Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Elche – Real Oviedo, Ponturi Pariuri, Spania, La Liga 2, 05 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Elche și Real Oviedo sunt programate să se confrunte pe 05 aprilie 2024, vineri de la ora 18:30h (UTC), într-un meci din La Liga 2 care se va desfășura în Spania, aruncă o privire la pontul Elche – Real Oviedo 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Elche – Real Oviedo

Meciul e programat să aibă loc pe Estadio Manuel Martínez Valero, din orașul Elche, cu o capacitate de 36017 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Elche – Real Oviedo 2023/2024

În ediția actuală a La Liga 2, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,02 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,26 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Elche

Elche se întoarce după o înfrângere din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Racing Ferrol, din cadrul La Liga 2, s-a terminat cu 1-0. Antrenorul echipei, S. Beccacece, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 3-5-2.

Se anticipa ca echipa gazdă să fie înfrântă, având cote de 3.75, iar meciul să fie destul de echilibrat.

Formația defensivă a clubului putea fi mult mai bine aleasă. Pedro Bigas a avut o evoluție groaznică, și a tras echipe în jos în cele mai importante momente, ceea ce a dus astfel la rezultatul negativ.

Ultimul meci pentru Real Oviedo

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Real Oviedo în cadrul la La Liga 2, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la Villarreal II, cu scorul final de 2-1.

Acest rezultat pozitiv a confirmat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.45.

Elche vs Real Oviedo h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Real Oviedo era pe locul 11 în La Liga 2 în timp ce Elche ocupa locul 9. Real Oviedo a intrat pe teren cu formația 4-4-2, tactică care a fost folosită și de Elche pentru acest meci.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din La Liga 2, ce a avut loc pe data de 15-12-2023, din sezonul 2023/2024, și s-a încheiat cu succesul echipei Real Oviedo cu un scor de 3-2.

În cadrul disputei anterioare dintre aceste echipe s-a încins o luptă crâncenă pentru a păstra poziția de frunte.

Elche

La Liga 2 clasament

Echipa Elche are 53 puncte și ocupă la momentul actual locul 5 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Promotion Play-off, cu o serie de 15 victorii, 8 remize și 10 înfrângeri.

Racing Santander se clasează puțin mai sus, ocupând locul 4 a 34-a etapă, cu același număr de puncte.

Analiza Elche

Momentan, în La Liga 2, Elche însumează 35 goluri date și au un total de 29 goluri primite, după un număr de 33 runde jucate.

Performanța echipei nu pare a fi promițătoare atât cât vine după o serie de 2 pierderi, ceea ce nu e un semn bun pentru meciul care urmează a fi disputat.

Performanța echipei Elche pe parcursul campionatului nu este cea mai bună, în ceea ce privește media șuturilor pe poartă. Echipa are doar 4,33 pe meci. Acest lucru arată că echipa nu dă multe goluri de obicei sau nu le dă prea mult de lucru portarilor din echipele adverse.

Pentru a stăpâni meciul, cei de la Elche vor încerca să obțină o medie a posesiei mingii de 56,21%. Din punct de vedere statistic dacă o echipă are o posesie a mingii de peste 50%, aceștia obțin un avantaj clar față de adversarii lor.

Echipa înregistrează în meciurile de acasă rezultate mai bune, obținând 9 victorii, 2 înfrângeri și 5 remize comparativ cu cele 6 meciuri câștigate în deplasare.

Golgheterul de la Elche

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Óscar Plano care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Elche să introducă cele 7 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Real Oviedo

La Liga 2 clasament

Real Oviedo ajunge la această etapă deținând 51 puncte, clasându-se pe locul 7 în La Liga 2, ca rezultat a 13 meciuri câștigate, 8 meciuri pierdute și 12 remize.

Ceea ce înseamnă că pentru a 34-a rundă, echipa a acumulat același număr de puncte ca și Racing Ferrol care se află pe locul 8.

Analiza Real Oviedo

La acest moment, Real Oviedo se prezintă cu 42 goluri date și un total de 29 goluri primite, după 33 runde jucate, în La Liga 2.

Golgheterul de la Real Oviedo

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Sebas Moyano. A marcat de 8 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Real Oviedo să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Date istorice a echipei Real Oviedo

Cu 5 titluri câștigate în istoria campionatului, unul din fruntașii competiției este echipa Real Oviedo. Palmaresul echipei va afecta rezultatul final al jocului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze rivalii cu o victorie într-un moment în care aceștia sunt mai slab pregătiți.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Elche este Óscar Plano, care a înscris deja 7 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Real Oviedo rămâne a fi Sebas Moyano, care a avut 8 ocazii de gol.

Minutele 75-90 ale meciului reprezintă un moment oportun pentru a paria, în pofida faptului că cele mai multe goluri sunt marcate în această perioadă.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Elche 1,25 și echipa vizitatoare Real Oviedo 0,81 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

În caz că doreați să plasați un pariu câștigător, rețineți că suma numărului de cornere ale ambelor echipe oferă o medie de 5,6 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,24 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Real Oviedo, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 5 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Elche care a văzut cartonașul roșu doar de 3 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Elche – Real Oviedo, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Elche și Real Oviedo?

Meciul se va disputa vineri pe 05 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Elche – Real Oviedo?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio Manuel Martínez Valero din Elche.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul La Liga 2, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 3-2 în favoarea lui Real Oviedo.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18856045
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații