Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Ceahlaul Piatra Neamt – Chindia Târgovişte, Ponturi Pariuri, România, Liga 2, 19 septembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Liga 2 Romania

Un meci de fotbal între Ceahlaul Piatra Neamt și Chindia Târgovişte din Liga 2 va avea loc în România, marți, pe data de 19 septembrie 2023, consultă pontul pentru Ceahlaul Piatra Neamt – Chindia Târgovişte 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Ceahlaul Piatra Neamt – Chindia Târgovişte

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Stadionul Municipal Ceahlăul, din orașul Piatra Neamţ, cu o capacitate de 18000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Ceahlaul Piatra Neamt – Chindia Târgovişte 2023/2024

Liga 2 a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,47 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,16 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Ceahlaul Piatra Neamt

Ceahlaul Piatra Neamt se întoarce după o victorie din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Tunari, din cadrul Liga 2, s-a terminat cu 0-1.

Se aștepta să fie un meci echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 2.15.

Ultimul meci pentru Chindia Târgovişte

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o înfrângere în ultima rundă. Unde în cadrul la Club Friendlies 3, Chindia Târgovişte a disputat împotriva echipei Petrolul 52, cu un scor final de 2-0.

În ciuda favoritismului pe care îl aveau, într-un scenariu cu o cotă de , rezultatul negativ a fost neașteptat.

Ceahlaul Piatra Neamt vs Chindia Târgovişte h2h

În ceea ce privește meciurile anterioare dintre cele două echipe, putem vedea că aceasta va fi prima dată când Ceahlaul Piatra Neamt și Chindia Târgovişte vor juca una împotriva celeilalte.

Echipa Ceahlaul Piatra Neamt în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Chindia Târgovişte.

Ceahlaul Piatra Neamt

Liga 2 clasament

Echipa Ceahlaul Piatra Neamt are 9 puncte și ocupă la momentul actual locul 6 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Promotion Group, cu o serie de 3 victorii, 0 remize și 2 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că în 6-a etapă, echipa a depășit pe CSM Slatina care se află pe locul 7 în clasament, nu are nici un avantaj.

Analiza Ceahlaul Piatra Neamt

La sfârșitul celor 5 de meciuri, Ceahlaul Piatra Neamt prezintă un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite. Echipa ajunge să aibă 8 goluri înscrise și 3 primite.

Ceahlaul Piatra Neamt este de o natură mai ofensivă decât Chindia Târgovişte, înregistrând 539 atacuri dintre care a înscris de 4 ori, comparativ cu 472 din partea celor de la Chindia Târgovişte, care au marcat de 8 ori.

Golgheterul de la Ceahlaul Piatra Neamt

Individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Marius Nicolae Savu. A marcat de 2 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Ceahlaul Piatra Neamt să încheie cu un rezultat pozitiv mai multe dispute.

Chindia Târgovişte

Liga 2 clasament

Cu 6 puncte câștigate, Chindia Târgovişte se află pe locul 12 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 1 victorii, 1 înfrângeri și 3 remize.

Ceea ce înseamnă că pentru a 6-a rundă, echipa a acumulat același număr de puncte ca și Csikszereda care se află pe locul 13.

Analiza Chindia Târgovişte

La acest moment, Chindia Târgovişte se afișează cu 4 goluri date și un număr de 3 goluri primite, după 5 de runde fierbinți.

Performanțele recente au evidențiat faptul că Chindia Târgovişte întâmpină probleme în a genera goluri, cu un număr scăzut de goluri marcate și un număr mare de meciuri în care nu au reușit să marcheze. Acest lucru sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și a le transforma în goluri, indicând necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Chindia Târgovişte, de obicei, nu le oferă multe șanse adversarilor nici în deplasare, cu un bilanț de 1 victorii, 0 înfrângeri și 1 remize.

Golgheterul de la Chindia Târgovişte

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Andrei Serban, care a dominat zona ofensivă. mijlocașului a marcat deja de 2 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Chindia Târgovişte le-a obținut în mai multe meciuri.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Potrivit unor studii în minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, acesta poate fi un pariu bun pentru cei care urmăresc jocul live.

Luând în considerare faptul că Chindia Târgovişte are o medie de 1 gol înscrise pe meci când joacă în deplasare și ținând cont că adesea nu primesc goluri în deplasare, piața Mai Puțin de 2,5 goluri poate fi o alternativă excelentă pentru a paria.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Un lucru bun de remarcat pentru cei care doresc să profite de pariuri sportive este faptul că s-a înregistrat o medie de 4,9 cornere pe joc.

Ceahlaul Piatra Neamt este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,2 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Ceahlaul Piatra Neamt în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Ceahlaul Piatra Neamt are o medie de 2,3 cartonașe galbene pe meci după cele 5 runde, în timp ce Chindia Târgovişte are o medie de 2,3. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 5,6 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Ceahlaul Piatra Neamt – Chindia Târgovişte, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Ceahlaul Piatra Neamt și Chindia Târgovişte?

Meciul se va disputa marți pe 19 septembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Ceahlaul Piatra Neamt – Chindia Târgovişte?

Meciul va avea loc pe stadionul Stadionul Municipal Ceahlăul din Piatra Neamţ.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18915182
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații