Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Chapecoense – Vila Nova, Ponturi Pariuri, Brazil, Serie B, 02 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

serieb_brasil

Un meci de fotbal între Chapecoense și Vila Nova din Serie B va avea loc în Brazil, duminică de la ora 19:00h (UTC), pe data de 02 iunie 2024, consultă pontul pentru Chapecoense – Vila Nova 2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Chapecoense – Vila Nova

Meciul va avea loc pe stadionul mic Arena Condá, din orașul Chapecó, cu o capacitate de 20089 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Chapecoense – Vila Nova 2024

În ciuda schimbării sezonului, Serie B nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,17 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,09 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Chapecoense

Chapecoense vine după o înfrângere în etapa precedentă. Meciul împotriva la Ceará, din cadrul Serie B, s-a încheiat cu 2-1. Echipa antrenată de U. Louzer Filho și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Această înfrângere a fost deja prezisă înaintea meciului. Cotele de 1.62 au arătat acest lucru.

Formația defensivă a clubului putea fi mult mai bine aleasă. Bruno Leonardo a avut o evoluție groaznică, și a tras echipe în jos în cele mai importante momente, ceea ce a dus astfel la rezultatul negativ.

Ultimul meci pentru Vila Nova

Vila Nova pare a fi într-o formă bună la fel ca și adversarul. Aceasta vine și ea încrezută după o înfrângere. Unde în cadrul la Copa Verde, a disputat împotriva echipei Paysandu, cu un scor final de 0-4.

Această înfrângere nu era așteptată absolut deloc. Erau favoriți, și cu toate acestea au fost învinși, într-un scenariu cu o cotă de .

Chapecoense vs Vila Nova h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Vila Nova era pe locul 8 în Serie B în timp ce Chapecoense ocupa locul 17. Vila Nova a intrat pe teren cu formația 4-4-2, tactică care a fost folosită și de Chapecoense pentru acest meci.

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2023 din Serie B care a avut loc pe 01-10-2023, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 0-0.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Vila Nova a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Chapecoense.

Chapecoense

Serie B clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Chapecoense, care se află pe locul 11, cu 9 puncte acumulate, în cadrul competiției Serie B din Brazil, performanța acestora a adus echipei până acum 2 victorii, 2 înfrângeri și 3 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa a acumulat același număr de puncte pentru cea de a 8-a etapă și este urmată de Operário PR care ocupă locul 12 în clasament.

Așezându-se comod la mijlocul clasamentului în Brazil Serie B, Chapecoense nu pare să aibă ambiții mari sau să dea atenție cu ideea că vor retrograda. Cu toate acestea, echipa va încerca să capete o victorie, profitând de jocul care îl va gazdui.

Analiza Chapecoense

Momentan, în Serie B, Chapecoense însumează 7 goluri date și au un total de 7 goluri primite, după un număr de 7 runde jucate.

Este evident, în urma ultimelor performanțe, că Chapecoense întâmpină probleme în a genera goluri, având un număr mic de goluri înscrise și multe meciuri fără gol. Acestea arată că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce impune necesitatea îmbunătățirii jocului ofensiv.

Performanța echipei Chapecoense pe parcursul campionatului nu este cea mai bună. Echipa are o medie de lovituri pe poartă de doar 3,71 pe meci. Fapt ce ne arată că echipa nu înscrie multe goluri de obicei sau nu le prea dă multă treabă de făcut portarilor adverși.

al lor are o medie de posesie a mingii, în campionat, de 41,43%. Cu toate acestea, ei nu sunt echipa care propune meciul, fapt ce poate fi o problemă. Fanii speră că vor avea mai multă posesie în meciul Chapecoense x Vila Nova din 2024 și că vor da mai multe goluri.

Una dintre achizițiile echipei pentru acest sezon pare să se afle într-un ritm lent de adaptare. Bruno Leonardo a jucat un alt meci și s-a clasat sub așteptări în ultima sa apariție cu clubul, împotriva Ceará. Fundașul nu a reușit să arate siguranța așteptată și nu a ajutat Chapecoense să iasa învingătoare.

Golgheterul de la Chapecoense

Individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Mario Sergio. Atacantul a marcat de 3 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Chapecoense să încheie cu un rezultat pozitiv mai multe dispute.

Vila Nova

Serie B clasament

Vila Nova ajunge la această etapă deținând 10 puncte, clasându-se pe locul 9 în Serie B, ca rezultat a 3 meciuri câștigate, 3 meciuri pierdute și 1 remize.

Ceea ce înseamnă că pentru a 8-a rundă, echipa a acumulat același număr de puncte ca și Novorizontino care se află pe locul 10.

Analiza Vila Nova

După 7 runde, Vila Nova a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 9 goluri până acum și au marcat de 8 ori.

Vila Nova este o echipă mai ofensivă decât Chapecoense, înregistrând 662 atacuri împotriva la 564 din partea celor de la Chapecoense, și marcând de 8 ori comparativ cu Chapecoense care a înscris de 7 ori.

Cu un program încărcat, Vila Nova poate avea probleme în a-și menține performanța în fața mai multor jocuri într-un interval scurt de timp. În ciuda faptului că cotele previzionează un joc echilibrat cu Chapecoense și Vila Nova având șanse de victorie de peste 2, programul încărcat al echipei poate fi un factor decisiv pentru rezultat.

Golgheterul de la Vila Nova

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Henrique Almeida. Atacantul a marcat de 2 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Vila Nova să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Cele mai bun moment pentru a plasa pariuri este între minutele 75-90, reieșind din statistica unor studii s-a dedus că cele mai multe goluri se înscriu în acest timp.

Opțiunea de a paria Sub 2,5 goluri este, de asemenea, una convingătoare, deoarece Vila Nova are o medie de 0,33 goluri marcate pe meci ca vizitator și de regulă nu scapă goluri când joacă în deplasare, ceea ce face aceasta o piață demnă de a fi explorată.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 3,5 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Chapecoense are o medie de 2,8 cartonașe galbene pe meci după cele 7 runde, în timp ce Vila Nova are o medie de 2,1. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 5,57 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Chapecoense – Vila Nova, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Chapecoense și Vila Nova?

Meciul se va disputa duminică pe 02 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Chapecoense – Vila Nova?

Meciul va avea loc pe stadionul Arena Condá din Chapecó.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie B, sezonul 2023 și s-a încheiat 0-0, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19098795
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații