Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Cardiff City – Coventry City, Ponturi Pariuri, Anglia, Championship, 19 septembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Championship_England

Un meci în cadrul Championship între echipele Cardiff City și Coventry City va avea loc marți, pe data de 19 septembrie 2023, în Anglia. Consultă pontul pentru Cardiff City – Coventry City 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Cardiff City – Coventry City

Meciul va avea loc pe stadionul mic Cardiff City Stadium, din orașul Cardiff, cu o capacitate de 26828 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Cardiff City – Coventry City 2023/2024

În ediția actuală a Championship, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,42 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,89 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Cardiff City

Cardiff City vine după o înfrângere în etapa precedentă. Meciul împotriva la Ipswich Town, din cadrul Championship, s-a încheiat cu 3-2. Echipa antrenată de E. Bulut și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Înfraângerea a fost deja prezisă chiar de către cotele de 1.53 de dinaintea meciului.

Formația defensivă a clubului putea fi mult mai bine aleasă. Dimitris Goutas a avut o evoluție groaznică, și a tras echipe în jos în cele mai importante momente, ceea ce a dus astfel la rezultatul negativ.

Ultimul meci pentru Coventry City

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o remiză în ultima rundă. Unde Coventry City în cadrul la Championship, folosind formația 3-4-1-2, a disputat împotriva celor de la Hull City și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-1.

Se aștepta să avem un joc echilibrat, deci o remiză putea fi anticipată ușor, având cote în jur de 3.30.

Cardiff City vs Coventry City h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, Coventry City ocupase locul 13 în Championship, iar Cardiff City locul 20. Coventry City a intrat pe teren cu tactica 3-4-2-1, în timp ce Cardiff City a folosit formația 4-2-3-1.

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2022/2023 din Championship care a avut loc pe 29-12-2022, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 0-0.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Cardiff City în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Coventry City.

Cardiff City

Championship clasament

Having 4 puncte, 1 victorii, 3 înfrângeri, 1 remize, and a negative balance, Cardiff City ranks locul 19 în clasamentul din Championship.

Ceea ce înseamnă că echipa a trecut înaintea celor de la Rotherham United care sunt pe locul 20 în a 7-a etapă și cu același punctaj.

Cardiff City vine după o înfrângere, însâ antrenorul ei Erol Bulut caută să se opună acestei tendințe, și să smulgă câștigul de la adversar, folosindu-se de avantajul că joacă acasă.

Analiza Cardiff City

Pentru moment, după 6 de runde terminate, Cardiff City însumează 8 goluri înscrise și au un total de 10 goluri primite, în Championship.

Având în vedere că al lor are o medie de posesie a mingii de 46,2% în campionat, echipa nu poate propune jocul, ceea ce poate fi o problemă pentru acest meci. Prin urmare, fanii speră ca echipa să aibă mult mai mult succes și posesie în acest meci Cardiff City x Coventry City din 2023/2024 și să le transforme în goluri.

Golgheterul de la Cardiff City

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar Ike Ugbo cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru Cardiff City, 3 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

Coventry City

Championship clasament

Coventry City ajunge la această etapă deținând 7 puncte, clasându-se pe locul 11 în Championship, ca rezultat a un meci căștigat, 1 meciur pierdute și 4 remize.

Analiza Coventry City

La acest moment, Coventry City se prezintă cu 9 goluri date și un total de 7 goluri primite, după 6 runde jucate, în Championship.

Coventry City este o echipă mai ofensivă decât Cardiff City, înregistrând 577 atacuri împotriva la 422 din partea celor de la Cardiff City, și marcând de 9 ori comparativ cu Cardiff City care a înscris de 8 ori.

Golgheterul de la Coventry City

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Matt Godden, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 3 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Coventry City le-a obținut în mai multe meciuri.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Cardiff City este Ike Ugbo, care a înscris deja 3 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Coventry City rămâne a fi Matt Godden, care a avut 3 ocazii de gol.

Minutele 75-90 înregistrează cele mai multe goluri, un moment oportun pentru a paria în caz că urmărești meciul live.

Piața sub 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă bună, deoarece Coventry City încasează în medie 1 gol pe meci când joacă în deplasare și, luând în considerare faptul că adesea se prezintă bine când joacă în deplasare, aceasta prezintă o piață care merită de explorat.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 5,75 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Coventry City este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,5 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Coventry City în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,17 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Cardiff City – Coventry City, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Cardiff City și Coventry City?

Meciul se va disputa marți pe 19 septembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Cardiff City – Coventry City?

Meciul va avea loc pe stadionul Cardiff City Stadium din Cardiff.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Championship, sezonul 2022/2023 și s-a încheiat 0-0, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18846810
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații