Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Blooming – Oriente Petrolero, Ponturi Pariuri, Bolivia, Liga De Futbol Prof, 06 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Un meci în cadrul Liga De Futbol Prof între echipele Blooming și Oriente Petrolero va avea loc luni, pe data de 06 noiembrie 2023, în Bolivia. Consultă pontul pentru Blooming – Oriente Petrolero 2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Blooming – Oriente Petrolero

Meciul se va disputa pe Estadio Ramón Aguilera Costas, din orașul Santa Cruz de la Sierra, cu o capacitate de 38000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Blooming – Oriente Petrolero 2023

Liga De Futbol Prof a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,8 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,68 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Blooming

Blooming se întoarce după o înfrângere din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la The Strongest, din cadrul Liga De Futbol Prof, s-a terminat cu 1-0.

Această înfrângere a fost deja prezisă înaintea meciului. Cotele de 1.17 au arătat acest lucru.

Ultimul meci pentru Oriente Petrolero

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o remiză în ultima rundă. Unde în cadrul la Liga De Futbol Prof, Oriente Petrolero a disputat împotriva echipei The Strongest, cu un scor final de 1-1.

Nu era greu să anticipezi un egal, care are și cote de 3.60, având în vedere puterea ambelor echipe.

Blooming vs Oriente Petrolero h2h

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul la Liga De Futbol Prof, pe 08-05-2023, a sezonului 2023, într-un meci strâns și plin de dueluri care s-a încheiat cu o remiză 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Oriente Petrolero a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Blooming.

Blooming

Liga De Futbol Prof clasament

Blooming ajunge la etapa actuală cu doar 24 puncte acumulate, plasând-o pe locul 17 în clasamentul din Liga De Futbol Prof, având 15 meciuri pierdute și doar 6 câștigate, dar totuși obținând 6 remize.

Echipa, are cu 1 punct în spatele Guabirá care ocupă locul 16, începe cea de a 29-a etapă.

Analiza Blooming

După 28 runde, Blooming a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 50 goluri până acum și au marcat de 29 ori.

Media loviturilor pe poartă pentru Blooming de-alungul campionatului nu arată prea bine. Echipa are doar 3,81 pe meci. Fapt ce ne arată că echipa nu marchează prea multe goluri sau nu le prea dă de lucru portarilor adverși.

al lor prezintă o rată medie de posesie, în campionat, de 45,93%, ceea ce arată că echipa nu prea ia inițiativă pe timpul meciurilor. Astfel, pentru acest meci Blooming x Oriente Petrolero din 2023, echipa ar trebui să fie mai implicată și să se folosească de avantajul posesiei pentru a ataca adversarul.

Echipa arată într-o formă mai bună atunci când joacă acasă comparativ cu meciurile din deplasare, astfel câștigând o singura meci în deplasare. Performanța echipei se dovedește a fi mai bună în jocurile de acasă, înregistrând rezultate pozitive, cu un total de 5 victorii, 4 înfrângeri și 4 remize.

Golgheterul de la Blooming

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar Gastón Rodríguez cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru Blooming, 9 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Date istorice Blooming

Cu 5 titluri câștigate de-a lungul istoriei campionatului, Blooming este una dintre cele mai bune echipe din competiție. Bilanțul echipei poate influența soarta acestui meci și aceasta nu ar fi prima dată când echipa reușește să-și surprindă adversarii cu o victorie într-un moment în care sunt mai puțin pregătiți.

Oriente Petrolero

Liga De Futbol Prof clasament

Oriente Petrolero ajunge la această etapă deținând 34 puncte, clasându-se pe locul 10 în Liga De Futbol Prof, ca rezultat a 8 meciuri câștigate, 8 meciuri pierdute și 10 remize.

Analiza Oriente Petrolero

La acest moment, Oriente Petrolero se afișează cu 36 goluri date și un număr de 33 goluri primite, după 28 de runde fierbinți.

Oriente Petrolero este o echipă mai ofensivă decât Blooming, înregistrând 2151 atacuri împotriva la 2108 din partea celor de la Blooming, și marcând de 36 ori comparativ cu Blooming care a înscris de 29 ori.

Golgheterul de la Oriente Petrolero

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Jonathan Cristaldo. Atacantul a marcat de 6 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Oriente Petrolero să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Blooming este Gastón Rodríguez, care a înscris deja 9 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Oriente Petrolero rămâne a fi Jonathan Cristaldo, care a avut 6 ocazii de gol.

Pentru cei care doresc să parieze, merită menționat faptul că cele mai multe goluri se marchează în minutele 75-90.

Pariul pe sub 2,5 goluri poate fi o alternativă bună, deoarece se știe că Oriente Petrolero nu primește goluri când joacă în deplasare. Oriente Petrolero are, de asemenea, o medie de 1,46 goluri pe meci atunci când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Se înregistrează o medie de 4,72 cornere pe joc, un lucru bun de remarcat dacă doriți să obțineți profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 6 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Blooming este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 9 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Oriente Petrolero care a văzut doar cartonașul roșu 8 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Blooming – Oriente Petrolero, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Blooming și Oriente Petrolero?

Meciul se va disputa luni pe 06 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Blooming – Oriente Petrolero?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio Ramón Aguilera Costas din Santa Cruz de la Sierra.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Liga De Futbol Prof, sezonul 2023 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18774311
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații