Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Cerro Porteño – Tacuary, Ponturi Pariuri, Paraguay, Division 1, 13 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Division 1 Paraguay

Un meci de fotbal între Cerro Porteño și Tacuary din Division 1 va avea loc în Paraguay, luni, pe data de 13 noiembrie 2023, consultă pontul pentru Cerro Porteño – Tacuary 2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Cerro Porteño – Tacuary

Meciul se va disputa pe mitic stadionul Estadio General Pablo Rojas, din orașul Asunción, cu o capacitate de 45876 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Cerro Porteño – Tacuary 2023

În ciuda schimbării sezonului, Division 1 nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,51 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,5 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Cerro Porteño

Cerro Porteño se întoarce după o egalitate din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Libertad, din Division 1, a luat sfârșit cu 1-1.

O remiză putea fi anticipată ușor, pentru ca era de așteptat ca meciul să fie unul echilibrat, acesta având cote de 3.30.

Ultimul meci pentru Tacuary

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o victorie în ultima rundă. Unde în cadrul la Division 1, Tacuary a disputat împotriva echipei Sportivo Trinidense, cu un scor final de1-0.

Se aștepta să fie un meci echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 3.10.

Cerro Porteño vs Tacuary h2h

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul la Division 1, pe 02-09-2023, a sezonului 2023, într-un meci strâns și plin de dueluri care s-a încheiat cu o remiză 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Cerro Porteño

Division 1 clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Cerro Porteño, care se află pe locul 2, cu 41 puncte acumulate, în cadrul competiției Division 1 din Paraguay, performanța acestora a adus echipei până acum 11 victorii, 3 înfrângeri și 8 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa obține un avantaj de 3 puncți pentru cea de a 20-a etapă și este urmată de Sportivo Trinidense care ocupă locul 3 în clasament.

Analiza Cerro Porteño

La sfârșitul celor 19 de meciuri, Cerro Porteño prezintă un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite. Echipa ajunge să aibă 40 goluri înscrise și 29 primite.

Poate că Cerro Porteño nu are cea mai bună medie de șuturi pe poartă din acest campionat, dar precizia echipei este pe departe excelentă! Există doar 4,05 lovituri pe poartă pe meci, cu o medie de 1,82 goluri. Adică, mai mult de 40% din șuturile pe poartă ajung să se sfârșească în plasa porții.

Pentru a controla jocul, echipa Cerro Porteño încearcă adesea să atingă o medie a posesiei mingii de 54,86%. Această tendință se datorează faptului că dacă posesia mingii atinge peste 50%, aceasta ar oferi un avantaj asupra adversarilor.

Cerro Porteño este de o natură mai ofensivă decât Tacuary, înregistrând 2369 atacuri dintre care a înscris de 16 ori, comparativ cu 1998 din partea celor de la Tacuary, care au marcat de 40 ori.

Golgheterul de la Cerro Porteño

Diego Churin s-a dovedit a fi un jucător extraordinar pe plan individual pentru ofensiva echipei în acest sezon. Având marcate 9 goluri în campionat, atacantul a jucat un rol esențial pentru ca Cerro Porteño să obțină rezultate favorabile de mai multe ori.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Tacuary

Division 1 clasament

Tacuary ajunge la această etapă deținând 15 puncte, clasându-se pe locul 12 în Division 1, ca rezultat a 4 meciuri câștigate, 15 meciuri pierdute și 3 remize.

În 20-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 2 puncți comparativ cu Resistenciaua echipa care este chiar deasupra, pe 11. locul.

Analiza Tacuary

Tacuary, ca performanță, a reușit să primească mai multe goluri decât a fost capabilă să înscrie. Momentan, echipa a primit 31 goluri și a înscris 16 goluri în ultimele 19 de runde.

Performanțele recente ale Tacuary au demonstrat că această echipă are probleme în a marca goluri, cu un număr redus de goluri înscrise și multe meciuri în care nu au reușit să înscrie. Acestea indică faptul că echipa întâmpină dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea unei îmbunătățiri a jocului ofensiv.

Echipa are o eficiență deplorabilă în ceea ce privește marcatul, unde media golurilor înscrise nu a putut să treacă de 0,73 pe meci. Atât eficiența scăzută a scorului, cât și jucatul în deplasare pot fi motive cruciale pentru a avea un rezultat negativ.

Golgheterul de la Tacuary

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Iván Valdez, care a dominat zona ofensivă. mijlocașului a marcat deja de 6 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Tacuary le-a obținut în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Cerro Porteño este Diego Churin, care a înscris deja 9 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Tacuary rămâne a fi Iván Valdez, care a avut 6 ocazii de gol.

Pentru cei care doresc să parieze, merită menționat faptul că cele mai multe goluri se marchează în minutele 75-90.

Luând în considerare faptul că Tacuary are în medie 0,18 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

Pentru a spori rata de succes a pariurilor dvs., luați în considerare faptul că o medie de 5,11 cornere pe joc s-a înregistrat în urma numărului de cornere adunate ale ambelor echipe.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 4,74 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Tacuary, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 6 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Cerro Porteño care a văzut cartonașul roșu doar de 3 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Cerro Porteño – Tacuary, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Cerro Porteño și Tacuary?

Meciul se va disputa luni pe 13 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Cerro Porteño – Tacuary?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio General Pablo Rojas din Asunción.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Division 1, sezonul 2023 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18852674
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații