Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Cagliari – Genoa, Ponturi Pariuri, Italia, Serie A, 05 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Serie_A_Italy

Cagliari și Genoa sunt programate să se confrunte pe 05 noiembrie 2023, duminică, într-un meci din Serie A care se va desfășura în Italia, aruncă o privire la pontul Cagliari – Genoa 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Cagliari – Genoa

Meciul se va disputa pe stadionul mic Sardegna Arena, din orașul Cagliari, cu o capacitate de 16233 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Cagliari – Genoa 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Serie A nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,56 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,57 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Cagliari

Cagliari revine după o victorie din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Udinese, din cadrul Coppa Italia a luat sfârșit cu 0-1. Echipa antrenată de către C. Ranieri și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 4-3-1-2.

1-1

Era de așteptat ca meciul să fie echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 3.30.

Un jucător cheie pentru victoria lui Cagliari, Eldor Shomurodov a fost unul dintre puținii sportivi care a strălucit pe baza măestriei individuale în meci. Pe fondul lipsei de motivație din partea echipei, el a compensat neajunsurile și a adus un rezultat pozitiv echipei.

Ultimul meci pentru Genoa

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Genoa în cadrul la Coppa Italia, folosind formația 3-4-2-1, a reușit să ia trei puncte de la Reggiana, cu scorul final de 1-0.

1-1

Rezultatul pozitiv a arătat care era echipa favorită chiar înainte să înceapă meciul, datorită cotei de 1.50.

Cagliari vs Genoa h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului Serie A, Genoa se afla pe locul 2 în timp ce Cagliari era pe locul 8. Genoa a ieșit pe teren cu tactica 3-4-2-1 în timp ce Cagliari și-a aranjat jucătorii sub formația 3-4-1-2.

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul la Serie B, pe 01-03-2023, a sezonului 2022/2023, într-un meci strâns și plin de dueluri care s-a încheiat cu o remiză 0-0.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Cagliari

Serie A clasament

Cu 6 puncte acumulate, Cagliari ocupă actualmente locul 19 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 1 victorii, 6 înfrângeri și 3 remize.

Empoli se clasează puțin mai sus, ocupând locul 18 a 11-a etapă, cu 1 punct în spate.

Analiza Cagliari

Pentru moment, după 10 de runde terminate, Cagliari însumează 9 goluri înscrise și au un total de 21 goluri primite, în Serie A.

Se poate observa, în urma performanțelor recente, că Cagliari are probleme în a marca goluri, prezentând un număr redus de goluri înscrise și o mulțime de meciuri în care nu a reușit să marcheze. Acestea indică faptul că echipa întâmpină dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Performanța echipei Cagliari pe parcursul campionatului nu este cea mai bună, în ceea ce privește media șuturilor pe poartă. Echipa are doar 3,1 pe meci. Acest lucru arată că echipa nu dă multe goluri de obicei sau nu le dă prea mult de lucru portarilor din echipele adverse.

al lor are o medie de posesie a mingii de 42,1%, în campionat. Prin urmare, nu sunt echipa care propune jocul, ceea ce poate fi o problemă pentru meci. Fanii speră ca echipa să aibă mai multă posesie în acest meci Cagliari x Genoa din 2023/2024 și mai ales, să o transforme în goluri.

Cu un program încărcat, Cagliari poate avea probleme în a-și menține performanța în fața mai multor jocuri într-un interval scurt de timp. În ciuda faptului că cotele previzionează un joc echilibrat cu Cagliari și Genoa având șanse de victorie de peste 2, programul încărcat al echipei poate fi un factor decisiv pentru rezultat.

Contractat în acest sezon de către Cagliari, Andrea Petagna a făcut fanii fericiți. În cel mai recent meci al echipei împotriva Udinese, acesta a avut din nou o performanță bună, marcând 0 goluri, fix pentru ce a venit aici. Așadar, atacantul continue să justifice investiția făcută în el.

Golgheterul de la Cagliari

Pe plan individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Zito Luvumbo. A marcat de 3 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Cagliari să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe prestații.

Genoa

Serie A clasament

Genoa ajunge la această etapă deținând 11 puncte, clasându-se pe locul 14 în Serie A, ca rezultat a 3 meciuri câștigate, 5 meciuri pierdute și 2 remize.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 11-a rundă cu nici un avantaj în raport cu Sassuolo care se află pe locul 15, si are acelasi punctaj.

Analiza Genoa

După 10 de runde fierbinți, Genoa se lasă observată, momentan, cu 11 goluri date și un număr de 14 goluri primite, în Serie A.

Din ultimele performanțe se poate observa că Genoa se confruntă cu probleme în a marca goluri, prezentând un număr scăzut de goluri înscrise și o serie de meciuri fără gol. Acest lucru indică faptul că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Cu un program încărcat, Genoa poate avea probleme în a-și menține performanța în fața mai multor jocuri într-un interval scurt de timp. În ciuda faptului că cotele previzionează un joc echilibrat cu Cagliari și Genoa având șanse de victorie de peste 2, programul încărcat al echipei poate fi un factor decisiv pentru rezultat.

Adaptarea lui Berkan Kutlu cu noul tricou nu a mers foarte bine. Acesta a avut o prestație dezamăgitoare în ultimul meci al sezonului pentru Genoa, împotriva Reggiana. Pe parcursul meciului, mijlocașul nu a reușit să fie eficient și a făcut prea puține pentru echipă. În ciuda așteptărilor bune despre jucător, performanțele sale încep să fie îngrijorătoare.

Golgheterul de la Genoa

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Albert Guðmundsson. A marcat de 4 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Genoa să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Date istorice a echipei Genoa

Echipa Genoa e una din cele mai importante echipe din competiție, cu 9 titluri câștigate în istoria campionatului. Palmaresul echipei va afecta rezultatul final al meciului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze adversarii cu o victorie într-un moment în care aceștia sunt într-o formă slab pregătită.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Cagliari este Zito Luvumbo, care a înscris deja 3 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Genoa rămâne a fi Albert Guðmundsson, care a avut 4 ocazii de gol.

Un moment oportun pentru a plasa un pariu ar fi minutele 75-90, deoarece aceasta reprezintă perioadă în care sunt marcate cele mai multe goluri.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Cagliari 1,2 și echipa vizitatoare Genoa 0,6 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Piața Cornerelor vă poate remunera pariul, media cornerelor a echipelor pe meci este de 3,2 cornere.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Cagliari are o medie de 1,7 cartonașe galbene pe meci după cele 10 runde, în timp ce Genoa are o medie de 2,6. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 4,8 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Cagliari – Genoa, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Cagliari și Genoa?

Meciul se va disputa duminică pe 05 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Cagliari – Genoa?

Meciul va avea loc pe stadionul Sardegna Arena din Cagliari.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie B, sezonul 2022/2023 și s-a încheiat 0-0, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18867411
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații