Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Brest – Strasbourg, Ponturi Pariuri, Franța, Ligue 1, 12 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Ligue 1 france

Brest și Strasbourg sunt programate să se confrunte pe 12 noiembrie 2023, duminică, într-un meci din Ligue 1 care se va desfășura în Franța, aruncă o privire la pontul Brest – Strasbourg 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Brest – Strasbourg

Meciul se va disputa pe stadionul mic Stade Francis-Le Ble, din orașul Brest, cu o capacitate de 15097 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Brest – Strasbourg 2023/2024

Ligue 1 a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,81 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,57 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Brest

Brest se întoarce după o înfrângere din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Monaco, din cadrul Ligue 1, s-a terminat cu 2-0. Antrenorul echipei, E. Roy, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-3-3.

Această înfrângere a fost deja prezisă înaintea meciului. Cotele de 1.83 au arătat acest lucru.

Echipa putea să aibă o poziționare defensivă mult mai bună. Performanța lui Kenny Lala a fost rușinoasă, acesta și-a lăsat descoperită echipa în momentele decisive, și a tras-o astfel în jos către un scor negativ.

Ultimul meci pentru Strasbourg

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o remiză în ultima rundă. Unde Strasbourg în cadrul la Ligue 1, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva celor de la Clermont și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-0.

Remiza putea fi dedusă chiar de la început, pentru că era de așteptat ca partida să fie echilibrată, în ciuda cotelor de 3.20.

Brest vs Strasbourg h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, Strasbourg ocupase locul 15 în Ligue 1, iar Brest locul 18. Strasbourg a intrat pe teren cu tactica 3-5-2, în timp ce Brest a folosit formația 4-1-4-1.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Ligue 1, ce a avut loc pe data de 05-03-2023, din sezonul 2022/2023, și s-a încheiat cu succesul echipei Brest cu un scor de 0-1.

În cadrul disputei anterioare dintre aceste echipe s-a încins o luptă crâncenă pentru a păstra poziția de frunte.

Brest

Ligue 1 clasament

Echipa Brest are 15 puncte și ocupă la momentul actual locul 6 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru UEFA Conference League Play-offs, cu o serie de 4 victorii, 3 remize și 4 înfrângeri.

Aceasta înseamnă că, pentru a 12-a etapă, echipa obține un avantaj de 1 punct față de Le Havre care este chiar în spatele acesteia, pe locul 7 în clasament.

Performanța echipei nu pare a fi promițătoare atât cât vine după o serie de 3 pierderi, ceea ce nu e un semn bun pentru meciul care urmează a fi disputat.

Analiza Brest

După 11 de runde, Brest a avut mai multe goluri primite decât înscrise. Aceștia au primit 13 goluri și au înscris de doar 11 ori până acum.

Este evident, în urma ultimelor performanțe, că Brest întâmpină probleme în a genera goluri, având un număr mic de goluri înscrise și multe meciuri fără gol. Acestea arată că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce impune necesitatea îmbunătățirii jocului ofensiv.

Brest este de o natură mai ofensivă decât Strasbourg, înregistrând 1251 atacuri dintre care a înscris de 9 ori, comparativ cu 966 din partea celor de la Strasbourg, care au marcat de 11 ori.

Adaptarea lui Mahdi Camara cu noul tricou nu a mers foarte bine. Acesta a avut o prestație dezamăgitoare în ultimul meci al sezonului pentru Brest, împotriva Monaco. Pe parcursul meciului, mijlocașul nu a reușit să fie eficient și a făcut prea puține pentru echipă. În ciuda așteptărilor bune despre jucător, performanțele sale încep să fie îngrijorătoare.

Golgheterul de la Brest

Individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Romain Del Castillo. Atacantul a marcat de 3 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Brest să încheie cu un rezultat pozitiv mai multe dispute.

Este important să menționăm că mai mult de 50% din golurile înscrise de acest jucător au fost de la penalty. Mai exact, au fost 2 din 3 goluri înscrise.

Strasbourg

Ligue 1 clasament

Strasbourg ajunge la această etapă deținând 12 puncte, clasându-se pe locul 12 în Ligue 1, ca rezultat a 3 meciuri câștigate, 5 meciuri pierdute și 3 remize.

În 12-a etapă, echipa are același număr de puncte ca și comparativ cu Rennes echipa care este chiar deasupra, pe locul 11.

Analiza Strasbourg

După 11 de runde fierbinți, Strasbourg se lasă observată, momentan, cu 9 goluri date și un număr de 15 goluri primite, în Ligue 1.

Performanțele recente ale Strasbourg au demonstrat că această echipă are probleme în a marca goluri, cu un număr redus de goluri înscrise și multe meciuri în care nu au reușit să înscrie. Acestea indică faptul că echipa întâmpină dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea unei îmbunătățiri a jocului ofensiv.

În ceea ce privește eficiența scăzută a echipei pentru golurile marcate, media acestora nu depășește 0,82 pe meci. Având în vedere eficiența scăzută a scorului, acest lucru ar putea influența un rezultat nu prea prielnic.

Din ce în ce mai în ton cu coechipierii săi, Junior Mwanga, care a venit la club în acest eszon, a avut o altă prestație bună în ultimul meci al echipei. Mijlocașul a fost foarte bun pe teren în meciul împotriva Clermont, fiind astfel cheia celor de la Strasbourg.

Golgheterul de la Strasbourg

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Lebo Mothiba. Atacantul a marcat de 3 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Strasbourg să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Brest este Romain Del Castillo, care a înscris deja 3 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Strasbourg rămâne a fi Lebo Mothiba, care a avut 3 ocazii de gol.

Potrivit unor studii în minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, acesta poate fi un pariu bun pentru cei care urmăresc jocul live.

Pariul pe mai Puțin de 2,5 goluri pare a fi o opțiune bună, având în vedere că Strasbourg are o medie de 0,4 goluri pe meci când joacă în deplasare. Această piață pare a fi profitabilă, deoarece Strasbourg nu primește goluri în deplasare.

Ponturi Pariuri pe Cornere

În caz că doreați să plasați un pariu câștigător, rețineți că suma numărului de cornere ale ambelor echipe oferă o medie de 4,59 cornere pe joc.

Brest este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,27 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Brest în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,18 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Brest – Strasbourg, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Brest și Strasbourg?

Meciul se va disputa duminică pe 12 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Brest – Strasbourg?

Meciul va avea loc pe stadionul Stade Francis-Le Ble din Brest.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Ligue 1, sezonul 2022/2023 și s-a încheiat 0-1 în favoarea lui Brest.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18860576
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații