Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Exeter City – Derby County, Ponturi Pariuri, Anglia, League One, 13 februarie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

league one england

Exeter City și Derby County sunt programate să se confrunte pe 13 februarie 2024, marți de la ora 19:45h (UTC), într-un meci din League One care se va desfășura în Anglia, aruncă o privire la pontul Exeter City – Derby County 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Exeter City – Derby County

Meciul se va disputa pe stadionul mic St James Park, din orașul Exeter, cu o capacitate de 8830 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Exeter City – Derby County 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, League One nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,53 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,57 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Exeter City

Exeter City se întoarce după o victorie din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Peterborough United, din cadrul League One, s-a terminat cu 2-1. Antrenorul echipei, G. Caldwell, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 3-4-2-1.

Victoria gazdelor avea o cotă de 3.60, deci se aștepta ca meciul să fie echilibrat.

Chiar și pe fondul unei performanțe slabe a întregii echipe, Vincent Harper a reușit să iasă în evidență. Fiind prezent în momentele decisive ale meciului, el a fost cel care a condus Exeter City spre victorie.

Ultimul meci pentru Derby County

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Derby County în cadrul la League One, folosind formația 3-5-2, a reușit să ia trei puncte de la Charlton Athletic, cu scorul final de 0-1.

Se aștepta să fie un meci echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 2.05.

Exeter City vs Derby County h2h

Ultima dată, Exeter City s-a confruntat cu Derby County în cadrul campionatului League One. Exeter City, care atunci ocupa locul 16, a intrat pe teren cu formația 3-4-2-1, în timp ce Derby County, care ocupa locul 11, a folosit tactica 4-2-3-1.

Ultima dată când echipele s-au întâlnit a fost la un meci din League One, pe data de 24-10-2023, a sezonului 2023/2024, cel care s-a încheiat cu victoria echipei Derby County cu scorul de 2-0.

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

Responsabil de acest joc de fotbal va fi S. Tallis, în timp ce S. Shaw și M. Derrien îl vor asista.

Exeter City

League One clasament

Exeter City ajunge la etapa actuală cu doar 36 puncte acumulate, plasând-o pe locul 14 în clasamentul din League One, având 15 meciuri pierdute și doar 10 câștigate, dar totuși obținând 6 remize.

Cît pentru a 33-a etapă, echipa a reușit să acumuleze cu un avantaj de 1 punct față de Cambridge United care se clasează puțin mai dedesubt, pe locul 15 și cu 1 punct mai puțin decât Wigan Athletic echipa care ocupă locul 13 în clasament.

Analiza Exeter City

La sfârșitul celor 32 de runde, Exeter City a ajuns să aibă mai multe goluri primite decât înscrise. Echipa a înscris de doar 23 ori, în timp ce a primit 42 goluri.

Este evident, în urma ultimelor performanțe, că Exeter City întâmpină probleme în a genera goluri, având un număr mic de goluri înscrise și multe meciuri fără gol. Acestea arată că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce impune necesitatea îmbunătățirii jocului ofensiv.

Golgheterul de la Exeter City

Pe plan individual, zona ofensivă al acestui campionat se distinge mai ales prin reușitele lui Sonny Cox. Atacantul a marcat deja 3 goluri, fiind extrem de important pentru Exeter City, care a beneficiat de mai multe ori de performanțele acestuia pentru a triumfa în mai multe confruntări importante.

Derby County

League One clasament

Echipa Derby County are 59 puncte și actualmente ocupă locul 2 în clasament, loc care se califică pentru Promotion, având în spate o istorie de 18 victorii, 5 remize și 7 înfrângeri.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 33-a rundă cu un avantaj de 1 punct în raport cu Bolton Wanderers care se află pe locul 3.

Analiza Derby County

Derby County însumează 53 goluri înscrise și 28 primite, ceea ce îi aduce un raport pozitiv după cele 32 de runde.

Cu o serie de 2 victorii, Derby County și-a confirmat poziția de favorită.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Derby County se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 4,53 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

O echipă cu potențial și ambiții mari în League One.

Jucând în deplasare Derby County, de regulă, nu le prea dau frâu liber adversarilor ca să poată construi vreo fază decisivă, înregistrând un bilanț de 10 victorii, 4 înfrângeri și 2 remize.

Derby County este o echipă mai ofensivă decât Exeter City, înregistrând 3178 atacuri împotriva la 3023 din partea celor de la Exeter City, și marcând de 53 ori comparativ cu Exeter City care a înscris de 23 ori.

Golgheterul de la Derby County

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este James Collins, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 13 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Derby County le-a obținut în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Exeter City este Sonny Cox, care a înscris deja 3 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Derby County rămâne a fi James Collins, care a avut 13 ocazii de gol.

Derby County a scăpat 14 goluri în deplasare timp de 16 meciuri. Aici e recomandat să pariați că Derby County nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 2-0, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Un moment oportun pentru a plasa un pariu ar fi minutele 75-90, deoarece aceasta reprezintă perioadă în care sunt marcate cele mai multe goluri.

Datorită faptului că Derby County are o medie de 1,69 goluri pe meci când joacă în deplasare, piața pentru Sub 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă bună. Această opțiune poate fi foarte bună, având în vedere că Derby County nu scapă goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Numărul de cornere ale ambelor combinate se soldează cu o medie de 6,52 cornere pe joc, o opțiune care merită explorată pentru a câștiga.

Derby County este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,93 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Derby County în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,81 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Exeter City este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 3 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Derby County care a primit cartonaș roșu o singură dată. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Exeter City – Derby County, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Exeter City și Derby County?

Meciul se va disputa marți pe 13 februarie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Exeter City – Derby County?

Meciul va avea loc pe stadionul St James Park din Exeter.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul League One, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 2-0 în favoarea lui Derby County.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18849546
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații