Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Brann – Sandefjord, Ponturi Pariuri, Norway, Eliteserien, 16 mai 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Eliteserien_Norway

Un meci în cadrul Eliteserien între echipele Brann și Sandefjord va avea loc joi de la ora 16:00h (UTC), pe data de 16 mai 2024, în Norway. Consultă pontul pentru Brann – Sandefjord 2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Brann – Sandefjord

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Brann Stadion, din orașul Bergen, cu o capacitate de 17317 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Brann – Sandefjord 2024

Eliteserien a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 3,12 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,6 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Brann

Brann revine după o victorie din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Lillestrøm, din cadrul Eliteserien a luat sfârșit cu 0-2. Echipa antrenată de către E. Horneland și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 4-3-3.

Se aștepta să fie un meci echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 2.05.

Chiar și pe fondul unei performanțe slabe a întregii echipe, Ole Didrik Blomberg a reușit să iasă în evidență. Fiind prezent în momentele decisive ale meciului, el a fost cel care a condus Brann spre victorie.

Ultimul meci pentru Sandefjord

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Sandefjord în cadrul la Eliteserien, folosind formația 4-3-3, a reușit să ia trei puncte de la Sarpsborg 08, cu scorul final de 4-1.

Se aștepta să fie un meci echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 2.20.

Brann vs Sandefjord h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Sandefjord era pe locul 15 în Eliteserien în timp ce Brann ocupa locul 3. Sandefjord a intrat pe teren cu formația 4-3-3, tactică care a fost folosită și de Brann pentru acest meci.

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2023 din Eliteserien care a avut loc pe 29-10-2023, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Brann a avut o performanță solidă în ultimele cinci meciuri, în timp ce Sandefjord a fost ceva mai puțin consistentă.

Brann

Eliteserien clasament

Echipa Brann are 17 puncte și ocupă la momentul actual locul 2 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru UEFA Champions League Qualifiers, cu o serie de 5 victorii, 2 remize și 1 înfrângeri.

Cît pentru a 8-a etapă, echipa a rămas cu 2 puncți în spatele celor de la Bodø / Glimt care se află puțin mai deasupra, pe locul 1.

Analiza Brann

La sfârșitul celor 7 de meciuri, Brann prezintă un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite. Echipa ajunge să aibă 13 goluri înscrise și 5 primite.

Echipele au tendința de a stăpîni jocul în fața adversarilor dacă ating o posesie a mingii de peste 50%. Prin urmare, pentru a controla jocul, echipa Brann încearcă de regulă să atingă o medie a posesiei de 63,38%.

Echipa arată într-o formă mai bună atunci când joacă acasă comparativ cu meciurile din deplasare, astfel câștigând două meciuri în deplasare. Performanța echipei se dovedește a fi mai bună în jocurile de acasă, înregistrând rezultate pozitive, cu un total de 3 victorii, 1 înfrângeri și 0 remize.

Brann este de o natură mai ofensivă decât Sandefjord, înregistrând 1025 atacuri dintre care a înscris de 9 ori, comparativ cu 597 din partea celor de la Sandefjord, care au marcat de 13 ori.

Golgheterul de la Brann

Până în această etapă a campionatulu, ancora pentru zona ofensivă a echipei a fost Aune Selland Heggebo. Brann a avut beneficiat din plin de performanța atacantul care a marcat 4 goluri în acest sezon.

Sandefjord

Eliteserien clasament

Sandefjord ajunge la această etapă deținând 7 puncte, clasându-se pe locul 11 în Eliteserien, ca rezultat a două meciuri căștigate, 3 meciuri pierdute și 1 remize.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 8-a rundă cu nici un avantaj în raport cu Sarpsborg 08 care se află pe locul 12, si are acelasi punctaj.

Analiza Sandefjord

După 7 de runde fierbinți, Sandefjord se lasă observată, momentan, cu 9 goluri date și un număr de 8 goluri primite, în Eliteserien.

Una dintre achizițiile echipei pentru acest sezon pare să se afle într-un ritm lent de adaptare. Christopher Cheng a jucat un alt meci și s-a clasat sub așteptări în ultima sa apariție cu clubul, împotriva Sarpsborg 08. Fundașul nu a reușit să arate siguranța așteptată și nu a ajutat Sandefjord să iasa învingătoare.

Golgheterul de la Sandefjord

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Alexander Ruud Tveter. Atacantul a marcat de 2 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Sandefjord să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Minutele 75-90 înregistrează cele mai multe goluri, un moment oportun pentru a paria în caz că urmărești meciul live.

Sub 2,5 goluri e la fel o alternativă bună, având în vedere că de multe ori Sandefjord nu primește goluri când joacă în deplasare. În plus, Sandefjord are o medie de 0,67 goluri marcate pe meci când joacă în calitate de vizitator.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 7,08 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

Brann este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 9 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Brann în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 2,57 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Brann – Sandefjord, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Brann și Sandefjord?

Meciul se va disputa joi pe 16 mai 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Brann – Sandefjord?

Meciul va avea loc pe stadionul Brann Stadion din Bergen.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Eliteserien, sezonul 2023 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19051914
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații