Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

CSF Bălți – Zimbru, Ponturi Pariuri, Moldova, Super Liga, 04 mai 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

National Division Moldovia

CSF Bălți și Zimbru sunt programate să se confrunte pe 04 mai 2024, sâmbătă de la ora 17:00h (UTC), într-un meci din Super Liga care se va desfășura în Moldova, aruncă o privire la pontul CSF Bălți – Zimbru 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între CSF Bălți – Zimbru

Meciul se va disputa pe stadionul mic Stadionul Orăşenesc, din orașul Bălţi, cu o capacitate de 5953 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la CSF Bălți – Zimbru 2023/2024

În ediția actuală a Super Liga, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,13 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,9 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru CSF Bălți

CSF Bălți vine după o înfrângere în etapa precedentă. Meciul împotriva la Milsami, din cadrul Super Liga, s-a încheiat cu 3-0.

Înfraângerea a fost deja prezisă chiar de către cotele de 1.62 de dinaintea meciului.

Ultimul meci pentru Zimbru

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o victorie în ultima rundă. Unde în cadrul la Super Liga, Zimbru a disputat împotriva echipei Dacia-Buiucani, cu un scor final de2-0.

Rezultatul pozitiv a arătat care era echipa favorită chiar înainte să înceapă meciul, datorită cotei de 1.18.

CSF Bălți vs Zimbru h2h

Echipele acestea s-au întâlnit ultima dată la un meci Super Liga, pe data de 30-03-2024, sezonul 2023/2024, ce s-a încheiat cu victoria echipei Zimbru cu un scor de 3-0.

Echipa CSF Bălți în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Zimbru.

CSF Bălți

Echipa CSF Bălți are 22 puncte și ocupă la momentul actual locul 5 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Championship Round, cu o serie de 7 victorii, 1 remize și 6 înfrângeri.

Cît pentru a 8-a etapă, echipa a rămas cu 3 puncți în spatele la Zimbru care ocupă locul 4.

Analiza CSF Bălți

La rândul celor 7 de runde, CSF Bălți are un raport pozitiv de goluri date și goluri primite. Echipa ajunge la 26 goluri date și 22 primite.

CSF Bălți a jucat într-un mod haotic în ultima vreme, cu rezultate alternative de victorii și înfrângeri. Vor trebui să găsească o modalitate de a lega performanțe consistente dacă vor să se bată pentru primele locuri în ligă.

Poate că CSF Bălți nu are cea mai bună medie de șuturi pe poartă din acest campionat, dar precizia echipei este pe departe excelentă! Există doar 4,29 lovituri pe poartă pe meci, cu o medie de 1,86 goluri. Adică, mai mult de 40% din șuturile pe poartă ajung să se sfârșească în plasa porții.

Echipa înregistrează în meciurile de acasă rezultate mai bune, obținând 4 victorii, 2 înfrângeri și 1 remize comparativ cu cele 3 meciuri câștigate în deplasare.

Golgheterul de la CSF Bălți

Până la etapa actuală a sezonului, s-a făcut remarcabilă prestația individuală al lui Petru Neagu. Atacantul a marcat de 5 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la CSF Bălți să evite rezultate negative de mai multe ori.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Zimbru

Echipa Zimbru are 25 puncte și actualmente ocupă locul 4 în clasament, loc care se califică pentru Championship Round, având în spate o istorie de 8 victorii, 1 remize și 5 înfrângeri.

Analiza Zimbru

După 7 de runde fierbinți, Zimbru se lasă observată, momentan, cu 17 goluri date și un număr de 11 goluri primite, în Super Liga.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Super Liga.

Luând în considerație bilanțul lui Zimbru care figurează 5 victorii, 2 înfrângeri, și 0 remize, putem vedea că nici în deplasare, aceștia nu le prea oferă șanse adversarilor să triumfeze.

Zimbru speră să obțină rezultat pozitiv în acest meci, prezentându-se cu o serie de 2 pierderi. Asta în ciuda faptului că Zimbru joacă ca echipă oaspete și a pierdut de două ori în 7 meciuri ei au disputat în rol de echipă oaspete.

Golgheterul de la Zimbru

João Paulino s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 6 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Zimbru.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la CSF Bălți este Petru Neagu, care a înscris deja 5 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Zimbru rămâne a fi João Paulino, care a avut 6 ocazii de gol.

Zimbru a scăpat 5 goluri în deplasare timp de 7 meciuri. Aici e recomandat să pariați că Zimbru nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 3-0, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Timpul potrivit pentru a paria în cazul celor care urmăresc meciul în direct este între minutele 75-90, fiindcă atunci se înregistrează cele mai multe goluri.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de CSF Bălți 1,71 și echipa vizitatoare Zimbru 1,29 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

S-ar putea să plasați un pariu profitabil dacă luați în considerare faptul că s-a înregistrat o medie de 4,46 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 8,14 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, CSF Bălți – Zimbru, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre CSF Bălți și Zimbru?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 04 mai 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă CSF Bălți – Zimbru?

Meciul va avea loc pe stadionul Stadionul Orăşenesc din Bălţi.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Super Liga, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 3-0 în favoarea lui Zimbru.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19070626
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații