Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Benfica II – Paços de Ferreira, Ponturi Pariuri, Portugalia, Segunda Liga, 05 mai 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Segunda Liga Portugal

Un meci de fotbal între Benfica II și Paços de Ferreira din Segunda Liga va avea loc în Portugalia, duminică de la ora 17:00h (UTC), pe data de 05 mai 2024, consultă pontul pentru Benfica II – Paços de Ferreira 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Benfica II – Paços de Ferreira

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Caixa Futebol Campus, din orașul Seixal, cu o capacitate de 2708 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Benfica II – Paços de Ferreira 2023/2024

Segunda Liga a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,64 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,4 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Benfica II

Benfica II se întoarce după o egalitate din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Tondela, din cadrul Segunda Liga, s-a terminat cu 1-1. Antrenorul echipei, N. da Silva Veríssimo, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Se aștepta să avem un joc echilibrat, deci o remiză putea fi anticipată ușor, având cote în jur de 2.75.

Ultimul meci pentru Paços de Ferreira

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Paços de Ferreira în cadrul la Segunda Liga, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva celor de la AVS și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-4.

Meciul se aștepta a fi unul strâns, cu cote de înfrângere pentru echipa gazdă de 2.30.

Benfica II vs Paços de Ferreira h2h

Ultima dată, Benfica II s-a confruntat cu Paços de Ferreira în cadrul campionatului Segunda Liga. Benfica II, care atunci ocupa locul 12, a intrat pe teren cu formația 4-3-3, în timp ce Paços de Ferreira, care ocupa locul 11, a folosit tactica 4-2-3-1.

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul la Segunda Liga, pe 30-12-2023, a sezonului 2023/2024, într-un meci strâns și plin de dueluri care s-a încheiat cu o remiză 2-2.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Benfica II în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Paços de Ferreira.

Benfica II

Segunda Liga clasament

Din păcate, Benfica II a ajuns la această etapă cu doar 38 puncte. Echipa ocupă locul 12 în clasamentul din Segunda Liga, cu un bilanț negativ format din 10 victorii, 13 înfrângeri și 8 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa a acumulat același număr de puncte pentru cea de a 32-a etapă și este urmată de Penafiel care ocupă locul 13 în clasament.

Analiza Benfica II

La sfârșitul celor 31 de runde, Benfica II a ajuns să aibă mai multe goluri primite decât înscrise. Echipa a înscris de doar 38 ori, în timp ce a primit 42 goluri.

Benfica II este de o natură mai ofensivă decât Paços de Ferreira, înregistrând 3225 atacuri dintre care a înscris de 35 ori, comparativ cu 2912 din partea celor de la Paços de Ferreira, care au marcat de 38 ori.

Golgheterul de la Benfica II

Pe plan individual, zona ofensivă al acestui campionat se distinge mai ales prin reușitele lui Cauê. Atacantul a marcat deja 5 goluri, fiind extrem de important pentru Benfica II, care a beneficiat de mai multe ori de performanțele acestuia pentru a triumfa în mai multe confruntări importante.

Paços de Ferreira

Segunda Liga clasament

Paços de Ferreira ajunge la această etapă deținând 45 puncte, clasându-se pe locul 6 în Segunda Liga, ca rezultat a 12 meciuri câștigate, 10 meciuri pierdute și 9 remize.

Analiza Paços de Ferreira

La acest moment, Paços de Ferreira se prezintă cu 35 goluri date și un total de 31 goluri primite, după 31 runde jucate, în Segunda Liga.

Golgheterul de la Paços de Ferreira

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Matchoi Djaló. A marcat de 7 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Paços de Ferreira să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Benfica II este Cauê, care a înscris deja 5 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Paços de Ferreira rămâne a fi Matchoi Djaló, care a avut 7 ocazii de gol.

Minutele 75-90 înregistrează cele mai multe goluri, un moment oportun pentru a paria în caz că urmărești meciul live.

Pariul pe mai Puțin de 2,5 goluri pare a fi o opțiune bună, având în vedere că Paços de Ferreira are o medie de 0,8 goluri pe meci când joacă în deplasare. Această piață pare a fi profitabilă, deoarece Paços de Ferreira nu primește goluri în deplasare.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Numărul de cornere ale ambelor combinate se soldează cu o medie de 5,22 cornere pe joc, o opțiune care merită explorată pentru a câștiga.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 4,84 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Benfica II – Paços de Ferreira, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Benfica II și Paços de Ferreira?

Meciul se va disputa duminică pe 05 mai 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Benfica II – Paços de Ferreira?

Meciul va avea loc pe stadionul Caixa Futebol Campus din Seixal.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Segunda Liga, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 2-2, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18870286
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații