Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Derry City – Waterford United, Ponturi Pariuri, Republic of Ireland, Premier Division, 03 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Premier_Division_Republic_of_Ireland

Derry City și Waterford United se vor întâlni pe 03 iunie 2024, luni de la ora 17:00h (UTC), în cadrul la Premier Division în Republic of Ireland, Uită-te la pontul pentru Derry City – Waterford United 2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Derry City – Waterford United

Meciul va avea loc pe stadionul mic The Ryan McBride Brandywell Stadium, din orașul Derry, cu o capacitate de 7700 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Derry City – Waterford United 2024

Premier Division a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,61 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,18 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Derry City

Derry City vine după o egalitate în etapa precedentă. Meciul împotriva la Sligo Rovers, din cadrul Premier Division, s-a încheiat cu 2-2.

Având în vedere cotele mare pentru câștigarea meciului, un egal (cu cota de 5.50) s-a dovedit a fi un rezultat prost.

Ultimul meci pentru Waterford United

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o victorie în ultima rundă. Unde în cadrul la Premier Division, Waterford United a disputat împotriva echipei Drogheda United, cu un scor final de4-2.

Gazdele aveau o cotă de 2.15 pentru victorie, deci era de așteptat ca meciul să fie destul de echilibrat.

Derry City vs Waterford United h2h

Ultima dată când echipele s-au întâlnit a fost la un meci din Premier Division, pe data de 26-04-2024, a sezonului 2024, cel care s-a încheiat cu victoria echipei Derry City cu scorul de 0-2.

Performanța echipei Waterford United în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de Derry City.

Derry City

Premier Division clasament

Echipa Derry City are 31 puncte și ocupă la momentul actual locul 2 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Calificările UEFA Conference League, cu o serie de 8 victorii, 7 remize și 4 înfrângeri.

Aceasta înseamnă că, pentru a 19-a etapă, echipa obține un avantaj de 3 puncți față de Shamrock Rovers care este chiar în spatele acesteia, pe locul 3 în clasament.

Analiza Derry City

După 18 runde, Derry City are o rată pozitivă de goluri marcate și goluri primite. Echipa însumează 27 goluri marcaye și 18 goluri primite.

Derry City a avut câteva performanțe bune în ultima vreme, cu 2 victorii și 2 remize în ultimele 5 meciuri. Vor trebui să continue să lucreze din greu și să se bazeze pe succesele lor recente dacă vor să își mențină forma și să se bată pentru cel mai bun loc posibil.

Media șuturilor pe poartă pentru echipa Derry City din campionat nu este cea mai bună. Există doar 3,74 pe meci. Acest lucru se dovedește a fi un alt indiciu bun că echipa nu marchează de obicei multe goluri sau nu le dă mult de lucru portarilor adverși.

Pentru a stăpâni meciul, cei de la Derry City vor încerca să obțină o medie a posesiei mingii de 54,63%. Din punct de vedere statistic dacă o echipă are o posesie a mingii de peste 50%, aceștia obțin un avantaj clar față de adversarii lor.

Această echipă are șanse mai mari să câștige când joacă pe terenul lor propriu, înregistrând 6 victorii, 2 înfrângeri, și 2 remize, comparativ cu meciurile din deplasare, care le-au adus doar 2 meciuri câștigat.

Derry City este de o natură mai ofensivă decât Waterford United, înregistrând 1931 atacuri dintre care a înscris de 24 ori, comparativ cu 1568 din partea celor de la Waterford United, care au marcat de 27 ori.

Golgheterul de la Derry City

În acest sezon, prestația individuală a lui Pat Hoban a ieșit în evidență, care a dominat partea ofensivă. Atacantul a marcat deja de 9 ori în acest sezon, fiind protagonistul succesului obținut de Derry City în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Waterford United

Premier Division clasament

Waterford United ajunge la această etapă deținând 25 puncte, clasându-se pe locul 5 în Premier Division, ca rezultat a 7 meciuri câștigate, 6 meciuri pierdute și 4 remize.

Ceea ce înseamnă că pentru a 19-a rundă, echipa a depășit cu 1 puncte pe Bohemians, care se află pe locul 6.

Analiza Waterford United

Waterford United iese în evidență cu o rată pozitivă de goluri înscrise și goluri primite, la finalul celor 18 de runde. Echipa ajunge să aibă 24 goluri înscrise și 19 primite.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Premier Division.

Golgheterul de la Waterford United

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Padraig Amond. Atacantul a marcat de 8 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Waterford United să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

Date istorice a echipei Waterford United

Cu 6 titluri câștigate în istoria campionatului, unul din fruntașii competiției este echipa Waterford United. Palmaresul echipei va afecta rezultatul final al jocului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze rivalii cu o victorie într-un moment în care aceștia sunt mai slab pregătiți.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Derry City este Pat Hoban, care a înscris deja 9 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Waterford United rămâne a fi Padraig Amond, care a avut 8 ocazii de gol.

Cele mai multe goluri se marchează între minutele 75-90, acesta fiind momentul oportun de a plasa un pariu cu șanse mari de câștig pentru cei care urmăresc meciul live.

Luând în considerare faptul că Waterford United are în medie 1,22 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 4,8 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,83 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Derry City – Waterford United, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Derry City și Waterford United?

Meciul se va disputa luni pe 03 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Derry City – Waterford United?

Meciul va avea loc pe stadionul The Ryan McBride Brandywell Stadium din Derry.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Premier Division, sezonul 2024 și s-a încheiat 0-2 în favoarea lui Derry City.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19046122
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații