Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Corinthians – Grêmio, Ponturi Pariuri, Brazil, Serie A, 19 septembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

seriea_brasil

Un meci de fotbal între Corinthians și Grêmio din Serie A va avea loc în Brazil, marți, pe data de 19 septembrie 2023, consultă pontul pentru Corinthians – Grêmio 2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Corinthians – Grêmio

Meciul se va disputa pe Neo Química Arena (São Paulo, São Paulo), din orașul São Paulo, São Paulo.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Corinthians – Grêmio 2023

În ciuda schimbării sezonului, Serie A nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,41 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,38 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Corinthians

Corinthians se întoarce după o înfrângere din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Fortaleza, din cadrul Serie A, s-a terminat cu 2-1. Antrenorul echipei, V. Luxemburgo da Silva, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 3-4-1-2.

Cotele de 1.57 au prezis înfrângerea înca de la începutul meciului.

Echipa putea să aibă o poziționare defensivă mult mai bună. Performanța lui Bruno Méndez a fost rușinoasă, acesta și-a lăsat descoperită echipa în momentele decisive, și a tras-o astfel în jos către un scor negativ.

Ultimul meci pentru Grêmio

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Grêmio în cadrul la Serie A, folosind formația 4-1-3-2, a disputat împotriva celor de la Bragantino și au sfârșit meciul cu un scor final de 2-0.

Era clar că se va ajunge la înfrângere, având în vedere cotele de 1.73 de la începutul meciului.

Corinthians vs Grêmio h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului Serie A, Grêmio se afla pe locul 18 în timp ce Corinthians era pe locul 4. Grêmio a ieșit pe teren cu tactica 4-2-3-1 în timp ce Corinthians și-a aranjat jucătorii sub formația 4-1-4-1.

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul la Serie A, pe 05-12-2021, a sezonului 2021, într-un meci strâns și plin de dueluri care s-a încheiat cu o remiză 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Grêmio a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Corinthians.

Echipe care se disting prin punctele lor forte și obiective unice.

Corinthians

Serie A clasament

Fiind clasată pe locul 14 în clasamentul din Serie A, Corinthians ajunge la etapa actuală cu 26 puncte acumulate, împovărați de un bilanț negativ cu 6 victorii, 8 înfrângeri și 8 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa obține un avantaj de 1 punct pentru cea de a 15-a etapă, s-a luat la întrecere cu Bahia pe locul 15 în clasament.

Analiza Corinthians

Pentru moment, după 14 de runde care au luat sfârșit, Corinthians înregistrează 23 goluri date și un număr de 25 goluri primite, în Serie A.

Media posesiei a al lor este de 48,36% în campionat, ceea ce ne arată că echipa, de regulă, nu poate lua inițiativa în joc și are un stil de joc mai reactiv. Prin urmare, în cadrul meciului dintre Corinthians x Grêmio 2023, echipa va trebui să-și dea un pic silința pentru a menține posesia de partea lor, dacă vor să construiască faze de atac.

Echipa înregistrează în meciurile de acasă rezultate mai bune, obținând 4 victorii, 1 înfrângeri și 5 remize comparativ cu cele 2 meciuri câștigate în deplasare.

Golgheterul de la Corinthians

În acest sezon, prestația individuală a lui Róger Guedes a ieșit în evidență, care a dominat partea ofensivă. Atacantul a marcat deja de 7 ori în acest sezon, fiind protagonistul succesului obținut de Corinthians în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Date istorice Corinthians

Având 7 titluri câștigate în istoria campionatului, una dintre echipele de frunte în competiție este Corinthians. Bilanțul echipei cu siguranță va afecta rezultatul final al jocului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze rivalii cu o victorie într-un moment în care aceștia sunt într-o formă mai puțin bună.

Grêmio

Serie A clasament

Echipa Grêmio are 39 puncte și actualmente ocupă locul 3 în clasament, loc care se califică pentru CONMEBOL Libertadores, având în spate o istorie de 12 victorii, 3 remize și 7 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că pentru a 15-a rundă, echipa a acumulat același număr de puncte ca și Flamengo care se află pe locul 4.

Analiza Grêmio

Echipa ajunge să aibă 34 goluri înscrise și 27 primite, ceea ce îi face să dețină un raport pozitiv de goluri înscrise și primite, după 14 de runde.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Serie A.

Grêmio este o echipă mai ofensivă decât Corinthians, înregistrând 2248 atacuri împotriva la 2166 din partea celor de la Corinthians, și marcând de 34 ori comparativ cu Corinthians care a înscris de 23 ori.

Golgheterul de la Grêmio

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Luis Suárez. A marcat de 6 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Grêmio să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pe scurt, o echipă mult mai puternică Grêmio, fiind într-o formă mai bună în competiție, care câștigă des și nu prea primește goluri, împotriva uneia iregulate Corinthians care nu prea reușește să înscrie și vine după o serie de performanțe echilibrate.

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Corinthians este Róger Guedes, care a înscris deja 7 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Grêmio rămâne a fi Luis Suárez, care a avut 6 ocazii de gol.

Un moment oportun pentru a plasa un pariu ar fi minutele 75-90, deoarece aceasta reprezintă perioadă în care sunt marcate cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Grêmio are în medie 0,9 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Numărul de cornere ale ambelor combinate se soldează cu o medie de 4,82 cornere pe joc, o opțiune care merită explorată pentru a câștiga.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 8,07 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Corinthians – Grêmio, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Corinthians și Grêmio?

Meciul se va disputa marți pe 19 septembrie 2023.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie A, sezonul 2021 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18791182
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații