Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Cádiz – Real Betis, Ponturi Pariuri, Spania, La Liga, 09 februarie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

La_Liga_Spain

Cádiz și Real Betis sunt programate să se confrunte pe 09 februarie 2024, vineri de la ora 20:00h (UTC), într-un meci din La Liga care se va desfășura în Spania, aruncă o privire la pontul Cádiz – Real Betis 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Cádiz – Real Betis

Meciul va avea loc pe stadionul mic Estadio Nuevo Mirandilla, din orașul Cádiz, cu o capacitate de 2000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Cádiz – Real Betis 2023/2024

În ediția actuală a La Liga, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,51 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,64 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Cádiz

Cádiz se întoarce după o egalitate din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Villarreal, din cadrul La Liga, s-a terminat cu 0-0. Antrenorul echipei, M. Pellegrino, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-4-2.

În ciuda favoritismului celeilalte echipe, egalul de la final (cu cote de 4.00) s-a dovedit a fi un rezultat bun.

Cu toate că Cádiz, s-a prezentat relativ bine, Chris Ramos a reușit să se afle în centrul atenției. El a avut o prestație surprinzătoare și a avut câteva pase uimitoare, dedicarea lui pentru joc sigur a ajutat să păstreze un rezultat bun.

Ultimul meci pentru Real Betis

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o remiză în ultima rundă. Unde Real Betis în cadrul la La Liga, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva celor de la Getafe și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-1.

Se aștepta să avem un joc echilibrat, deci o remiză putea fi anticipată ușor, având cote în jur de 3.20.

Cádiz vs Real Betis h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, Real Betis ocupase locul 12 în La Liga, iar Cádiz locul 10. Real Betis a intrat pe teren cu tactica 4-2-3-1, în timp ce Cádiz a folosit formația 4-4-2.

Aceste echipe ultima oară s-au confruntat în cadrul unui meci controversat din La Liga a sezonului 2023/2024, care s-a încheiat cu o remiză 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Performanța echipei Real Betis în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de Cádiz.

Cádiz

La Liga clasament

Cu 17 puncte acumulate, Cádiz ocupă actualmente locul 18 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 2 victorii, 10 înfrângeri și 11 remize.

Cît pentru a 24-a etapă, echipa a rămas cu 3 puncți în spatele la Mallorca care ocupă locul 17.

Analiza Cádiz

Momentan, în La Liga, Cádiz are 15 goluri marcate și un total de 31 goluri primite, după 23 runde jucate.

Performanțele recente au evidențiat faptul că Cádiz întâmpină probleme în a genera goluri, cu un număr scăzut de goluri marcate și un număr mare de meciuri în care nu au reușit să marcheze. Acest lucru sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și a le transforma în goluri, indicând necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

al lor prezintă o rată medie de posesie, în campionat, de 40,35%, ceea ce arată că echipa nu prea ia inițiativă pe timpul meciurilor. Astfel, pentru acest meci Cádiz x Real Betis din 2023/2024, echipa ar trebui să fie mai implicată și să se folosească de avantajul posesiei pentru a ataca adversarul.

Golgheterul de la Cádiz

Chris Ramos s-a dovedit a fi un jucător extraordinar pe plan individual pentru ofensiva echipei în acest sezon. Având marcate 5 goluri în campionat, atacantul a jucat un rol esențial pentru ca Cádiz să obțină rezultate favorabile de mai multe ori.

Real Betis

La Liga clasament

Real Betis ajunge la această etapă deținând 35 puncte, clasându-se pe locul 8 în La Liga, ca rezultat a 8 meciuri câștigate, 4 meciuri pierdute și 11 remize.

În 24-a etapă, echipa are același număr de puncte ca și comparativ cu Valencia echipa care este chiar deasupra, pe locul 7.

Analiza Real Betis

Momentan, în La Liga, Real Betis are 26 goluri marcate și un total de 25 goluri primite, după 23 runde jucate.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Real Betis se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 3,91 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Real Betis este o echipă mai ofensivă decât Cádiz, înregistrând 2238 atacuri împotriva la 2082 din partea celor de la Cádiz, și marcând de 26 ori comparativ cu Cádiz care a înscris de 15 ori.

Golgheterul de la Real Betis

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Isco. A marcat de 6 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Real Betis să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Cádiz este Chris Ramos, care a înscris deja 5 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Real Betis rămâne a fi Isco, care a avut 6 ocazii de gol.

Potrivit unor studii, cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 75-90, fiind un moment oportun pentru a paria pentru cei care urmăresc jocul live.

Sub 2,5 goluri e la fel o alternativă bună, având în vedere că de multe ori Real Betis nu primește goluri când joacă în deplasare. În plus, Real Betis are o medie de 0,91 goluri marcate pe meci când joacă în calitate de vizitator.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Un lucru bun de remarcat pentru cei care doresc să profite de pariuri sportive este faptul că s-a înregistrat o medie de 4,8 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Cádiz are o medie de 3 cartonașe galbene pe meci după cele 23 runde, în timp ce Real Betis are o medie de 2,2. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 5,48 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Cádiz este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 6 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Real Betis care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Cádiz – Real Betis, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Cádiz și Real Betis?

Meciul se va disputa vineri pe 09 februarie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Cádiz – Real Betis?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio Nuevo Mirandilla din Cádiz.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul La Liga, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18850045
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații