Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Criciúma – Botafogo SP, Ponturi Pariuri, Brazil, Serie B, 18 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

serieb_brasil

Un meci în cadrul Serie B între echipele Criciúma și Botafogo SP va avea loc sâmbătă, pe data de 18 noiembrie 2023, în Brazil. Consultă pontul pentru Criciúma – Botafogo SP 2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Criciúma – Botafogo SP

Meciul va avea loc pe stadionul mic Estádio Heriberto Hülse, din orașul Criciúma, cu o capacitate de 19300 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Criciúma – Botafogo SP 2023

În ciuda schimbării sezonului, Serie B nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,06 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,02 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Criciúma

Criciúma se întoarce după o egalitate din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Guarani, din cadrul Serie B, s-a terminat cu 1-1. Antrenorul echipei, C. Tencati, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-4-2.

Se aștepta să avem un joc echilibrat, deci o remiză putea fi anticipată ușor, având cote în jur de 2.90.

Cu toate că Criciúma, s-a prezentat relativ bine, Éder a reușit să se afle în centrul atenției. El a avut o prestație surprinzătoare și a avut câteva pase uimitoare, dedicarea lui pentru joc sigur a ajutat să păstreze un rezultat bun.

Ultimul meci pentru Botafogo SP

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Botafogo SP în cadrul la Serie B, folosind formația 3-4-3, a disputat împotriva celor de la Chapecoense și au sfârșit meciul cu un scor final de 2-0.

Era clar că se va ajunge la înfrângere, având în vedere cotele de 1.80 de la începutul meciului.

Criciúma vs Botafogo SP h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului Serie B, Criciúma se afla pe locul 2 în timp ce Botafogo SP era pe locul 11. Criciúma a ieșit pe teren cu tactica 4-3-3 în timp ce Botafogo SP și-a aranjat jucătorii sub formația 4-2-3-1.

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în Serie B, susținut pe data de 17-07-2023, din sezonul 2023, s-a încheiat cu victoria echipei Botafogo SP cu un scor de 1-0.

Ultima dată când aceste două echipe s-au confruntat, niciuna dintre elenu au avut vreo ocazie decisivă.

Echipa Criciúma a avut o performanță solidă în ultimele cinci meciuri, în timp ce Botafogo SP a fost ceva mai puțin consistentă.

Criciúma

Serie B clasament

Echipa Criciúma are 61 puncte și ocupă la momentul actual locul 2 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Promotion, cu o serie de 18 victorii, 7 remize și 11 înfrângeri.

Aceasta înseamnă că, pentru a 37-a etapă, echipa nu are nici un avantaj în raport cu Juventude care se află pe locul 3.

Analiza Criciúma

Pentru moment, după 36 de runde terminate, Criciúma însumează 42 goluri înscrise și au un total de 31 goluri primite, în Serie B.

Performanța echipei Criciúma pe parcursul campionatului nu este cea mai bună. Echipa are o medie de lovituri pe poartă de doar 4,42 pe meci. Fapt ce ne arată că echipa nu înscrie multe goluri de obicei sau nu le prea dă multă treabă de făcut portarilor adverși.

al lor are o medie de posesie a mingii de 48,86%, în campionat. Prin urmare, nu sunt echipa care propune jocul, ceea ce poate fi o problemă pentru meci. Fanii speră ca echipa să aibă mai multă posesie în acest meci Criciúma x Botafogo SP din 2023 și mai ales, să o transforme în goluri.

Echipa înregistrează în meciurile de acasă rezultate mai bune, obținând 13 victorii, 4 înfrângeri și 1 remize comparativ cu cele 5 meciuri câștigate în deplasare.

Criciúma este de o natură mai ofensivă decât Botafogo SP, înregistrând 3426 atacuri dintre care a înscris de 25 ori, comparativ cu 3351 din partea celor de la Botafogo SP, care au marcat de 42 ori.

Golgheterul de la Criciúma

Până în această etapă a campionatulu, ancora pentru zona ofensivă a echipei a fost Éder. Criciúma a avut beneficiat din plin de performanța atacantul care a marcat 8 goluri în acest sezon.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Botafogo SP

Serie B clasament

Botafogo SP ajunge la această etapă deținând 47 puncte, clasându-se pe locul 12 în Serie B, ca rezultat a 12 meciuri câștigate, 13 meciuri pierdute și 11 remize.

În 37-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 3 puncți comparativ cu Cearál echipa care este chiar deasupra, pe 11. locul.

Analiza Botafogo SP

Momentan, în Serie B, Botafogo SP are 25 goluri marcate și un total de 38 goluri primite, după 36 runde jucate.

Performanțele recente au evidențiat faptul că Botafogo SP întâmpină probleme în a genera goluri, cu un număr scăzut de goluri marcate și un număr mare de meciuri în care nu au reușit să marcheze. Acest lucru sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și a le transforma în goluri, indicând necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Dată fiind eficiența scăzută a echipei, media golurilor înscrise nu poate depăși 0,69 în fiecare meci. Atât eficiența scăzută a scorului, cât și jucatul în deplasare pot fi motive cruciale pentru a avea un rezultat negativ.

Golgheterul de la Botafogo SP

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Osman. Atacantul a marcat de 5 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Botafogo SP să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Criciúma este Éder, care a înscris deja 8 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Botafogo SP rămâne a fi Osman, care a avut 5 ocazii de gol.

Pentru cei care urmăresc meciul live, e bine să fiți la curent cu faptul că între minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, reprezentând o bună oportunitate pentru a paria.

Luând în considerare faptul că Botafogo SP are în medie 0,67 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

S-ar putea să plasați un pariu profitabil dacă luați în considerare faptul că s-a înregistrat o medie de 5,07 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 4,83 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Criciúma este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 6 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Botafogo SP care a văzut doar cartonașul roșu 5 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Criciúma – Botafogo SP, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Criciúma și Botafogo SP?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 18 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Criciúma – Botafogo SP?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio Heriberto Hülse din Criciúma.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie B, sezonul 2023 și s-a încheiat 1-0 în favoarea lui Botafogo SP.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18791932
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații