Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Atalanta – Fiorentina, Ponturi Pariuri, Italia, Serie A, 02 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Serie_A_Italy

Un meci de fotbal între Atalanta și Fiorentina din Serie A va avea loc în Italia, duminică de la ora 16:00h (UTC), pe data de 02 iunie 2024, consultă pontul pentru Atalanta – Fiorentina 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Atalanta – Fiorentina

Meciul se va disputa pe stadionul mic Gewiss Stadium, din orașul Bergamo, cu o capacitate de 26393 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Atalanta – Fiorentina 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Serie A nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,6 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,57 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Atalanta

Atalanta se întoarce după o victorie din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Torino, din Serie A, a luat sfârșit cu 3-0. Antrenorul echipei, G. Gasperini, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 3-4-2-1.

Victoria gazdelor avea o cotă de 2.45, deci se aștepta ca meciul să fie echilibrat.

Victoria obținută pentru Atalanta a fost fără îndoială meritul performanței lui Gianluca Scamacca. Pe lîngă faptul că a marcat 1 gol acesta a fost decisiv în mai multe faze importante, ajutând echipa să își atingă obiectivul.

Ultimul meci pentru Fiorentina

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Fiorentina în cadrul la Serie A, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la Cagliari, cu scorul final de 2-3.

Rezultatul pozitiv a arătat care era echipa favorită chiar înainte să înceapă meciul, datorită cotei de 1.73.

Atalanta vs Fiorentina h2h

Ultima dată, Fiorentina s-a confruntat cu Atalanta în cadrul campionatului Serie A. Fiorentina, care atunci ocupa locul 1, a intrat pe teren cu formația 4-2-3-1, în timp ce Atalanta, care ocupa locul 2, a folosit tactica 3-4-1-2.

Ultima dată când echipele s-au întâlnit a fost la un meci din Coppa Italia, pe data de 24-04-2024, a sezonului 2023/2024, cel care s-a încheiat cu victoria echipei Atalanta cu scorul de 4-1.

Seria de cinci jocuri a echipei Atalanta s-a soldat cu un rezultat favorabil pentru aceștia, în comparație cu Fiorentina.

Acest meci de fotbal va fi condus de arbitrul central D. Orsato în timp ce C. Carbone și A. Giallatini îl vor ajuta.

Atalanta

Serie A clasament

Echipa Atalanta are 69 puncte și ocupă la momentul actual locul 4 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru UEFA Champions League, cu o serie de 21 de victorii, 6 remize și 10 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că echipa a trecut înaintea celor de la Bologna care sunt pe locul 5 în a 29-a etapă și are un dezavantaj de 1 punct.

Analiza Atalanta

După 28 de partide, Atalanta se prezintă cu o rată pozitivă de goluri înscrise și primite. Apar în clasament cu 70 goluri înscrise și 39 primite.

Echipa arată într-o formă mai bună atunci când joacă acasă comparativ cu meciurile din deplasare, astfel câștigând 8 meciuri în deplasare. Performanța echipei se dovedește a fi mai bună în jocurile de acasă, înregistrând rezultate pozitive, cu un total de 13 victorii, 3 înfrângeri și 2 remize.

Golgheterul de la Atalanta

Pe plan individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Teun Koopmeiners. A marcat de 12 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Atalanta să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe prestații.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Fiorentina

Serie A clasament

Fiorentina ajunge la această etapă deținând 57 puncte, clasându-se pe locul 8 în Serie A, ca rezultat a 16 meciuri câștigate, 12 meciuri pierdute și 9 remize.

Analiza Fiorentina

Fiorentina însumează 58 goluri înscrise și 44 primite, ceea ce îi aduce un raport pozitiv după cele 28 de runde.

De obicei, echipele pot exercita controlul asupra adversarilor în momentul când posesia mingii depășește 50%. Deci prin urmare, Fiorentina tinde să controleze jocul cu o medie de 57,84% a posesiei mingii.

Golgheterul de la Fiorentina

Nicolás González s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 11 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Fiorentina.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Atalanta este Teun Koopmeiners, care a înscris deja 12 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Fiorentina rămâne a fi Nicolás González, care a avut 11 ocazii de gol.

Minutele 75-90 înregistrează cele mai multe goluri, un moment oportun pentru a paria în caz că urmărești meciul live.

Luând în considerare faptul că Fiorentina are în medie 1,17 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

Pentru a spori rata de succes a pariurilor dvs., luați în considerare faptul că o medie de 5,42 cornere pe joc s-a înregistrat în urma numărului de cornere adunate ale ambelor echipe.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Atalanta are o medie de 2,6 cartonașe galbene pe meci după cele 28 runde, în timp ce Fiorentina are o medie de 2,7. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 5,54 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Atalanta – Fiorentina, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Atalanta și Fiorentina?

Meciul se va disputa duminică pe 02 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Atalanta – Fiorentina?

Meciul va avea loc pe stadionul Gewiss Stadium din Bergamo.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Coppa Italia, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 4-1 în favoarea lui Atalanta.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18870617
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații