Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Criciúma – Palmeiras, Ponturi Pariuri, Brazil, Serie A, 02 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

seriea_brasil

Un meci de fotbal între Criciúma și Palmeiras din Serie A va avea loc în Brazil, duminică de la ora 19:00h (UTC), pe data de 02 iunie 2024, consultă pontul pentru Criciúma – Palmeiras 2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Criciúma – Palmeiras

Meciul va avea loc pe stadionul mic Estádio Heriberto Hülse, din orașul Criciúma, cu o capacitate de 19300 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Criciúma – Palmeiras 2024

Serie A a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,49 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,35 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Criciúma

Criciúma vine după o înfrângere în etapa precedentă. Meciul împotriva la Bahia, din cadrul Copa do Brasil, s-a încheiat cu 0-2. Echipa antrenată de C. Tencati și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 4-3-3.

Se aștepta să fie un meci destul de echilibrat, cu cote pentru echipa gazdă de a fi înfrântă de 2.63.

Formația defensivă a clubului putea fi mult mai bine aleasă. Claudinho a avut o evoluție groaznică, și a tras echipe în jos în cele mai importante momente, ceea ce a dus astfel la rezultatul negativ.

Ultimul meci pentru Palmeiras

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o remiză în ultima rundă. Unde Palmeiras în cadrul la Copa do Brasil, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva celor de la Botafogo SP și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-0.

Egalul (cu cota de 4.33) s-a dovedit a fi un rezultat dezamăgitor, având în vedere cotele ridicate pentru victorie.

Criciúma vs Palmeiras h2h

Echipele acestea s-au întâlnit ultima dată la un meci Serie A, pe data de 10-09-2014, sezonul 2014, ce s-a încheiat cu victoria echipei Palmeiras cu un scor de 1-0.

Ultima dată când aceste două echipe s-au confruntat, niciuna dintre elenu au avut vreo ocazie decisivă.

Echipa Palmeiras a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Criciúma.

Acest joc, va fi condus de arbitrul central R. Klein, asistat de R. da Silva Alves și L. Beiersdorf Flor.

Criciúma

Serie A clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Criciúma, care se află pe locul 14, cu 5 puncte acumulate, în cadrul competiției Serie A din Brazil, performanța acestora a adus echipei până acum 1 victorii, 0 înfrângeri și 2 remize.

Ceea ce înseamnă că în 7-a etapă, echipa a depășit pe Juventude care se află pe locul 15 în clasament, nu are nici un avantaj.

Analiza Criciúma

La rândul celor 6 de runde, Criciúma are un raport pozitiv de goluri date și goluri primite. Echipa ajunge la 6 goluri date și 2 primite.

Putem vedea că numărul mediu al loviturilor pe poartă ale Criciúma din acest campionat nu este cel mai bun, dar precizia echipei întrece măsura! Există doar 4,33 șuturi pe poartă pe meci, cu o medie de 2 goluri. Mai bine zis, mai mult de 40% din șuturile pe poartă vor ajunge până în spatele porții.

Având în vedere că al lor are o medie de posesie a mingii de 40,33% în campionat, echipa nu poate propune jocul, ceea ce poate fi o problemă pentru acest meci. Prin urmare, fanii speră ca echipa să aibă mult mai mult succes și posesie în acest meci Criciúma x Palmeiras din 2024 și să le transforme în goluri.

Adaptarea lui Higor Meritão cu noul tricou nu a mers foarte bine. Acesta a avut o prestație dezamăgitoare în ultimul meci al sezonului pentru Criciúma, împotriva Bahia. Pe parcursul meciului, mijlocașul nu a reușit să fie eficient și a făcut prea puține pentru echipă. În ciuda așteptărilor bune despre jucător, performanțele sale încep să fie îngrijorătoare.

Golgheterul de la Criciúma

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Fellipe Mateus care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Criciúma să introducă cele 2 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

Palmeiras

Serie A clasament

Echipa Palmeiras are 8 puncte și actualmente ocupă locul 9 în clasament, loc care se califică pentru Copa Sul-Americana, având în spate o istorie de 2 victorii, 2 remize și 2 înfrângeri.

Analiza Palmeiras

La acest moment, Palmeiras se prezintă cu 3 goluri date și un total de 3 goluri primite, după 6 runde jucate, în Serie A.

Indiferent că joacă în deplasare, Palmeiras este convins că poate crea probleme echipei adverse. Acest lucru se datorează faptului că echipa îl are pe Abel Ferreira pe bancă, un antrenor foarte strategic care a reușit deja să surprindă mulți adversari în cariera sa.

Se poate constata, pe baza performanțelor recente, că Palmeiras întâmpină probleme în a marca goluri, prezentând un număr redus de goluri înscrise și o mulțime de meciuri în care nu a reușit să marcheze. Acestea sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, indicând necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

De obicei, echipele adverse au șanse mici de a învinge împotriva Palmeiras atunci când joacă în deplasare, aceasta înregistrând un bilanț de 2 victorii, 0 înfrângeri, și 1 remize.

Adaptarea lui Lázaro cu noul tricou nu a mers foarte bine. Acesta a avut o prestație dezamăgitoare în ultimul meci al sezonului pentru Palmeiras, împotriva Botafogo SP. Pe parcursul meciului, mijlocașul nu a reușit să fie eficient și a făcut prea puține pentru echipă. În ciuda așteptărilor bune despre jucător, performanțele sale încep să fie îngrijorătoare.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Palmeiras a scăpat 0 goluri în deplasare timp de 3 meciuri. Aici e recomandat să pariați că Palmeiras nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 1-0, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Potrivit unor studii în minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, acesta poate fi un pariu bun pentru cei care urmăresc jocul live.

Sub 2,5 goluri e la fel o alternativă bună, având în vedere că de multe ori Palmeiras nu primește goluri când joacă în deplasare. În plus, Palmeiras are o medie de 1 gol marcate pe meci când joacă în calitate de vizitator.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Dacă aveați în plan să plasați un pariu câștigător, luați aminte că media cornerelor pe joc pentru ambele echipe înregistrează un total de 4,25.

Palmeiras este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,5 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Palmeiras în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 5 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Criciúma – Palmeiras, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Criciúma și Palmeiras?

Meciul se va disputa duminică pe 02 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Criciúma – Palmeiras?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio Heriberto Hülse din Criciúma.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie A, sezonul 2014 și s-a încheiat 1-0 în favoarea lui Palmeiras.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19095141
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații