individual pentru ofensiva echipei în acest sezon. Având marcate 5 goluri în campionat, atacantul a jucat un rol esențial pentru ca FC Augsburg să obțină rezultate favorabile de mai multe ori.

Borussia Mönchengladbach

Bundesliga clasament

Borussia Mönchengladbach ajunge la această etapă deținând 22 puncte, și clasându-se pe locul 8 în Bundesliga, ca rezultat a 6 meciuri câștigate, 5 meciuri pierdute și 4 remize.

Ceea ce înseamnă că pentru a 17-a rundă, echipa a depășit cu 1 puncte pe Werder Bremen, care se află pe locul 9.

Analiza Borussia Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach iese în evidență cu o rată pozitivă de goluri înscrise și goluri primite, la finalul celor 16 de runde. Echipa ajunge să aibă 28 goluri înscrise și 24 primite.

Golgheterul de la Borussia Mönchengladbach

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Marcus Thuram. Atacantul a marcat de 10 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Borussia Mönchengladbach să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

Ponturi pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul promițător din partea celor de la FC Augsburg este E. Demirović, care a înscris deja 5 goluri în competiție. Necătând la aceasta, totuși golgheterul lui Borussia Mönchengladbach rămâne a fi M. Thuram, care a fructificat 10 ocazii de gol.

Minutele 75-90 promit a fi un moment oportun pentru a paria, potrivit unor studii care au arătat că acesta este timpul în care se înscriu cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Borussia Mönchengladbach scapă în medie 1,14 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu scapă goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Dacă aveați în plan să plasați un pariu câștigător, luați aminte că media cornerelor pe joc pentru ambele echipe înregistrează un total de 4,57.

Ponturi Pariuri pe Cărți

FC Augsburg are o medie de 2,8 cartonașe galbene pe meci după cele 16 runde, în timp ce Borussia Mönchengladbach are o medie de 1,6. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 4,69 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi pariuri aici.

Pont pariu, FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach, 2022/2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre FC Augsburg și Borussia Mönchengladbach?

Meciul se va disputa miercuri pe 25 ianuarie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach?

Meciul va avea loc pe stadionul WWK Arena din Augsburg.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Bundesliga, sezonul 2021/2022 și s-a încheiat 3-2 în favoarea lui Borussia Mönchengladbach.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365!

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18536804
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații