Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Farense – Boavista, Ponturi Pariuri, Portugalia, Liga Portugal, 05 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Primeira_Liga_Portugal

Un meci de fotbal între Farense și Boavista din Liga Portugal va avea loc în Portugalia, vineri de la ora 19:15h (UTC), pe data de 05 aprilie 2024, consultă pontul pentru Farense – Boavista 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Farense – Boavista

Meciul se va disputa pe stadionul mic Estádio de São Lúis, din orașul Faro, cu o capacitate de 12000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Farense – Boavista 2023/2024

În ediția actuală a Liga Portugal, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,49 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,87 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Farense

Farense revine după o înfrângere din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Arouca, din cadrul Liga Portugal a luat sfârșit cu 2-1. Echipa antrenată de către J. Ferreira da Mota și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 4-4-2.

Cotele de 1.73 au prezis înfrângerea înca de la începutul meciului.

Echipa putea să aibă o poziționare defensivă mult mai bună. Performanța lui Igor Rossi a fost rușinoasă, acesta și-a lăsat descoperită echipa în momentele decisive, și a tras-o astfel în jos către un scor negativ.

Ultimul meci pentru Boavista

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o remiză în ultima rundă. Unde Boavista în cadrul la Liga Portugal, folosind formația 3-4-3, a disputat împotriva celor de la Rio Ave și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-0.

Se aștepta să avem un joc echilibrat, deci o remiză putea fi anticipată ușor, având cote în jur de 3.00.

Farense vs Boavista h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, Boavista ocupase locul 8 în Liga Portugal, iar Farense locul 10. Boavista a intrat pe teren cu tactica 4-3-3, în timp ce Farense a folosit formația 4-2-3-1.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Liga Portugal, ce a avut loc pe data de 12-11-2023, din sezonul 2023/2024, și s-a încheiat cu succesul echipei Farense cu un scor de 1-3.

Performanța echipei Boavista în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de Farense.

Farense

Liga Portugal clasament

Cu toate acestea, Farense ajunge la acest meci cu 27 puncte, clasându-se pe locul 13 în Liga Portugal, dispunând de un bilanț negativ cu 14 jocuri pierdute, 7 câștigate și 6 remize.

Cît pentru a 28-a etapă, echipa a reușit să acumuleze cu un avantaj de 1 punct față de Rio Ave care se clasează puțin mai dedesubt, pe locul 14 și cu 1 punct mai puțin decât Estoril echipa care ocupă locul 12 în clasament.

Analiza Farense

Momentan, în Liga Portugal, Farense însumează 35 goluri date și au un total de 40 goluri primite, după un număr de 27 runde jucate.

Farense a trecut printr-un moment dificil în ultimele lor meciuri, pierzând ultimele 4 meciuri și remizând în celălalt. Vor trebui să se regrupeze și să găsească o modalitate de a se redresa din această cădere de formă dacă vor să își salveze sezonul.

Performanța echipei Farense pe parcursul campionatului nu este cea mai bună. Echipa are o medie de lovituri pe poartă de doar 4,48 pe meci. Fapt ce ne arată că echipa nu înscrie multe goluri de obicei sau nu le prea dă multă treabă de făcut portarilor adverși.

al lor are o medie de posesie a mingii de 41,44%, în campionat. Prin urmare, nu sunt echipa care propune jocul, ceea ce poate fi o problemă pentru meci. Fanii speră ca echipa să aibă mai multă posesie în acest meci Farense x Boavista din 2023/2024 și mai ales, să o transforme în goluri.

Golgheterul de la Farense

Individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Bruno Duarte Da Silva. Atacantul a marcat de 9 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Farense să încheie cu un rezultat pozitiv mai multe dispute.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Boavista

Liga Portugal clasament

Boavista ajunge la această etapă deținând 29 puncte, clasându-se pe locul 10 în Liga Portugal, ca rezultat a 7 meciuri câștigate, 12 meciuri pierdute și 8 remize.

Analiza Boavista

Momentan, Boavista a primit 51 goluri și a înscris 33 goluri în ultimele 27 de runde, fapt care arată ca a primit mai multe goluri decât a marcat.

Golgheterul de la Boavista

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Róbert Boženík. Atacantul a marcat de 8 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Boavista să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Farense este Bruno Duarte Da Silva, care a înscris deja 9 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Boavista rămâne a fi Róbert Boženík, care a avut 8 ocazii de gol.

Pentru cei care doresc să parieze, merită menționat faptul că cele mai multe goluri se marchează în minutele 75-90.

Luând în considerare faptul că Boavista are în medie 1,23 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Se înregistrează o medie de 4,38 cornere pe joc, un lucru bun de remarcat dacă doriți să obțineți profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 5,15 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Ambele echipe au același număr de cartonașe roșii în sezon, în acest caz 5. O piață de explorat pentru a obține o profitul din pariurile tale!

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Farense – Boavista, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Farense și Boavista?

Meciul se va disputa vineri pe 05 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Farense – Boavista?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio de São Lúis din Faro.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Liga Portugal, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 1-3 în favoarea lui Farense.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18870562
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații