Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Carrick Rangers – Linfield, Ponturi Pariuri, Northern Ireland, Premiership, 02 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Premiership Northern Ireland

Carrick Rangers și Linfield se vor confrunta pe 02 aprilie 2024, marți de la ora 18:45h (UTC), în meciul din cadrul campionatului Premiership în Northern Ireland, Uită-te la pontul pentru Carrick Rangers – Linfield 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Carrick Rangers – Linfield

Meciul e programat să aibă loc pe Belfast Loughshore Hotel Arena, din orașul Carrickfergus.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Carrick Rangers – Linfield 2023/2024

În ediția actuală a Premiership, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,84 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,07 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Carrick Rangers

Carrick Rangers vine după o victorie în etapa precedentă. Meciul împotriva la Ballymena United, din cadrul Premiership, s-a încheiat cu 0-2.

Era de așteptat ca meciul să fie echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 2.20.

Ultimul meci pentru Linfield

Linfield pare a fi într-o formă bună la fel ca și adversarul. Aceasta vine și ea încrezută după o victorie. Unde în cadrul la Premiership, a disputat împotriva echipei Newry City AFC, cu un scor final de 6-0.

Cota de 1.13 a arătat de la începutul meciului echipa favorită, având la bază rezultatul pozitiv.

Carrick Rangers vs Linfield h2h

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în Premiership, susținut pe data de 13-10-2023, din sezonul 2023/2024, s-a încheiat cu victoria echipei Linfield cu un scor de 1-2.

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit, nu li s-a dat ușor să obțină o victorie!

Performanța echipei Linfield în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de Carrick Rangers.

Echipe care se disting prin punctele lor forte și obiective unice.

Carrick Rangers

Premiership clasament

Din păcate, Carrick Rangers a ajuns la această etapă cu doar 38 puncte. Echipa ocupă locul 8 în clasamentul din Premiership, cu un bilanț negativ format din 11 victorii, 16 înfrângeri și 5 remize.

Cît pentru a 33-a etapă, echipa a rămas cu 1 punct în spatele la Loughgall care se clasează puțin mai sus, pe locul 7.

Carrick Rangers este poziționată la inima clasamentului în Premiership din Northern Ireland, și în pofida faptului că nu au dorințe mari și nu cad sub presiunea ideii de a retrograda, vor încerca să profite de jocul de acasă pentru a obține o victorie.

Analiza Carrick Rangers

La sfârșitul celor 32 de runde, Carrick Rangers a ajuns să aibă mai multe goluri primite decât înscrise. Echipa a înscris de doar 41 ori, în timp ce a primit 62 goluri.

Rata medie de posesie în campionat pentru al lor este de 42,47%, fapt care arată că, de obicei, echipa nu poate prelua inițiativa în joc și are un stil de joc mai mult reactiv. Prin urmare, pentru acest meci Carrick Rangers x Linfield din 2023/2024, echipa ar trebui să se chinuie pentru a păstra posesia și a putea ataca adversarul.

Golgheterul de la Carrick Rangers

Până la etapa actuală a sezonului, s-a făcut remarcabilă prestația individuală al lui Daniel Purkis. Atacantul a marcat de 13 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Carrick Rangers să evite rezultate negative de mai multe ori.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Linfield

Premiership clasament

Echipa Linfield are 75 puncte și actualmente ocupă locul 2 în clasament, loc care se califică pentru Championship Round, având în spate o istorie de 24 de victorii, 3 remize și 5 înfrângeri.

Echipa are un mic dezavantaj de 2 puncți față de Larne care ocupă locul 1 în a 33-a etapă.

Analiza Linfield

Momentan, în Premiership, Linfield are 73 goluri marcate și un total de 33 goluri primite, după 32 runde jucate.

Cu o serie de 3 victorii, Linfield și-a confirmat poziția de favorită.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Linfield se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 5,44 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Premiership.

Posesia mingii de peste 50% le oferă echipelor șansa de a ține adversarii sub control. Din acest motiv, Linfield tinde mai tot timpul să atingă o medie de 55,63% a posesiei pentru a putea manevra jocul.

Luând în considerație bilanțul lui Linfield care figurează 11 victorii, 3 înfrângeri, și 2 remize, putem vedea că nici în deplasare, aceștia nu le prea oferă șanse adversarilor să triumfeze.

Linfield este o echipă mai ofensivă decât Carrick Rangers, înregistrând 2972 atacuri împotriva la 2298 din partea celor de la Carrick Rangers, și marcând de 73 ori comparativ cu Carrick Rangers care a înscris de 41 ori.

Golgheterul de la Linfield

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Joel Cooper. A marcat de 9 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Linfield să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Carrick Rangers este Daniel Purkis, care a înscris deja 13 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Linfield rămâne a fi Joel Cooper, care a avut 9 ocazii de gol.

Linfield a scăpat 17 goluri în deplasare timp de 16 meciuri. Aici e recomandat să pariați că Linfield nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 1-2, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Potrivit unor studii, cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 75-90, fiind un moment oportun pentru a paria pentru cei care urmăresc jocul live.

Pe motiv că Linfield înregistrează o medie de 1,63 goluri pe meci când joacă în deplasare și nu obișnuește să scape goluri, piața Sub 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă excelentă de luat în considerare.

Ponturi Pariuri pe Handicap

Se vede foarte clar favoritismul de care dispune Linfield pentru acest meci. Diferența între echipe este uriașă, iar acest lucru va fi evident în rezultatul final. Prin urmare, poate exista un pariu bun pe handicapul asiatic de -1.5 pentru echipa oaspete.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Numărul de cornere ale ambelor combinate se soldează cu o medie de 5,66 cornere pe joc, o opțiune care merită explorată pentru a câștiga.

Linfield este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 7,09 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Linfield în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,44 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Carrick Rangers este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 7 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Linfield care a primit cartonaș roșu o singură dată. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Carrick Rangers – Linfield, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Carrick Rangers și Linfield?

Meciul se va disputa marți pe 02 aprilie 2024.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Premiership, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 1-2 în favoarea lui Linfield.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18858320
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații