Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Cagliari – Juventus, Ponturi Pariuri, Italia, Serie A, 19 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Serie_A_Italy

Un meci de fotbal între Cagliari și Juventus din Serie A va avea loc în Italia, vineri de la ora 18:45h (UTC), pe data de 19 aprilie 2024, consultă pontul pentru Cagliari – Juventus 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Cagliari – Juventus

Meciul va avea loc pe stadionul mic Sardegna Arena, din orașul Cagliari, cu o capacitate de 16233 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Cagliari – Juventus 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Serie A nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,6 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,57 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Cagliari

Cagliari vine după o egalitate în etapa precedentă. Meciul împotriva la Inter, din cadrul Serie A, s-a încheiat cu 2-2. Echipa antrenată de C. Ranieri și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 5-4-1.

Remiza (cu cote de 7.50) s-a dovedit a fi un rezultat bun, având în vedere că favoritismul era de partea celeilalte echipe.

Chiar dacă modul în care s-au prezentat cei de la Cagliari a fost bun, Zito Luvumbo este cel care a atras privirile. Apariția lui a fost uimitoare, dând câteva pase bune, observându-se astfel dedicarea lui pentru echipă, care l-a ajutat să păstreze un rezultat decent.

Ultimul meci pentru Juventus

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o remiză în ultima rundă. Unde Juventus în cadrul la Serie A, folosind formația 3-5-2, a disputat împotriva celor de la Torino și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-0.

Nu era greu să anticipezi un egal, care are și cote de 2.80, având în vedere puterea ambelor echipe.

Cagliari vs Juventus h2h

Ultima dată, Cagliari s-a confruntat cu Juventus în cadrul campionatului Serie A. Cagliari, care atunci ocupa locul 17, a intrat pe teren cu formația 4-2-3-1, în timp ce Juventus, care ocupa locul 2, a folosit tactica 3-5-2.

Ultima dată când echipele s-au întâlnit a fost la un meci din Serie A, pe data de 11-11-2023, a sezonului 2023/2024, cel care s-a încheiat cu victoria echipei Juventus cu scorul de 2-1.

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit, nu li s-a dat ușor să obțină o victorie!

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

Cagliari

Serie A clasament

Cu 31 puncte acumulate și un bilanț negativ care include 7 victorii, 15 înfrângeri, 10 remize, Cagliari își întâmpină adversarul ocupând locul 14 în Serie A.

Lecce se clasează puțin mai sus, ocupând locul 13 a 33-a etapă, cu 1 punct în spate.

Analiza Cagliari

Momentan, în Serie A, Cagliari înregistrează 34 goluri înscrise și un număr de 54 goluri primite, după 32 de runde jucate.

Având în vedere că al lor are o medie de posesie a mingii de 42,75% în campionat, echipa nu poate propune jocul, ceea ce poate fi o problemă pentru acest meci. Prin urmare, fanii speră ca echipa să aibă mult mai mult succes și posesie în acest meci Cagliari x Juventus din 2023/2024 și să le transforme în goluri.

Echipa nu pare să fie favorizată în duelurile din deplasare, înregistrând doar 1 meciur câștigate, în comparație cu recordul de 6 victorii, 5 înfrângeri, și 5 remize jucând pe teren propriu.

Golgheterul de la Cagliari

Nicolas Viola s-a dovedit a fi un jucător extraordinar pe plan individual pentru ofensiva echipei în acest sezon. Având marcate 5 goluri în campionat, atacantul a jucat un rol esențial pentru ca Cagliari să obțină rezultate favorabile de mai multe ori.

Juventus

Serie A clasament

Echipa Juventus are 63 puncte și actualmente ocupă locul 3 în clasament, loc care se califică pentru UEFA Champions League, având în spate o istorie de 18 victorii, 9 remize și 5 înfrângeri.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 33-a rundă cu un avantaj de 4 puncți în raport cu Bologna care se află pe locul 4.

Analiza Juventus

După 32 de runde fierbinți, Juventus se lasă observată, momentan, cu 45 goluri date și un număr de 24 goluri primite, în Serie A.

Juventus, chiar și jucând în deplasare, are încredere în capacitatea sa de a deranja adversarul. În urma totului, echipa are pe bancă pe Massimiliano Allegri, un antrenor foarte strateg care a reușit deja să surprindă mulți adversari în cariera sa.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Juventus se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 4,03 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Serie A.

De obicei, echipele adverse au șanse mici de a învinge împotriva Juventus atunci când joacă în deplasare, aceasta înregistrând un bilanț de 8 victorii, 4 înfrângeri, și 4 remize.

Juventus este o echipă mai ofensivă decât Cagliari, înregistrând 3075 atacuri împotriva la 2869 din partea celor de la Cagliari, și marcând de 45 ori comparativ cu Cagliari care a înscris de 34 ori.

Golgheterul de la Juventus

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Dušan Vlahović, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 15 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Juventus le-a obținut în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Date istorice a echipei Juventus

Echipa Juventus este unul dintre fenomenele acestui sport, colectând deja 37 titluri în istoria campionatului. Palmaresul echipei va afecta rezultatul final al meciului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze adversarii cu o victorie într-un moment în care aceștia sunt într-o formă mai slabă.

Fapte interesante despre joc

Cu Juventus mândrindu-se cu un record de neînvins în întâlnirile recente împotriva Cagliari, toate privirile sunt ațintite asupra lor pentru a-și menține dominația pe teren.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pe scurt, o echipă mult mai puternică Juventus, fiind într-o formă mai bună în competiție, care câștigă des și nu prea primește goluri, împotriva uneia iregulate Cagliari care nu prea reușește să înscrie și vine după o serie de performanțe echilibrate.

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Cagliari este Nicolas Viola, care a înscris deja 5 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Juventus rămâne a fi Dušan Vlahović, care a avut 15 ocazii de gol.

Juventus a scăpat 14 goluri în deplasare timp de 16 meciuri. Aici e recomandat să pariați că Juventus nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 2-1, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Minutele 75-90 promit a fi un moment oportun pentru a paria, potrivit unor studii care au arătat că acesta este timpul în care se înscriu cele mai multe goluri.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Cagliari 1,44 și echipa vizitatoare Juventus 1,38 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Dacă aveați în plan să plasați un pariu câștigător, luați aminte că media cornerelor pe joc pentru ambele echipe înregistrează un total de 4,88.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,34 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Cagliari este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 3 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Juventus care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Cagliari – Juventus, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Cagliari și Juventus?

Meciul se va disputa vineri pe 19 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Cagliari – Juventus?

Meciul va avea loc pe stadionul Sardegna Arena din Cagliari.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie A, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 2-1 în favoarea lui Juventus.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18870657
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații