Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

East Bengal – Mumbai City, Ponturi Pariuri, India, Indian Super League, 13 februarie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Indian Super League India

East Bengal și Mumbai City se vor confrunta pe 13 februarie 2024, marți de la ora 14:00h (UTC), în cadrul la Indian Super League în India, Uită-te la pontul pentru East Bengal – Mumbai City 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între East Bengal – Mumbai City

Meciul va avea loc pe formidabilul stadionul Vivekananda Yuba Bharati Krirangan Stadium, din orașul Kolkata, cu o capacitate de 120000 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la East Bengal – Mumbai City 2023/2024

Indian Super League a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,95 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,53 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru East Bengal

East Bengal se întoarce după o egalitate din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la ATK Mohun Bagan, din cadrul Indian Super League, s-a terminat cu 2-2. Echipa antrenată de C. Cuadrat s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 4-4-2.

Se aștepta să avem un joc echilibrat, deci o remiză putea fi anticipată ușor, având cote în jur de 3.40.

Chiar dacă modul în care s-au prezentat cei de la East Bengal a fost bun, Naorem Mahesh Singh este cel care a atras privirile. Apariția lui a fost uimitoare, dând câteva pase bune, observându-se astfel dedicarea lui pentru echipă, care l-a ajutat să păstreze un rezultat decent.

Ultimul meci pentru Mumbai City

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Mumbai City în cadrul la Indian Super League, folosind formația 4-1-4-1, a disputat împotriva celor de la Jamshedpur și au sfârșit meciul cu un scor final de 2-3.

În ciuda favoritismului pe care îl aveau, într-un scenariu cu o cotă de 5.00, rezultatul negativ a fost neașteptat.

East Bengal vs Mumbai City h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, Mumbai City ocupase locul 4 în Indian Super League, iar East Bengal locul 9. Mumbai City a intrat pe teren cu tactica 3-4-2-1, în timp ce East Bengal a folosit formația 4-2-3-1.

Aceste echipe ultima oară s-au confruntat în cadrul unui meci controversat din Indian Super League a sezonului 2023/2024, care s-a încheiat cu o remiză 0-0.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa East Bengal a avut o performanță solidă în ultimele cinci meciuri, în timp ce Mumbai City a fost ceva mai puțin consistentă.

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

East Bengal

Indian Super League clasament

Din păcate, East Bengal a ajuns la această etapă cu doar 12 puncte. Echipa ocupă locul 9 în clasamentul din Indian Super League, cu un bilanț negativ format din 2 victorii, 3 înfrângeri și 6 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa a trecut înaintea celor de la Chennaiyin care sunt pe locul 10 în a 15-a etapă și cu același punctaj.

Fiind poziționați la mijlocul clasamentului din India Indian Super League și fără să aibă ambiții mari sau să se îngrijoreze că vor retrograda, East Bengal va încerca să profite de meciul de acasă pentru a obține o victorie.

Analiza East Bengal

Pentru moment, după 14 de runde terminate, East Bengal însumează 13 goluri înscrise și au un total de 10 goluri primite, în Indian Super League.

Rata medie de posesie în campionat pentru al lor este de 48%, fapt care arată că, de obicei, echipa nu poate prelua inițiativa în joc și are un stil de joc mai mult reactiv. Prin urmare, pentru acest meci East Bengal x Mumbai City din 2023/2024, echipa ar trebui să se chinuie pentru a păstra posesia și a putea ataca adversarul.

Golgheterul de la East Bengal

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar Cleiton Silva cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru East Bengal, 6 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Mumbai City

Indian Super League clasament

Echipa Mumbai City are 22 puncte și actualmente ocupă locul 4 în clasament, loc care se califică pentru Play-off, având în spate o istorie de 6 victorii, 4 remize și 2 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că pentru a 15-a rundă, echipa a depășit cu 2 puncte pe ATK Mohun Bagan, care se află pe locul 5.

Analiza Mumbai City

Mumbai City are un raport pozitiv în clasament după 14 de runde, datorită faptului că însumează 20 goluri înscrise și 12 primite.

Dacă numărul mediu de lovituri pe poartă ale echipei Mumbai City, în campionat nu este cel mai strălucit, macăr se pot mândri cu precizia echipei! Sunt doar 3,83 șuturi pe poartă pe meci, cu o medie de 1,67 goluri. Mai bine zis, mai mult de 40% din șuturile pe poartă vor ajunge până în spatele porții.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Indian Super League.

Echipa Mumbai City încearcă, de obicei, să stăpânească jocul cu o medie de posesie a mingii de 57,67%. Iar echipele cu posesia mingii de peste 50% au, de regulă, avantaj asupra adversarilor.

Reușita de 2 victorii, 1 înfrângeri, și 2 remize ne arată că performanța celor de la Mumbai City nu pierde din calitate în meciurile din deplasare, unde de obicei domină adversarii.

Mumbai City este o echipă mai ofensivă decât East Bengal, înregistrând 1312 atacuri împotriva la 909 din partea celor de la East Bengal, și marcând de 20 ori comparativ cu East Bengal care a înscris de 13 ori.

Golgheterul de la Mumbai City

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Jorge Pereyra Diaz. Atacantul a marcat de 6 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Mumbai City să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la East Bengal este Cleiton Silva, care a înscris deja 6 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Mumbai City rămâne a fi Jorge Pereyra Diaz, care a avut 6 ocazii de gol.

Pentru cei care urmăresc meciul live, e bine să fiți la curent cu faptul că între minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, reprezentând o bună oportunitate pentru a paria.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de East Bengal 1,29 și echipa vizitatoare Mumbai City 1,6 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Numărul de cornere ale ambelor combinate se soldează cu o medie de 5,42 cornere pe joc, o opțiune care merită explorată pentru a câștiga.

Ponturi Pariuri pe Cărți

East Bengal are o medie de 1,9 cartonașe galbene pe meci după cele 14 runde, în timp ce Mumbai City are o medie de 2,3. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 4,57 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, East Bengal – Mumbai City, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre East Bengal și Mumbai City?

Meciul se va disputa marți pe 13 februarie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă East Bengal – Mumbai City?

Meciul va avea loc pe stadionul Vivekananda Yuba Bharati Krirangan Stadium din Kolkata.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Indian Super League, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-0, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19076521
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații