Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Cosenza – FeralpiSalò, Ponturi Pariuri, Italia, Serie B, 04 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Italy Serie B

Un meci de fotbal între Cosenza și FeralpiSalò din Serie B va avea loc în Italia, sâmbătă, pe data de 04 noiembrie 2023, consultă pontul pentru Cosenza – FeralpiSalò 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Cosenza – FeralpiSalò

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Stadio San Vito-Luigi Marulla, din orașul Cosenza, cu o capacitate de 24209 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Cosenza – FeralpiSalò 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Serie B nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,35 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,33 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Cosenza

Cosenza revine după o egalitate din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Spezia, din cadrul Serie B a luat sfârșit cu 0-0. Echipa antrenată de către F. Caserta și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 4-2-3-1.

În ciuda favoritismului celeilalte echipe, egalul de la final (cu cote de 3.50) s-a dovedit a fi un rezultat bun.

Chiar dacă prestația celor de la Cosenza,a fost suficientă, Francesco Forte a reușit să câștige atenția publicului. El a avut o evoluție uimitoare, iar sufletul pe care l-a pus în jos l-a ajutat cu certitudine să aibă un rezultat satisfăcător.

Ultimul meci pentru FeralpiSalò

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde FeralpiSalò în cadrul la Serie B, folosind formația 3-5-2, a disputat împotriva celor de la Reggiana și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-3.

Meciul se aștepta a fi unul strâns, cu cote de înfrângere pentru echipa gazdă de 2.75.

Cosenza vs FeralpiSalò h2h

În ceea ce privește meciurile anterioare dintre cele două echipe, putem vedea că aceasta va fi prima dată când Cosenza și FeralpiSalò vor juca una împotriva celeilalte.

Echipa Cosenza în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu FeralpiSalò.

Cosenza

Serie B clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Cosenza, care se află pe locul 9, cu 15 puncte acumulate, în cadrul competiției Serie B din Italia, performanța acestora a adus echipei până acum 4 victorii, 4 înfrângeri și 3 remize.

Cu un avantaj de 1 punct față de Bari 1908 care se află pe poziția 10 în a 12-a etapă. De asemenea, are cu 1 punct mai puțin decât Cremonese care este clasată pe locul 8.

Echipa Cosenza ajunge la această etapă fiind la mijlocul clasamentului Serie B, deși fără mari așteptări de a da roade, au voință să arate o performanță bună.

Analiza Cosenza

Cosenza are un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite, după cele 11 de runde. Echipa ajunge la 14 goluri înscrise și 11 primite.

Media șuturilor pe poartă pentru echipa Cosenza în ligă nu este cea mai bună. Există doar 4 șuturi pe meci. Acesta pare a fi un bun indicator că echipa nu înscrie multe goluri de obicei sau că nu le dă mult de lucru portarilor adverși.

al lor are o medie de posesie a mingii de 49,82%, în campionat. Prin urmare, nu sunt echipa care propune jocul, ceea ce poate fi o problemă pentru meci. Fanii speră ca echipa să aibă mai multă posesie în acest meci Cosenza x FeralpiSalò din 2023/2024 și mai ales, să o transforme în goluri.

Golgheterul de la Cosenza

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Simone Mazzocchi care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Cosenza să introducă cele 3 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

FeralpiSalò

Serie B clasament

Cu 5 puncte câștigate, FeralpiSalò se află pe locul 20 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 1 victorii, 8 înfrângeri și 2 remize.

În 12-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 1 punct comparativ cu Ternana echipa care este chiar deasupra, pe locul 19.

Analiza FeralpiSalò

Momentan, FeralpiSalò a primit 22 goluri și a înscris 5 goluri în ultimele 11 de runde, fapt care arată ca a primit mai multe goluri decât a marcat.

Performanțele recente au evidențiat faptul că FeralpiSalò întâmpină probleme în a genera goluri, cu un număr scăzut de goluri marcate și un număr mare de meciuri în care nu au reușit să marcheze. Acest lucru sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și a le transforma în goluri, indicând necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

În ceea ce privește eficiența scăzută a echipei în privința golurilor marcate, media acestora nu deăpășește 0,45 pe meci. Astfel, eficiența scorului nefavorabil și jucând și în deplasare ar putea influența negativ rezultatul.

Contractat în acest sezon de către FeralpiSalò, Mattia Compagnon a făcut fanii fericiți. În cel mai recent meci al echipei împotriva Reggiana, acesta a avut din nou o performanță bună, marcând 0 goluri, fix pentru ce a venit aici. Așadar, atacantul continue să justifice investiția făcută în el.

Golgheterul de la FeralpiSalò

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Andrea La Mantia, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 2 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care FeralpiSalò le-a obținut în mai multe meciuri.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pentru cei care urmăresc meciul live, e bine să fiți la curent cu faptul că între minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, reprezentând o bună oportunitate pentru a paria.

Luând în considerare faptul că FeralpiSalò are în medie 0,5 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Dacă aveați în plan să plasați un pariu câștigător, luați aminte că media cornerelor pe joc pentru ambele echipe înregistrează un total de 4,36.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 5,82 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Cosenza – FeralpiSalò, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Cosenza și FeralpiSalò?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 04 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Cosenza – FeralpiSalò?

Meciul va avea loc pe stadionul Stadio San Vito-Luigi Marulla din Cosenza.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18885799
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații