Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Derry City – Shamrock Rovers, Ponturi Pariuri, Republic of Ireland, Premier Division, 19 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Premier_Division_Republic_of_Ireland

Derry City și Shamrock Rovers sunt programate să se confrunte pe 19 aprilie 2024, vineri de la ora 18:45h (UTC), într-un meci din Premier Division care se va desfășura în Republic of Ireland, aruncă o privire la pontul Derry City – Shamrock Rovers 2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Derry City – Shamrock Rovers

Meciul se va disputa pe stadionul mic The Ryan McBride Brandywell Stadium, din orașul Derry, cu o capacitate de 7700 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Derry City – Shamrock Rovers 2024

Premier Division a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,61 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,19 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Derry City

Derry City se întoarce după o egalitate din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Drogheda United, din Premier Division, a luat sfârșit cu 2-2.

Luând în considerare cotele ridicate pentru câștigarea meciului, un egal (care avea cota de 3.20) a ajuns să fie la final un rezultat prost.

Ultimul meci pentru Shamrock Rovers

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o victorie în ultima rundă. Unde în cadrul la Premier Division, Shamrock Rovers a disputat împotriva echipei Sligo Rovers, cu un scor final de3-0.

Acest rezultat pozitiv a confirmat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.36.

Derry City vs Shamrock Rovers h2h

Aceste echipe ultima oară s-au confruntat în cadrul unui meci controversat din Premier Division a sezonului 2024, care s-a încheiat cu o remiză 2-2.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Shamrock Rovers a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Derry City.

Derry City

Premier Division clasament

Echipa Derry City are 16 puncte și ocupă la momentul actual locul 2 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Calificările UEFA Conference League, cu o serie de 4 victorii, 4 remize și 2 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că echipa a trecut înaintea celor de la Bohemians care sunt pe locul 3 în a 11-a etapă și cu același punctaj.

Analiza Derry City

După 10 de partide, Derry City se prezintă cu o rată pozitivă de goluri înscrise și primite. Apar în clasament cu 16 goluri înscrise și 10 primite.

Derry City este de o natură mai ofensivă decât Shamrock Rovers, înregistrând 1043 atacuri dintre care a înscris de 14 ori, comparativ cu 905 din partea celor de la Shamrock Rovers, care au marcat de 16 ori.

Golgheterul de la Derry City

Pat Hoban s-a dovedit a fi un jucător extraordinar pe plan individual pentru ofensiva echipei în acest sezon. Având marcate 6 goluri în campionat, atacantul a jucat un rol esențial pentru ca Derry City să obțină rezultate favorabile de mai multe ori.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Shamrock Rovers

Premier Division clasament

Shamrock Rovers ajunge la această etapă deținând 15 puncte, clasându-se pe locul 4 în Premier Division, ca rezultat a 4 meciuri câștigate, 2 meciuri pierdute și 3 remize.

Analiza Shamrock Rovers

După 10 runde, Shamrock Rovers are o rată pozitivă de goluri marcate și goluri primite. Echipa însumează 14 goluri marcate și 9 goluri primite.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Shamrock Rovers se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 5,56 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Premier Division.

De obicei, echipa Shamrock Rovers are o medie de posesie a balonului de 64,78%, prin care le reușește să controleze jocul. Acest lucru se datorează faptului că, de obicei, echipele cu posesia mingii peste 50% au avantaj asupra adversarilor lor.

Golgheterul de la Shamrock Rovers

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Aaron Greene, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 4 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Shamrock Rovers le-a obținut în mai multe meciuri.

Date istorice a echipei Shamrock Rovers

Cu 19 titluri obținute în istoria campionatului, Shamrock Rovers este una din cele mai cotate echipe din competiție. Palmaresul echipei poate influența rezultatul final al meciului; nu ar fi prima dată când echipa reușește să surprindă publicul cu o victorie într-un moment de rezultate mai proaste.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Derry City este Pat Hoban, care a înscris deja 6 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Shamrock Rovers rămâne a fi Aaron Greene, care a avut 4 ocazii de gol.

Minutele 75-90 înregistrează cele mai multe goluri, un moment oportun pentru a paria în caz că urmărești meciul live.

Luând în considerare faptul că Shamrock Rovers are în medie 1 gol pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Un lucru bun de remarcat pentru cei care doresc să profite de pariuri sportive este faptul că s-a înregistrat o medie de 6,2 cornere pe joc.

Shamrock Rovers este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 7,11 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Shamrock Rovers în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,1 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Derry City – Shamrock Rovers, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Derry City și Shamrock Rovers?

Meciul se va disputa vineri pe 19 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Derry City – Shamrock Rovers?

Meciul va avea loc pe stadionul The Ryan McBride Brandywell Stadium din Derry.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Premier Division, sezonul 2024 și s-a încheiat 2-2, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19046082
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații