Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Coquimbo Unido – Universidad Católica, Ponturi Pariuri, Chile, Primera Division, 03 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Primera Division Chile

Un meci de fotbal între Coquimbo Unido și Universidad Católica din Primera Division va avea loc în Chile, luni de la ora 00:00h (UTC), pe data de 03 iunie 2024, consultă pontul pentru Coquimbo Unido – Universidad Católica 2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Coquimbo Unido – Universidad Católica

Meciul se va disputa pe stadionul mic Estadio Bicentenario Francisco Sánchez Rumoroso, din orașul Coquimbo, cu o capacitate de 17750 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Coquimbo Unido – Universidad Católica 2024

În ediția actuală a Primera Division, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,73 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,87 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Coquimbo Unido

Coquimbo Unido se întoarce după o egalitate din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Bragantino, din cadrul Copa Sudamericana, s-a terminat cu 1-1. Antrenorul echipei, F. Díaz Seguel, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Până la urmă, remiza (cu cote de 3.60) a fost un rezultat bun, luând în considerare faptul că cealaltă echipă era cea favorită.

Ultimul meci pentru Universidad Católica

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Universidad Católica în cadrul la Primera Division, folosind formația 4-4-2, a reușit să ia trei puncte de la Cobreloa, cu scorul final de 4-1.

Cota de 1.50 a arătat de la începutul meciului echipa favorită, având la bază rezultatul pozitiv.

Coquimbo Unido vs Universidad Católica h2h

Echipele acestea s-au întâlnit ultima dată la un meci Copa Sudamericana, pe data de 05-03-2024, sezonul 2024, ce s-a încheiat cu victoria echipei Coquimbo Unido cu un scor de 0-2.

Echipa Coquimbo Unido în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Universidad Católica.

Coquimbo Unido

Primera Division clasament

Echipa Coquimbo Unido are 27 puncte și ocupă la momentul actual locul 2 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru CONMEBOL Libertadores, cu o serie de 8 victorii, 3 remize și 2 înfrângeri.

Aceasta înseamnă că, pentru a 15-a etapă, echipa nu are nici un avantaj în raport cu Universidad Católica care se află pe locul 3.

Analiza Coquimbo Unido

La rândul celor 14 de runde, Coquimbo Unido are un raport pozitiv de goluri date și goluri primite. Echipa ajunge la 21 goluri date și 13 primite.

al lor prezintă o rată medie de posesie de 43,69% în campionat, ceea ce înseamnă că echipa nu prea ia, de obicei, inițiativa în joc și are un stil de joc reactiv. Prin urmare, pentru acest meci Coquimbo Unido x Universidad Católica din 2024, echipa ar trebui să încerce să profite de posesie și să-și atace adversarul.

Cu un program încărcat, Coquimbo Unido poate avea probleme în a-și menține performanța în fața mai multor jocuri într-un interval scurt de timp. În ciuda faptului că cotele previzionează un joc echilibrat cu Coquimbo Unido și Universidad Católica având șanse de victorie de peste 2, programul încărcat al echipei poate fi un factor decisiv pentru rezultat.

Golgheterul de la Coquimbo Unido

Pe plan individual, zona ofensivă al acestui campionat se distinge mai ales prin reușitele lui Nicolás Johansen. Atacantul a marcat deja 4 goluri, fiind extrem de important pentru Coquimbo Unido, care a beneficiat de mai multe ori de performanțele acestuia pentru a triumfa în mai multe confruntări importante.

Universidad Católica

Primera Division clasament

Echipa Universidad Católica are 27 puncte și actualmente ocupă locul 3 în clasament, loc care se califică pentru CONMEBOL Libertadores Qualifiers, având în spate o istorie de 8 victorii, 3 remize și 3 înfrângeri.

Echipa va lupta pentru un loc mai în față în cadrul la 15-a etapăcu același scor ca Coquimbo Unido care ocupă locul 2.

Analiza Universidad Católica

Universidad Católica însumează 21 goluri înscrise și 13 primite, ceea ce îi aduce un raport pozitiv după cele 14 de runde.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Universidad Católica se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 4,5 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Aceasta este una din top 5 echipe din Primera Division și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Drumul adversarilor de a triumfa împotriva celor de la Universidad Católica, este unul destul de îngust, cu un bilanț de 5 victorii, 0 înfrângeri, și 2 remize.

Cu o serie de 5 victorii, chiar dacă Universidad Católica joacă în deplasare va încerca să mai adauge un rezultat pozitiv la colecție, mai ales reieșind din faptul că Universidad Católica nu a pierdut nici un joc în 7 meciuri.

Golgheterul de la Universidad Católica

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Fernando Zampedri. Atacantul a marcat de 9 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Universidad Católica să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Coquimbo Unido este Nicolás Johansen, care a înscris deja 4 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Universidad Católica rămâne a fi Fernando Zampedri, care a avut 9 ocazii de gol.

Potrivit unor studii în minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, acesta poate fi un pariu bun pentru cei care urmăresc jocul live.

Luând în considerare faptul că Universidad Católica are în medie 1,43 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

S-ar putea să plasați un pariu profitabil dacă luați în considerare faptul că s-a înregistrat o medie de 4,76 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Coquimbo Unido are o medie de 2,5 cartonașe galbene pe meci după cele 14 runde, în timp ce Universidad Católica are o medie de 3,1. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 6 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Ambele echipe au același număr de cartonașe roșii în sezon, în acest caz 3. O piață de explorat pentru a obține o profitul din pariurile tale!

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Coquimbo Unido – Universidad Católica, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Coquimbo Unido și Universidad Católica?

Meciul se va disputa luni pe 03 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Coquimbo Unido – Universidad Católica?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio Bicentenario Francisco Sánchez Rumoroso din Coquimbo.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Copa Sudamericana, sezonul 2024 și s-a încheiat 0-2 în favoarea lui Coquimbo Unido.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19067998
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații