Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Bahia – Athletico PR, Ponturi Pariuri, Brazil, Serie A, 13 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

seriea_brasil

Un meci în cadrul Serie A între echipele Bahia și Athletico PR va avea loc luni, pe data de 13 noiembrie 2023, în Brazil. Consultă pontul pentru Bahia – Athletico PR 2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Bahia – Athletico PR

Meciul e programat să aibă loc pe formidabilul stadionul Arena Fonte Nova, din orașul Salvador, cu o capacitate de 48000 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Bahia – Athletico PR 2023

În ediția actuală a Serie A, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,38 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,49 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Bahia

Bahia revine după o înfrângere din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Grêmio, din cadrul Serie A a luat sfârșit cu 1-0. Echipa antrenată de către R. Mücke Ceni și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 3-5-2.

Cotele de 1.75 au prezis înfrângerea înca de la începutul meciului.

Formația defensivă a echipei nu a fost bine poziționată. Evoluția lui Gabriel Xavier a fost sub așteptări, acesta și-a divulgat echipa în momente decisive, fiind astfel ancora care a dus spre acest rezultat negativ.

Ultimul meci pentru Athletico PR

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o remiză în ultima rundă. Unde Athletico PR în cadrul la Serie A, folosind formația 3-4-3, a disputat împotriva celor de la Fortaleza și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-1.

Remiza putea fi dedusă chiar de la început, pentru că era de așteptat ca partida să fie echilibrată, în ciuda cotelor de 3.50.

Bahia vs Athletico PR h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Athletico PR era pe locul 11 în Serie A în timp ce Bahia ocupa locul 16. Athletico PR a intrat pe teren cu formația 4-2-3-1, tactică care a fost folosită și de Bahia pentru acest meci.

Ultima dată când echipele s-au întâlnit a fost la un meci din Serie A, pe data de 16-07-2023, a sezonului 2023, cel care s-a încheiat cu victoria echipei Athletico PR cu scorul de 2-0.

Echipa Bahia în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Athletico PR.

Bahia

Serie A clasament

Having 37 puncte, 10 victorii, 15 înfrângeri, 7 remize, and a negative balance, Bahia ranks locul 15 în clasamentul din Serie A.

Ceea ce înseamnă că echipa a trecut înaintea celor de la Vasco da Gama care sunt pe locul 16 în a 34-a etapă și cu același punctaj.

Bahia vine după o înfrângere, însâ antrenorul ei Rogério Mücke Ceni caută să se opună acestei tendințe, și să smulgă câștigul de la adversar, folosindu-se de avantajul că joacă acasă.

Analiza Bahia

Momentan, în Serie A, Bahia are 38 goluri marcate și un total de 43 goluri primite, după 33 runde jucate.

Împreună cu mulți antrenori ai noii generații, Rogério Mücke Ceni este fără îndoială unul dintre cei mai importanți oameni. Antrenorul a avut rezultate bune chiar de la începutul carierei și are un viitor promițător. Prezența sa în zona tehnică poate contribui la avantajul echipei Bahia.

Comparativ cu meciurile jucate acasă în deplasare a câștigat doar 3 meciuri, cu un record de 7 victorii, 4 înfrângeri și 4 remize, fapt ce demonstrează că echipa este mai puternică când joacă pe terenul propriu.

Golgheterul de la Bahia

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Everaldo care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Bahia să introducă cele 7 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

Athletico PR

Serie A clasament

Echipa Athletico PR are 50 puncte și actualmente ocupă locul 7 în clasament, loc care se califică pentru Copa Sul-Americana, având în spate o istorie de 13 victorii, 11 remize și 9 înfrângeri.

Echipa începe 34-a etapăcu un mic dezavantaj de 3 puncți față de Atlético Mineiro care ocupă locul 6.

Analiza Athletico PR

Actualmente, Athletico PR înregistrează 46 goluri înscrise și un număr de 38 goluri primite în Serie A, după cele 33 runde jucate.

Cu un program încărcat, Athletico PR poate avea probleme în a-și menține performanța în fața mai multor jocuri într-un interval scurt de timp. În ciuda faptului că cotele previzionează un joc echilibrat cu Bahia și Athletico PR având șanse de victorie de peste 2, programul încărcat al echipei poate fi un factor decisiv pentru rezultat.

Golgheterul de la Athletico PR

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Vitor Hugo Roque Ferreira. A marcat de 11 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Athletico PR să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Bahia este Everaldo, care a înscris deja 7 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Athletico PR rămâne a fi Vitor Hugo Roque Ferreira, care a avut 11 ocazii de gol.

Timpul potrivit pentru a paria în cazul celor care urmăresc meciul în direct este între minutele 75-90, fiindcă atunci se înregistrează cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Athletico PR are în medie 1 gol pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

Dacă aveați în plan să plasați un pariu câștigător, luați aminte că media cornerelor pe joc pentru ambele echipe înregistrează un total de 5,54.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 5,33 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Bahia este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 5 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Athletico PR care a văzut doar cartonașul roșu 4 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Bahia – Athletico PR, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Bahia și Athletico PR?

Meciul se va disputa luni pe 13 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Bahia – Athletico PR?

Meciul va avea loc pe stadionul Arena Fonte Nova din Salvador.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie A, sezonul 2023 și s-a încheiat 2-0 în favoarea lui Athletico PR.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18791377
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații