Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Degerfors – Mjällby, Ponturi Pariuri, Sweden, Allsvenskan, 12 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Allsvenskan_sweden

Un meci de fotbal între Degerfors și Mjällby din Allsvenskan va avea loc în Sweden, duminică, pe data de 12 noiembrie 2023, consultă pontul pentru Degerfors – Mjällby 2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Degerfors – Mjällby

Meciul va avea loc pe stadionul mic Stora Valla, din orașul Degerfors, cu o capacitate de 7500 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Degerfors – Mjällby 2023

În ciuda schimbării sezonului, Allsvenskan nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,76 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,76 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Degerfors

Degerfors vine după o egalitate în etapa precedentă. Meciul împotriva la Elfsborg, din cadrul Allsvenskan, s-a încheiat cu 2-2. Echipa antrenată de T. Solberg și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 5-3-2.

În ciuda favoritismului celeilalte echipe, egalul de la final (cu cote de 6.00) s-a dovedit a fi un rezultat bun.

Cu toată că Degerfors, a avut o prestație mediocră, Diego Campos a reușit să iasă în evidență. El avut o apariție bună și câteva pase uluitoare, dedicația acestuia a ajutat cu siguranță să păstreze un rezultat decent.

Ultimul meci pentru Mjällby

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Mjällby în cadrul la Allsvenskan, folosind formația 3-5-2, a disputat împotriva celor de la Brommapojkarna și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-2.

Meciul era preconizat a fi unul echilibrat, chiar dacă echipa gazdă avea cote de înfrângere de 2.75.

Degerfors vs Mjällby h2h

Ultima dată, Degerfors s-a confruntat cu Mjällby în cadrul campionatului Allsvenskan. Degerfors, care atunci ocupa locul 8, a intrat pe teren cu formația 3-4-3, în timp ce Mjällby, care ocupa locul 7, a folosit tactica 3-5-2.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Allsvenskan, ce a avut loc pe data de 16-04-2023, din sezonul 2023, și s-a încheiat cu succesul echipei Mjällby cu un scor de 2-0.

Echipa Mjällby a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Degerfors.

Degerfors

Allsvenskan clasament

Cu 26 puncte acumulate, Degerfors ocupă actualmente locul 15 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 7 victorii, 17 înfrângeri și 5 remize.

Cît pentru a 30-a etapă, echipa a rămas cu 4 puncți în spatele celor de la Brommapojkarna care se află puțin mai deasupra, pe locul 14.

Analiza Degerfors

Deoarece aceasta este ultima rundă a ligii, dinamica meciurilor este plină de anticipație și semnificație. În această etapă crucială, în care fiecare punct poate face diferența, anumite echipe se află în situații unice care adaugă o notă suplimentară de intrigă în meciul lor final. Să vedem cum ultima rundă afectează Degerfors și poziția lor în clasamentul ligii.

Este un sezon dezamăgitor pentru Degerfors, deoarece au fost retrogradați într-o divizie inferioară, indiferent de rezultatul ultimului lor meci.

Pentru moment, după 29 de runde care au luat sfârșit, Degerfors înregistrează 29 goluri date și un număr de 60 goluri primite, în Allsvenskan.

Rata medie de posesie în campionat pentru al lor este de 43,76%, ceea ce înseamnă că, de obicei, echipa nu poate lua inițiativă în joc și are mai degrabă un stil de joc reactiv. Cu toate acestea, pentru acest meci Degerfors x Mjällby din 2023, echipa ar trebui să facă un efort să păstreze posesia și să atace oponentul.

Golgheterul de la Degerfors

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar Diego Campos cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru Degerfors, 6 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Mjällby

Allsvenskan clasament

Mjällby ajunge la această etapă deținând 38 puncte, clasându-se pe locul 10 în Allsvenskan, ca rezultat a 11 meciuri câștigate, 13 meciuri pierdute și 5 remize.

În 30-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 1 punct comparativ cu Sirius echipa care este chiar deasupra, pe locul 9.

Analiza Mjällby

Deoarece suntem în ultima rundă a ligii, meciurile capătă o dinamică plină de anticipație și importanță. În această etapă crucială, în care fiecare punct poate face diferența, unele echipe se află în situații speciale care adaugă o notă suplimentară de intrigă ultimului lor meci. Să vedem cum ultima rundă influențează Mjällby și poziția lor în clasamentul ligii.

Până acum, Mjällby a primit 33 goluri, dar a înscris numai 30, ceea ce araată că a primit mai multe goluri decât a fost capabilă să înscrie după cele 29 de runde.

Se poate constata, pe baza performanțelor recente, că Mjällby întâmpină probleme în a marca goluri, prezentând un număr redus de goluri înscrise și o mulțime de meciuri în care nu a reușit să marcheze. Acestea sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, indicând necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Pe parcursul campionatului, media loviturilor pe poartă pentru Mjällby nu este cea mai bună. Echipa are doar 3,86 pe meci. Acest lucru se dovedește a fi un alt indiciu bun că echipa nu marcheaza de obicei multe goluri sau nu le dă prea mult de lucru portarilor adverși.

Golgheterul de la Mjällby

M. Fenger s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 6 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Mjällby.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Degerfors este Diego Campos, care a înscris deja 6 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Mjällby rămâne a fi M. Fenger, care a avut 6 ocazii de gol.

Mjällby a scăpat 14 goluri în deplasare timp de 14 meciuri. Aici e recomandat să pariați că Mjällby nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 2-0, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Un moment oportun pentru a plasa un pariu ar fi minutele 75-90, deoarece aceasta reprezintă perioadă în care sunt marcate cele mai multe goluri.

Pariul pe sub 2,5 goluri poate fi o alternativă bună, deoarece se știe că Mjällby nu primește goluri când joacă în deplasare. Mjällby are, de asemenea, o medie de 1,07 goluri pe meci atunci când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Numărul de cornere ale ambelor combinate se soldează cu o medie de 4,59 cornere pe joc, o opțiune care merită explorată pentru a câștiga.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,79 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Degerfors – Mjällby, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Degerfors și Mjällby?

Meciul se va disputa duminică pe 12 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Degerfors – Mjällby?

Meciul va avea loc pe stadionul Stora Valla din Degerfors.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Allsvenskan, sezonul 2023 și s-a încheiat 2-0 în favoarea lui Mjällby.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18742387
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații