Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Bohemians – Waterford United, Ponturi Pariuri, Republic of Ireland, Premier Division, 05 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Premier_Division_Republic_of_Ireland

Bohemians și Waterford United sunt programate să se confrunte pe 05 aprilie 2024, vineri de la ora 18:45h (UTC), într-un meci din Premier Division care se va desfășura în Republic of Ireland, aruncă o privire la pontul Bohemians – Waterford United 2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Bohemians – Waterford United

Meciul se va disputa pe stadionul mic Dalymount Park, din orașul Dublin, cu o capacitate de 7955 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Bohemians – Waterford United 2024

Premier Division a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,61 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,13 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Bohemians

Bohemians vine după o victorie în etapa precedentă. Meciul împotriva la Galway United, din cadrul Premier Division, s-a încheiat cu 0-2.

În acest meci am asistat la o surpriză incredibilă! Cotele pentru victorie de 4.75 au asigurat triumfiul neașteptat al celor subestimați.

Ultimul meci pentru Waterford United

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o înfrângere în ultima rundă. Unde în cadrul la Premier Division, Waterford United a disputat împotriva echipei Shamrock Rovers, cu un scor final de 1-2.

Această înfrângere a fost deja prezisă înaintea meciului. Cotele de 1.57 au arătat acest lucru.

Bohemians vs Waterford United h2h

Echipele acestea s-au întâlnit ultima dată la un meci Premier Division, pe data de 25-10-2021, sezonul 2021, ce s-a încheiat cu victoria echipei Waterford United cu un scor de 1-2.

În meciul anterior aceste echipe au ținut în suspans fanii.

Echipa Bohemians în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Waterford United.

Bohemians

Premier Division clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Bohemians, care se află pe locul 6, cu 10 puncte acumulate, în cadrul competiției Premier Division din Republic of Ireland, performanța acestora a adus echipei până acum 3 victorii, 3 înfrângeri și 1 remize.

În a 9-a etapă echipa se clasează deasupra celor de la Galway United având același punctaj care se află în partea de jos a clasamentului pe locul 7, și aceleași puncte ca și St Patrick’s care este în locul 5.

Analiza Bohemians

După 8 de runde, Bohemians a avut mai multe goluri primite decât înscrise. Aceștia au primit 10 goluri și au înscris de doar 9 ori până acum.

Rata medie de posesie în campionat pentru al lor este de 46,57%, fapt care arată că, de obicei, echipa nu poate prelua inițiativa în joc și are un stil de joc mai mult reactiv. Prin urmare, pentru acest meci Bohemians x Waterford United din 2024, echipa ar trebui să se chinuie pentru a păstra posesia și a putea ataca adversarul.

Golgheterul de la Bohemians

Până la etapa actuală a sezonului, s-a făcut remarcabilă prestația individuală al lui James Akintunde. Atacantul a marcat de 2 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Bohemians să evite rezultate negative de mai multe ori.

Date istorice Bohemians

Cu 11 titluri câștigate în istoria campionatului Bohemians este una dintre echipele de frunte în competiție. Rezultatele echipei vor avea impact asupra rezultatului final al meciului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze adversarii cu o victorie într-un moment în care sunt într-o ipostază mai puțin bună.

Waterford United

Premier Division clasament

Waterford United ajunge la această etapă deținând 8 puncte, clasându-se pe locul 8 în Premier Division, ca rezultat a două meciuri căștigate, 4 meciuri pierdute și 2 remize.

Analiza Waterford United

După 8 runde, Waterford United a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 11 goluri până acum și au marcat de 10 ori.

Media loviturilor pe poartă pentru echipa Waterford United din campionat nu este cea mai bună. Există doar 3,5 pe meci. Fapt ce ne arată că echipa nu marchează prea multe goluri sau nu le prea dă de lucru portarilor adverși.

Waterford United este o echipă mai ofensivă decât Bohemians, înregistrând 738 atacuri împotriva la 545 din partea celor de la Bohemians, și marcând de 10 ori comparativ cu Bohemians care a înscris de 9 ori.

Golgheterul de la Waterford United

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Padraig Amond. Atacantul a marcat de 4 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Waterford United să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Timpul potrivit pentru a paria în cazul celor care urmăresc meciul în direct este între minutele 75-90, fiindcă atunci se înregistrează cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Waterford United are în medie 1,25 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

În caz că doreați să plasați un pariu câștigător, rețineți că suma numărului de cornere ale ambelor echipe oferă o medie de 4,21 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Bohemians are o medie de 2,1 cartonașe galbene pe meci după cele 8 runde, în timp ce Waterford United are o medie de 2. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 4,62 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Bohemians – Waterford United, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Bohemians și Waterford United?

Meciul se va disputa vineri pe 05 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Bohemians – Waterford United?

Meciul va avea loc pe stadionul Dalymount Park din Dublin.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Premier Division, sezonul 2021 și s-a încheiat 1-2 în favoarea lui Waterford United.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19046071
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații