Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Corvinul Hunedoara – Şcolar Reşiţa, Ponturi Pariuri, România, Liga 2, 16 septembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Liga 2 Romania

Corvinul Hunedoara și Şcolar Reşiţa se vor confrunta pe 16 septembrie 2023, sâmbătă, în cadrul la Liga 2 în România, Uită-te la pontul pentru Corvinul Hunedoara – Şcolar Reşiţa 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Corvinul Hunedoara – Şcolar Reşiţa

Meciul se va disputa pe stadionul mic Stadionul Michael Klein, din orașul Hunedoara, cu o capacitate de 16500 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Corvinul Hunedoara – Şcolar Reşiţa 2023/2024

Liga 2 a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,47 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,2 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Corvinul Hunedoara

Corvinul Hunedoara vine după o egalitate în etapa precedentă. Meciul împotriva la Concordia Chiajna, din cadrul Liga 2, s-a încheiat cu 2-2.

Era de așteptat ca jocul să fie echilibrat, deci toată lumea anticipa o remiză, având și cote de 3.20.

Ultimul meci pentru Şcolar Reşiţa

Şcolar Reşiţa pare a fi într-o formă bună la fel ca și adversarul. Aceasta vine și ea încrezută după o remiză. Unde în cadrul la Liga 2, a disputat împotriva echipei Progresul Spartac, cu un scor final de 0-0 draw.

În ceea ce privește cotele ridicate pentru victorie, egalul (cu cota de 5.25) s-a dovedit a fi un rezultat dezamăgitor.

Corvinul Hunedoara vs Şcolar Reşiţa h2h

În ceea ce privește meciurile anterioare dintre cele două echipe, putem vedea că aceasta va fi prima dată când Corvinul Hunedoara și Şcolar Reşiţa vor juca una împotriva celeilalte.

Seria de cinci jocuri a echipei Corvinul Hunedoara s-a soldat cu un rezultat favorabil pentru aceștia, în comparație cu Şcolar Reşiţa.

Corvinul Hunedoara

Liga 2 clasament

Echipa Corvinul Hunedoara are 11 puncte și ocupă la momentul actual locul 3 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Promotion Group, cu o serie de 3 victorii, 2 remize și 0 înfrângeri.

Cu nici un avantaj față de Unirea Slobozia care se află pe poziția 4 în a 6-a etapă. De asemenea, are aceleași puncte ca și SCM Gloria Buzau care este clasată pe locul 2.

Analiza Corvinul Hunedoara

Corvinul Hunedoara are un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite, după cele 5 de runde. Echipa ajunge la 8 goluri înscrise și 4 primite.

Această echipă are șanse mai mari să câștige când joacă pe terenul lor propriu, înregistrând 2 victorii, 0 înfrângeri, și 1 remize, comparativ cu meciurile din deplasare, care le-au adus doar 1 meciur câștigat.

Corvinul Hunedoara este de o natură mai ofensivă decât Şcolar Reşiţa, înregistrând 568 atacuri dintre care a înscris de 3 ori, comparativ cu 558 din partea celor de la Şcolar Reşiţa, care au marcat de 8 ori.

Golgheterul de la Corvinul Hunedoara

Pe plan individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Denis Hrezdac. A marcat de 2 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Corvinul Hunedoara să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe prestații.

Şcolar Reşiţa

Liga 2 clasament

Cu 5 puncte câștigate, Şcolar Reşiţa se află pe locul 14 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 1 victorii, 2 înfrângeri și 2 remize.

Echipa va lupta pentru un loc mai în față în cadrul la 6-a etapăcu același scor ca Csikszereda care ocupă locul 13.

Analiza Şcolar Reşiţa

Până acum, Şcolar Reşiţa a primit 7 goluri, dar a înscris numai 3, ceea ce araată că a primit mai multe goluri decât a fost capabilă să înscrie după cele 5 de runde.

Performanțele recente ale Şcolar Reşiţa au demonstrat că această echipă are probleme în a marca goluri, cu un număr redus de goluri înscrise și multe meciuri în care nu au reușit să înscrie. Acestea indică faptul că echipa întâmpină dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea unei îmbunătățiri a jocului ofensiv.

Dată fiind eficiența scăzută a echipei, media golurilor înscrise nu poate depăși 0,6 în fiecare meci. Atât eficiența scăzută a scorului, cât și jucatul în deplasare pot fi motive cruciale pentru a avea un rezultat negativ.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Minutele 75-90 promit a fi un moment oportun pentru a paria, potrivit unor studii care au arătat că acesta este timpul în care se înscriu cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Şcolar Reşiţa are în medie 0,5 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 5,2 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Corvinul Hunedoara – Şcolar Reşiţa, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Corvinul Hunedoara și Şcolar Reşiţa?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 16 septembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Corvinul Hunedoara – Şcolar Reşiţa?

Meciul va avea loc pe stadionul Stadionul Michael Klein din Hunedoara.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18915185
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații