Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Bylis Ballsh – Vllaznia Shkodër, Ponturi Pariuri, Albania, Superliga, 25 ianuarie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Superliga_albania

Un meci de fotbal între Bylis Ballsh și Vllaznia Shkodër din Superliga va avea loc în Albania, miercuri, pe data de 25 ianuarie 2023, consultă pontul pentru Bylis Ballsh – Vllaznia Shkodër 2022/2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Bylis Ballsh – Vllaznia Shkodër

Meciul se va disputa pe stadionul mic Stadiumi Adush Muça, din orașul Ballsh, cu o capacitate de 5200 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări jocul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la pontul Bylis Ballsh – Vllaznia Shkodër 2022/2023

Superliga a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,27 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,04 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Bylis Ballsh

Bylis Ballsh revine după o înfrângere din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Tirana, din cadrul Superliga a luat sfârșit cu 4-1.

Înfraângerea a fost deja prezisă chiar de către cotele de 1,55 de dinaintea meciului.

Ultimul meci pentru Vllaznia Shkodër

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o victorie în ultima rundă. Unde în cadrul la Superliga, Vllaznia Shkodër a disputat împotriva echipei Laçi, cu un scor final de4-1.

Se aștepta să fie un meci echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 2,25.

Bylis Ballsh vs Vllaznia Shkodër h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit a fost în urmă cu mai puțin de o lună, pe 17-01-2023. Într-un meci în Albanian Cup 2022/2023, Vllaznia Shkodër s-a impus și și-a infrânt rivalii cu 0-2.

Echipa Vllaznia Shkodër a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Bylis Ballsh.

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

Curiozitate despre jocurile anterioare

Cele două echipe au avut rezultate foarte diferite în ultimele meciuri. În timp ce Vllaznia Shkodër a câștigat într-un joc care nu era de așteptat să fie atât de ușor, împotriva celor de la Laçi, Bylis Ballsh a pierdut împotriva Tirana. Să vedem cum acest rezultat anterior poate afecta moralul echipelor pentru acest joc.

Bylis Ballsh

Superliga clasament

Cu 17 puncte acumulate, Bylis Ballsh ocupă actualmente locul 8 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru Relegation Play-off. Echipa a înregistrat până acum 4 câștiguri, 8 pierderi și 5 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa a trecut înaintea celor de la KF Teuta Durrës care sunt pe locul 9 în a 18-a etapă și cu același punctaj.

Fiind poziționați la mijlocul clasamentului din Albania Superliga și fără să aibă ambiții mari sau să se alarmeze că vor retrograda, Bylis Ballsh va încerca să profite de partida de acasă pentru a obține o victorie.

Analiza Bylis Ballsh

Momentan, în Superliga, Bylis Ballsh însumează 13 goluri date și au un total de 19 goluri primite, după un număr de 17 runde jucate.

Bylis Ballsh prezintă o rată medie de posesie de 49% în campionat, ceea ce înseamnă că echipa nu prea ia, de obicei, inițiativa în joc și are un stil de joc reactiv. Prin urmare, pentru acest meci Bylis Ballsh x Vllaznia Shkodër din 2022/2023, echipa ar trebui să încerce să profite de posesie și să-și atace adversarul.

Golgheterul de la Bylis Ballsh

Până la etapa actuală a sezonului, s-a făcut remarcabilă prestația individuală al lui Luis Kacorri. Atacantul a marcat de 4 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Bylis Ballsh să evite rezultate adverse de mai multe ori.

Vllaznia Shkodër

Superliga clasament

Echipa Vllaznia Shkodër are 28 puncte și actualmente ocupă locul 3 în clasament, loc care se califică pentru Calificările UEFA Conference League, având în spate o istorie de 8 câștiguri, 4 remize și 5 pierderi.

În 18-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 2 puncți comparativ cu Partizani Tiranaua echipa care este chiar deasupra, pe 2. locul.

Analiza Vllaznia Shkodër

Vllaznia Shkodër însumează 22 goluri înscrise și 16 primite, ceea ce îi aduce un raport pozitiv după cele 17 de runde.

Media loviturilor pe poartă pentru Vllaznia Shkodër putea arăta mai bine pentru acest campionat. Sunt doar 4 pe meci. Acest lucru arată că echipa nu dă, de obicei, multe goluri sau nu le dă mult de lucru portarilor din echipele adverse.

Aceasta este una din top 5 echipe din Superliga și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Vllaznia Shkodër este o echipă mai ofensivă decât Bylis Ballsh, înregistrând 1483 atacuri împotriva la 974 din partea celor de la Bylis Ballsh, și marcând de 22 ori comparativ cu Bylis Ballsh care a înscris de 13 ori.

Golgheterul de la Vllaznia Shkodër

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Ardit Hoxhaj I. A marcat de 5 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Vllaznia Shkodër să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Ponturi pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul promițător din partea celor de la Bylis Ballsh este L. Kacorri, care a înscris deja 4 goluri în competiție. Necătând la aceasta, totuși golgheterul lui Vllaznia Shkodër rămâne a fi A. Hoxhaj, care a fructificat 5 ocazii de gol.

Potrivit unor studii, cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 75-90, fiind un moment oportun pentru a paria pentru cei care urmăresc jocul live.

Opțiunea de a paria Sub 2,5 goluri este, de asemenea, una convingătoare, deoarece Vllaznia Shkodër are o medie de 0,75 goluri marcate pe meci ca vizitator și de regulă nu scapă goluri când joacă în deplasare, ceea ce face aceasta o piață demnă de a fi explorată.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

În caz că doreați să plasați un pariu câștigător, rețineți că suma numărului de cornere ale ambelor echipe oferă o medie de 3,3 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 2,12 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi pariuri aici.

Pont pariu, Bylis Ballsh – Vllaznia Shkodër, 2022/2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Bylis Ballsh și Vllaznia Shkodër?

Meciul se va disputa miercuri pe 25 ianuarie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Bylis Ballsh – Vllaznia Shkodër?

Meciul va avea loc pe stadionul Stadiumi Adush Muça din Ballsh.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Albanian Cup, sezonul 2022/2023 și s-a încheiat 0-2 în favoarea lui Vllaznia Shkodër.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365!

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18593740
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații