Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Austria Wien – Salzburg, Ponturi Pariuri, Austria, Admiral Bundesliga, 12 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Tipico_Bundesliga_Austria

Austria Wien și Salzburg vor juca pe 12 noiembrie 2023, duminică, în cadrul la Admiral Bundesliga în Austria, Uită-te la pontul pentru Austria Wien – Salzburg 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Austria Wien – Salzburg

Meciul se va disputa pe stadionul mic Generali Arena, din orașul Wien, cu o capacitate de 17500 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Austria Wien – Salzburg 2023/2024

Admiral Bundesliga a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,96 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,71 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Austria Wien

Austria Wien vine după o victorie în etapa precedentă. Meciul împotriva la Austria Lustenau, din cadrul Admiral Bundesliga, s-a încheiat cu 1-0. Echipa antrenată de M. Wimmer și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 3-4-3.

Acest rezultat pozitiv a arătat echipa favorită chiar de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.29.

Un jucător cheie pentru victoria lui Austria Wien, Manfred Fischer a fost unul dintre puținii sportivi care a strălucit pe baza măestriei individuale în meci. Pe fondul lipsei de motivație din partea echipei, el a compensat neajunsurile și a adus un rezultat pozitiv echipei.

Ultimul meci pentru Salzburg

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Salzburg în cadrul la Champions League, folosind formația 4-2-2-2, a disputat împotriva celor de la Inter și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-1.

Această înfrângere a fost deja prezisă înaintea meciului. Cotele de 1.70 au arătat acest lucru.

Austria Wien vs Salzburg h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, Salzburg ocupase locul 2 în Admiral Bundesliga, iar Austria Wien locul 7. Salzburg a intrat pe teren cu tactica 4-3-1-2, în timp ce Austria Wien a folosit formația 3-4-1-2.

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul unui meci din Admiral Bundesliga, pe data de 13-08-2023, a sezonului 2023/2024, care s-a încheiat cu o victorie pentru echipa Salzburg cu scorul de 2-0.

Echipa Austria Wien a avut o performanță solidă în ultimele cinci meciuri, în timp ce Salzburg a fost ceva mai puțin consistentă.

Echipe care se disting prin punctele lor forte și obiective unice.

Austria Wien

Admiral Bundesliga clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Austria Wien, care se află pe locul 7, cu 18 puncte acumulate, în cadrul competiției Admiral Bundesliga din Austria, performanța acestora a adus echipei până acum 5 victorii, 5 înfrângeri și 3 remize.

Cît pentru a 14-a etapă, echipa a rămas aceleași puncte ca la Rapid Vienna care ocupă locul 6.

Analiza Austria Wien

Momentan, în Admiral Bundesliga, Austria Wien înregistrează 14 goluri înscrise și un număr de 13 goluri primite, după 13 de runde jucate.

Golgheterul de la Austria Wien

În acest sezon, prestația individuală a lui Andreas Gruber a ieșit în evidență, care a dominat partea ofensivă. Atacantul a marcat deja de 8 ori în acest sezon, fiind protagonistul succesului obținut de Austria Wien în mai multe meciuri.

Date istorice Austria Wien

Echipa Austria Wien reprezintă una dintre cele mai importante echipe din campionat, în cadrul căruia a reușit să colecteze 25 titluri. Bilanțul echipei cu siguranță va afecta rezultatul final al meciului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze adversarii cu o victorie într-un moment inoportun, când aceștia sunt într-o formă slabă.

Salzburg

Admiral Bundesliga clasament

Echipa Salzburg are 29 puncte și actualmente ocupă locul 1 în clasament, loc care se califică pentru Championship Round, având în spate o istorie de 9 victorii, 2 remize și 2 înfrângeri.

Analiza Salzburg

Echipa ajunge să aibă 29 goluri înscrise și 8 primite, ceea ce îi face să dețină un raport pozitiv de goluri înscrise și primite, după 13 de runde.

Cu o medie de 5,15 șuturi pe meci în competiție, se așteaptă ca Salzburg să fie o echipă agresivă, care le crește desigur șansele de conversie și victorie.

Salzburg e un candidat fidel la titlu, faptul că se clasează pe prima poziție în Admiral Bundesliga demonstrează că.

Echipa Salzburg încearcă, de obicei, să stăpânească jocul cu o medie de posesie a mingii de 60,54%. Iar echipele cu posesia mingii de peste 50% au, de regulă, avantaj asupra adversarilor.

Drumul adversarilor de a triumfa împotriva celor de la Salzburg, este unul destul de îngust, cu un bilanț de 5 victorii, 0 înfrângeri, și 2 remize.

Salzburg obținând 2 victorii, demonstrează tuturor că e demnă a fi favorită.

Salzburg este o echipă mai ofensivă decât Austria Wien, înregistrând 1526 atacuri împotriva la 1524 din partea celor de la Austria Wien, și marcând de 29 ori comparativ cu Austria Wien care a înscris de 14 ori.

Golgheterul de la Salzburg

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Karim Konaté. Atacantul a marcat de 8 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Salzburg să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Austria Wien este Andreas Gruber, care a înscris deja 8 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Salzburg rămâne a fi Karim Konaté, care a avut 8 ocazii de gol.

Salzburg a scăpat 6 goluri în deplasare timp de 7 meciuri. Aici e recomandat să pariați că Salzburg nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 2-0, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Pentru cei care doresc să parieze, merită menționat faptul că cele mai multe goluri se marchează în minutele 75-90.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Austria Wien 1,17 și echipa vizitatoare Salzburg 2,71 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Piața Cornerelor vă poate remunera pariul, media cornerelor a echipelor pe meci este de 5,96 cornere.

Austria Wien este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,23 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Austria Wien în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,38 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Austria Wien este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 4 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Salzburg care a primit cartonaș roșu o singură dată. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Austria Wien – Salzburg, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Austria Wien și Salzburg?

Meciul se va disputa duminică pe 12 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Austria Wien – Salzburg?

Meciul va avea loc pe stadionul Generali Arena din Wien.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Admiral Bundesliga, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 2-0 în favoarea lui Salzburg.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18853525
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații