Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Ballymena United – Newry City AFC, Ponturi Pariuri, Northern Ireland, Premiership, 20 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Premiership Northern Ireland

Un meci în cadrul Premiership între echipele Ballymena United și Newry City AFC va avea loc sâmbătă de la ora 14:00h (UTC), pe data de 20 aprilie 2024, în Northern Ireland. Consultă pontul pentru Ballymena United – Newry City AFC 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Ballymena United – Newry City AFC

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic The Showgrounds, din orașul Ballymena, cu o capacitate de 6000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Ballymena United – Newry City AFC 2023/2024

În ediția actuală a Premiership, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,84 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,1 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Ballymena United

Ballymena United revine după o victorie din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Glenavon, din cadrul Premiership a luat sfârșit cu 1-0.

Victoria gazdelor avea o cotă de 2.50, deci se aștepta ca meciul să fie echilibrat.

Ultimul meci pentru Newry City AFC

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o înfrângere în ultima rundă. Unde în cadrul la Premiership, Newry City AFC a disputat împotriva echipei Carrick Rangers, cu un scor final de 1-3.

Era clar că se va ajunge la înfrângere, având în vedere cotele de 1.70 de la începutul meciului.

Ballymena United vs Newry City AFC h2h

Aceste echipe ultima oară s-au confruntat în cadrul unui meci controversat din Premiership a sezonului 2023/2024, care s-a încheiat cu o remiză 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Ballymena United a avut o performanță solidă în ultimele cinci meciuri, în timp ce Newry City AFC a fost ceva mai puțin consistentă.

Ballymena United

Fiind clasată pe locul 11 în clasamentul din Premiership, Ballymena United ajunge la etapa actuală cu 19 puncte acumulate, împovărați de un bilanț negativ cu 5 victorii, 24 de înfrângeri și 4 remize.

Aceasta înseamnă că, pentru a 4-a etapă, echipa obține un avantaj de 2 puncți față de Newry City AFC care este chiar în spatele acesteia, pe locul 12 în clasament.

Echipa Ballymena United ajunge la această etapă fiind la mijlocul clasamentului Premiership, deși fără mari așteptări de a avea succes, au voință să arate o performanță bună.

Analiza Ballymena United

Momentan, în Premiership, Ballymena United însumează 20 goluri date și au un total de 63 goluri primite, după un număr de 3 runde jucate.

Ballymena United vine la acest joc după o serie de 5 pierderi care a afectat moralul echipei.

Se poate observa, în urma performanțelor recente, că Ballymena United are probleme în a marca goluri, prezentând un număr redus de goluri înscrise și o mulțime de meciuri în care nu a reușit să marcheze. Acestea indică faptul că echipa întâmpină dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Media loviturilor pe poartă pentru Ballymena United de-alungul campionatului nu arată prea bine. Echipa are doar 2,76 pe meci. Fapt ce ne arată că echipa nu marchează prea multe goluri sau nu le prea dă de lucru portarilor adverși.

Media posesiei a al lor este de 43,12% în campionat, ceea ce ne arată că echipa, de regulă, nu poate lua inițiativa în joc și are un stil de joc mai reactiv. Prin urmare, în cadrul meciului dintre Ballymena United x Newry City AFC 2023/2024, echipa va trebui să-și dea un pic silința pentru a menține posesia de partea lor, dacă vor să construiască faze de atac.

Golgheterul de la Ballymena United

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Noah Stewart care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Ballymena United să introducă cele 7 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

Newry City AFC

Cu 17 puncte câștigate, Newry City AFC se află pe locul 12 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 4 victorii, 24 de înfrângeri și 5 remize.

Echipa are un mic dezavantaj de 2 puncți față de Ballymena United care ocupă locul 11 în a 4-a etapă.

Analiza Newry City AFC

Momentan, în Premiership, Newry City AFC are 22 goluri marcate și un total de 83 goluri primite, după 3 runde jucate.

Se poate constata, pe baza performanțelor recente, că Newry City AFC întâmpină probleme în a marca goluri, prezentând un număr redus de goluri înscrise și o mulțime de meciuri în care nu a reușit să marcheze. Acestea sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, indicând necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

În ceea ce privește eficiența scăzută a echipei pentru golurile marcate, media acestora nu depășește 0,67 pe meci. Astfel, eficiența scorului nefavorabil și jucând și în deplasare ar putea influența negativ rezultatul.

Golgheterul de la Newry City AFC

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Adam Salley. Atacantul a marcat de 10 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Newry City AFC să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Ballymena United este Noah Stewart, care a înscris deja 7 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Newry City AFC rămâne a fi Adam Salley, care a avut 10 ocazii de gol.

Potrivit unor studii în minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, acesta poate fi un pariu bun pentru cei care urmăresc jocul live.

Luând în considerare faptul că Newry City AFC are în medie 0,88 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Pentru a spori rata de succes a pariurilor dvs., luați în considerare faptul că o medie de 3,38 cornere pe joc s-a înregistrat în urma numărului de cornere adunate ale ambelor echipe.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 50,33 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Ballymena United este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 7 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Newry City AFC care a văzut doar cartonașul roșu 5 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Ballymena United – Newry City AFC, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Ballymena United și Newry City AFC?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 20 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Ballymena United – Newry City AFC?

Meciul va avea loc pe stadionul The Showgrounds din Ballymena.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Premiership, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19111830
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații