Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

CRB – Chapecoense, Ponturi Pariuri, Brazil, Serie B, 08 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

serieb_brasil

CRB și Chapecoense sunt programate să se confrunte pe 08 noiembrie 2023, miercuri, într-un meci din Serie B care se va desfășura în Brazil, aruncă o privire la pontul CRB – Chapecoense 2023 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între CRB – Chapecoense

Meciul se va disputa pe stadionul mic Estádio Rei Pelé, din orașul Maceió, cu o capacitate de 20801 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la CRB – Chapecoense 2023

În ciuda schimbării sezonului, Serie B nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,06 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,02 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru CRB

CRB se întoarce după o egalitate din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Londrina, din Serie B, a luat sfârșit cu 1-1. Antrenorul echipei, D. Pollo Barioni, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-3-3.

O remiză putea fi anticipată ușor, pentru ca era de așteptat ca meciul să fie unul echilibrat, acesta având cote de 3.00.

Chiar dacă prestația celor de la CRB,a fost suficientă, Léo Pereira a reușit să câștige atenția publicului. El a avut o evoluție uimitoare, iar sufletul pe care l-a pus în jos l-a ajutat cu certitudine să aibă un rezultat satisfăcător.

Ultimul meci pentru Chapecoense

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Chapecoense în cadrul la Serie B, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva celor de la Tombense și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-2.

Se aștepta să fie un meci destul de echilibrat, cu cote pentru echipa gazdă de a fi înfrântă de 3.75.

CRB vs Chapecoense h2h

Ultima dată, CRB s-a confruntat cu Chapecoense în cadrul campionatului Serie B. CRB, care atunci ocupa locul 12, a intrat pe teren cu formația 4-1-4-1, în timp ce Chapecoense, care ocupa locul 17, a folosit tactica 4-2-3-1.

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul unui meci din Serie B, pe data de 09-07-2023, a sezonului 2023, care s-a încheiat cu o victorie pentru echipa Chapecoense cu scorul de 2-1.

În meciul anterior aceste echipe au ținut în suspans fanii.

CRB

Serie B clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă CRB, care se află pe locul 10, cu 50 puncte acumulate, în cadrul competiției Serie B din Brazil, performanța acestora a adus echipei până acum 14 victorii, 12 înfrângeri și 8 remize.

În a 35-a etapă echipa se clasează deasupra celor de la Ceará cu un avantaj de 4 puncți care se află în partea de jos a clasamentului pe locul 11, și cu 4 puncți mai puțin decât Vila Nova care este în locul 9.

Ocupând locul de mijloc al clasamentului din Brazil Serie B, în pofida faptului că nu au ambiții mari sau preocupări de retrogradare, CRB va încerca să folosească de meciul de acasă, folosindu-l ca drept avantaj pentru a obține o victorie.

Analiza CRB

Pentru moment, după 34 de runde care au luat sfârșit, CRB înregistrează 39 goluri date și un număr de 33 goluri primite, în Serie B.

Pe parcursul campionatului, media loviturilor pe poartă pentru CRB nu este cea mai bună. Echipa are doar 3,88 pe meci. Acest lucru se dovedește a fi un alt indiciu bun că echipa nu marcheaza de obicei multe goluri sau nu le dă prea mult de lucru portarilor adverși.

Această echipă are șanse mai mari să câștige când joacă pe terenul lor propriu, înregistrând 9 victorii, 3 înfrângeri, și 5 remize, comparativ cu meciurile din deplasare, care le-au adus doar 5 meciuri câștigat.

CRB este de o natură mai ofensivă decât Chapecoense, înregistrând 3200 atacuri dintre care a înscris de 31 ori, comparativ cu 3142 din partea celor de la Chapecoense, care au marcat de 39 ori.

Golgheterul de la CRB

Până la etapa actuală a sezonului, s-a făcut remarcabilă prestația individuală al lui Anselmo Ramon. Atacantul a marcat de 8 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la CRB să evite rezultate negative de mai multe ori.

Chapecoense

Serie B clasament

Cu 33 puncte câștigate, Chapecoense se află pe locul 18 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 7 victorii, 15 înfrângeri și 12 remize.

Echipa are un mic dezavantaj de 1 punct față de Tombense care ocupă locul 17 în a 35-a etapă.

Analiza Chapecoense

Momentan, în Serie B, Chapecoense are 31 goluri marcate și un total de 39 goluri primite, după 34 runde jucate.

Performanțele recente au evidențiat faptul că Chapecoense întâmpină probleme în a genera goluri, cu un număr scăzut de goluri marcate și un număr mare de meciuri în care nu au reușit să marcheze. Acest lucru sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și a le transforma în goluri, indicând necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

În ceea ce privește eficiența scăzută a echipei în privința golurilor marcate, media acestora nu deăpășește 0,91 pe meci. Astfel, eficiența scorului nefavorabil și jucând și în deplasare ar putea influența negativ rezultatul.

Golgheterul de la Chapecoense

Bruno Nazário s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 7 goluri marcate în competiție, mijlocașului a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Chapecoense.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la CRB este Anselmo Ramon, care a înscris deja 8 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Chapecoense rămâne a fi Bruno Nazário, care a avut 7 ocazii de gol.

Un moment oportun pentru a plasa un pariu ar fi minutele 75-90, deoarece aceasta reprezintă perioadă în care sunt marcate cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Chapecoense are în medie 1,12 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 4,63 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 5,35 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că CRB este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 6 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Chapecoense care a văzut doar cartonașul roșu 4 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, CRB – Chapecoense, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre CRB și Chapecoense?

Meciul se va disputa miercuri pe 08 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă CRB – Chapecoense?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio Rei Pelé din Maceió.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie B, sezonul 2023 și s-a încheiat 2-1 în favoarea lui Chapecoense.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18791919
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații