Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Bohemians – Shelbourne, Ponturi Pariuri, Republic of Ireland, Premier Division, 03 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Premier_Division_Republic_of_Ireland

Un meci de fotbal între Bohemians și Shelbourne din Premier Division va avea loc în Republic of Ireland, luni de la ora 16:15h (UTC), pe data de 03 iunie 2024, consultă pontul pentru Bohemians – Shelbourne 2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Bohemians – Shelbourne

Meciul va avea loc pe stadionul mic Dalymount Park, din orașul Dublin, cu o capacitate de 7955 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Bohemians – Shelbourne 2024

Premier Division a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,61 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,18 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Bohemians

Bohemians se întoarce după o egalitate din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la St Patrick’s, din cadrul Premier Division, s-a terminat cu 2-2.

O remiză putea fi anticipată ușor, pentru ca era de așteptat ca meciul să fie unul echilibrat, acesta având cote de 3.20.

Ultimul meci pentru Shelbourne

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o victorie în ultima rundă. Unde în cadrul la Premier Division, Shelbourne a disputat împotriva echipei Shamrock Rovers, cu un scor final de0-2.

În acest meci am asistat la o surpriză incredibilă! Cotele pentru victorie de 4.75 au asigurat triumfiul neașteptat al celor subestimați.

Bohemians vs Shelbourne h2h

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul unui meci din Premier Division, pe data de 12-04-2024, a sezonului 2024, care s-a încheiat cu o victorie pentru echipa Bohemians cu scorul de 1-2.

În cadrul disputei anterioare dintre aceste echipe s-a încins o luptă crâncenă pentru a păstra poziția de frunte.

Echipa Shelbourne a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Bohemians.

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

Bohemians

Premier Division clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Bohemians, care se află pe locul 6, cu 24 puncte acumulate, în cadrul competiției Premier Division din Republic of Ireland, performanța acestora a adus echipei până acum 7 victorii, 7 înfrângeri și 3 remize.

Waterford United se clasează puțin mai sus, ocupând locul 5 a 19-a etapă, cu 1 punct în spate.

Analiza Bohemians

Momentan, în Premier Division, Bohemians are 19 goluri marcate și un total de 19 goluri primite, după 18 runde jucate.

Rata medie de posesie în campionat pentru al lor este de 48,29%, ceea ce înseamnă că, de obicei, echipa nu poate lua inițiativă în joc și are mai degrabă un stil de joc reactiv. Cu toate acestea, pentru acest meci Bohemians x Shelbourne din 2024, echipa ar trebui să facă un efort să păstreze posesia și să atace oponentul.

Golgheterul de la Bohemians

Până în această etapă a campionatulu, ancora pentru zona ofensivă a echipei a fost James Akintunde. Bohemians a avut beneficiat din plin de performanța atacantul care a marcat 5 goluri în acest sezon.

Shelbourne

Premier Division clasament

Echipa Shelbourne are 37 puncte și actualmente ocupă locul 1 în clasament, loc care se califică pentru UEFA Champions League Qualifiers, având în spate o istorie de 10 victorii, 7 remize și 2 înfrângeri.

Analiza Shelbourne

După 18 de runde fierbinți, Shelbourne se lasă observată, momentan, cu 22 goluri date și un număr de 12 goluri primite, în Premier Division.

Cu o serie de 3 victorii, Shelbourne se află într-o perioadă minunată, în care se bucură de triumf.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Shelbourne se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 3,79 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Aceasta este una din top 5 echipe din Premier Division și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Luând în considerație bilanțul lui Shelbourne care figurează 5 victorii, 1 înfrângeri, și 4 remize, putem vedea că nici în deplasare, aceștia nu le prea oferă șanse adversarilor să triumfeze.

Shelbourne este o echipă mai ofensivă decât Bohemians, înregistrând 1759 atacuri împotriva la 1564 din partea celor de la Bohemians, și marcând de 22 ori comparativ cu Bohemians care a înscris de 19 ori.

Golgheterul de la Shelbourne

William Jarvis s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 6 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Shelbourne.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Date istorice a echipei Shelbourne

Echipa Shelbourne este unul dintre fenomenele acestui sport, colectând deja 12 titluri în istoria campionatului. Palmaresul echipei va afecta rezultatul final al meciului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze adversarii cu o victorie într-un moment în care aceștia sunt într-o formă mai slabă.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Bohemians este James Akintunde, care a înscris deja 5 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Shelbourne rămâne a fi William Jarvis, care a avut 6 ocazii de gol.

Minutele 75-90 promit a fi un moment oportun pentru a paria, potrivit unor studii care au arătat că acesta este timpul în care se înscriu cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Shelbourne are în medie 1,3 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

S-ar putea să plasați un pariu profitabil dacă luați în considerare faptul că s-a înregistrat o medie de 4,59 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 5,39 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Bohemians – Shelbourne, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Bohemians și Shelbourne?

Meciul se va disputa luni pe 03 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Bohemians – Shelbourne?

Meciul va avea loc pe stadionul Dalymount Park din Dublin.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Premier Division, sezonul 2024 și s-a încheiat 1-2 în favoarea lui Bohemians.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19046121
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații