Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Concordia Chiajna – Argeş, Ponturi Pariuri, România, Liga 2, 04 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Liga 2 Romania

Concordia Chiajna și Argeş sunt programate să se confrunte pe 04 noiembrie 2023, sâmbătă, într-un meci din Liga 2 care se va desfășura în România, aruncă o privire la pontul Concordia Chiajna – Argeş 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Concordia Chiajna – Argeş

Meciul se va disputa pe stadionul mic Stadionul Concordia, din orașul Chiajna, cu o capacitate de 5123 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Concordia Chiajna – Argeş 2023/2024

Liga 2 a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,47 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,18 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Concordia Chiajna

Concordia Chiajna se întoarce după o egalitate din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Mioveni, din Liga 2, a luat sfârșit cu 1-1.

O remiză putea fi anticipată ușor, pentru ca era de așteptat ca meciul să fie unul echilibrat, acesta având cote de 2.88.

Ultimul meci pentru Argeş

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o victorie în ultima rundă. Unde în cadrul la Liga 2, Argeş a disputat împotriva echipei SCM Gloria Buzau, cu un scor final de0-2.

Se aștepta să fie un meci echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 3.00.

Concordia Chiajna vs Argeş h2h

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în Club Friendlies 4, susținut pe data de 09-10-2021, din sezonul 2021, s-a încheiat cu victoria echipei Argeş cu un scor de 4-0.

Concordia Chiajna

Liga 2 clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Concordia Chiajna, care se află pe locul 7, cu 16 puncte acumulate, în cadrul competiției Liga 2 din România, performanța acestora a adus echipei până acum 4 victorii, 3 înfrângeri și 4 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa a acumulat același număr de puncte pentru cea de a 12-a etapă, s-a luat la întrecere cu Şirineaşa pe locul 8 în clasament.

Analiza Concordia Chiajna

Momentan, în Liga 2, Concordia Chiajna însumează 18 goluri date și au un total de 10 goluri primite, după un număr de 11 runde jucate.

Echipele au tendința de a stăpîni jocul în fața adversarilor dacă ating o posesie a mingii de peste 50%. Prin urmare, pentru a controla jocul, echipa Concordia Chiajna încearcă de regulă să atingă o medie a posesiei de 55%.

Concordia Chiajna este de o natură mai ofensivă decât Argeş, înregistrând 1277 atacuri dintre care a înscris de 12 ori, comparativ cu 1257 din partea celor de la Argeş, care au marcat de 18 ori.

Golgheterul de la Concordia Chiajna

Până în această etapă a campionatulu, ancora pentru zona ofensivă a echipei a fost Adrian Ionuț Bălan. Concordia Chiajna a avut beneficiat din plin de performanța atacantul care a marcat 7 goluri în acest sezon.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Argeş

Liga 2 clasament

Cu 15 puncte câștigate, Argeş se află pe locul 11 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 3 victorii, 2 înfrângeri și 6 remize.

Analiza Argeş

Argeş are un raport pozitiv în clasament după 11 de runde, datorită faptului că însumează 12 goluri înscrise și 8 primite.

Jucând în deplasare Argeş, de regulă, nu le prea dau frâu liber adversarilor ca să poată construi vreo fază decisivă, înregistrând un bilanț de 2 victorii, 1 înfrângeri și 3 remize.

Golgheterul de la Argeş

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Milcho Angelov. Atacantul a marcat de 5 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Argeş să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Concordia Chiajna este Adrian Ionuț Bălan, care a înscris deja 7 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Argeş rămâne a fi Milcho Angelov, care a avut 5 ocazii de gol.

Potrivit unor studii în minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, acesta poate fi un pariu bun pentru cei care urmăresc jocul live.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Concordia Chiajna 0,4 și echipa vizitatoare Argeş 1,5 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Ar trebui să țineți cont de faptul că numărul combinat de cornere ale ambelor echipe se soldează cu o medie de 5,22 cornere pe joc în caz că ați dori să aveți un pariu profitabil.

Argeş este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,36 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Argeş în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 5,18 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Concordia Chiajna – Argeş, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Concordia Chiajna și Argeş?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 04 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Concordia Chiajna – Argeş?

Meciul va avea loc pe stadionul Stadionul Concordia din Chiajna.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Club Friendlies 4, sezonul 2021 și s-a încheiat 4-0 în favoarea lui Argeş.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18915237
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații