Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Arouca – Sporting Braga, Ponturi Pariuri, Portugalia, Liga Portugal, 12 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Primeira_Liga_Portugal

Un meci de fotbal între Arouca și Sporting Braga din Liga Portugal va avea loc în Portugalia, duminică, pe data de 12 noiembrie 2023, consultă pontul pentru Arouca – Sporting Braga 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Arouca – Sporting Braga

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Estádio Municipal de Arouca, din orașul Arouca, cu o capacitate de 5600 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Arouca – Sporting Braga 2023/2024

În ediția actuală a Liga Portugal, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,49 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,01 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Arouca

Arouca revine după o înfrângere din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Farense, din cadrul Liga Portugal a luat sfârșit cu 2-0. Echipa antrenată de către D. Lopes Ramos și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 3-4-3.

Era de așteptat ca meciu să fie echilibrat, echipa gazdă având cote de 2.30 pentru înfrângere.

Linia defensivă a echipei a fost rău poziționată. Evoluția lui Matías Rocha a fost groaznică, acesta a dat de gol echipa în momente decisive, fiind ancora care a dus spre acest rezultat negativ.

Ultimul meci pentru Sporting Braga

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Sporting Braga în cadrul la Champions League, folosind formația 4-3-3, a disputat împotriva celor de la Real Madrid și au sfârșit meciul cu un scor final de 3-0.

Era clar că se va ajunge la înfrângere, având în vedere cotele de 1.22 de la începutul meciului.

Arouca vs Sporting Braga h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului Liga Portugal, Arouca se afla pe locul 7 în timp ce Sporting Braga era pe locul 3. Arouca a ieșit pe teren cu tactica 4-1-4-1 în timp ce Sporting Braga și-a aranjat jucătorii sub formația 4-4-2.

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în Liga Portugal, susținut pe data de 19-02-2023, din sezonul 2022/2023, s-a încheiat cu victoria echipei Sporting Braga cu un scor de 2-0.

Echipe care se disting prin punctele lor forte și obiective unice.

Arouca

Liga Portugal clasament

Cu 6 puncte acumulate, Arouca ocupă actualmente locul 18 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 1 victorii, 6 înfrângeri și 3 remize.

Chaves se clasează puțin mai sus, ocupând locul 17 a 11-a etapă, cu 1 punct în spate.

Arouca vine la acest joc după o serie de 5 pierderi care a afectat moralul echipei.

Analiza Arouca

Momentan, în Liga Portugal, Arouca înregistrează 9 goluri înscrise și un număr de 16 goluri primite, după 10 de runde jucate.

Este evident, în urma ultimelor performanțe, că Arouca întâmpină probleme în a genera goluri, având un număr mic de goluri înscrise și multe meciuri fără gol. Acestea arată că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce impune necesitatea îmbunătățirii jocului ofensiv.

Viața lui Alfonso Trezza nu pare să fie ușoară în acest început la noua echipă. Angajat pentru acest sezon, jucătorul nu a avut o performanță bună, fapt care s-a repetat în ultimul meci al Arouca. El nu a reuși să înscrie goluri în meciul cu Farense, acumulând astfel o prestație proastă.

Golgheterul de la Arouca

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Cristo González care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Arouca să introducă cele 3 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

Sporting Braga

Liga Portugal clasament

Echipa Sporting Braga are 20 puncte și actualmente ocupă locul 4 în clasament, loc care se califică pentru Calificările UEFA Conference League, având în spate o istorie de 6 victorii, 2 remize și 2 înfrângeri.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 11-a rundă cu un avantaj de 1 punct în raport cu Vitória SC care se află pe locul 5.

Analiza Sporting Braga

La acest moment, Sporting Braga se afișează cu 29 goluri date și un număr de 18 goluri primite, după 10 de runde fierbinți.

Sporting Braga are o medie de 6,2 lovituri pe poartă pentru acest sezon, și este de așteptat ca aceștia să se prezinte ca o echipă agresivă, fapt care le va crește șansele de conversie și de victorie.

Aceasta este una din top 5 echipe din Liga Portugal și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Echipele se bucură de obicei de avantaj asupra adversarilor dacă posesia mingei trece peste 50%. Din acest motiv, Sporting Braga caută să atingă o medie de 59,9% a posesiei pentru a stăpâni jocul.

Luând în considerație bilanțul lui Sporting Braga care figurează 3 victorii, 1 înfrângeri, și 1 remize, putem vedea că nici în deplasare, aceștia nu le prea oferă șanse adversarilor să triumfeze.

Sporting Braga a fost în formă impresionantă în ultima vreme, câștigând 4 din ultimele 5 meciuri și remizând într-unul. Au arătat o mare reziliență și determinare, și pare că sunt pe drumul cel bun să își atingă obiectivele în acest sezon.

Sporting Braga este o echipă mai ofensivă decât Arouca, înregistrând 1247 atacuri împotriva la 1021 din partea celor de la Arouca, și marcând de 29 ori comparativ cu Arouca care a înscris de 9 ori.

Una dintre achizițiile echipei pentru acest sezon pare să se afle într-un ritm lent de adaptare. Victor Gómez a jucat un alt meci și s-a clasat sub așteptări în ultima sa apariție cu clubul, împotriva Real Madrid. Fundașul nu a reușit să arate siguranța așteptată și nu a ajutat Sporting Braga să iasa învingătoare.

Golgheterul de la Sporting Braga

Simon Banza s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 10 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Sporting Braga.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Fapte interesante despre joc

Cu Sporting Braga mândrindu-se cu un record de neînvins în întâlnirile recente împotriva Arouca, toate privirile sunt ațintite asupra lor pentru a-și menține dominația pe teren.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Arouca este Cristo González, care a înscris deja 3 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Sporting Braga rămâne a fi Simon Banza, care a avut 10 ocazii de gol.

Pentru cei care urmăresc meciul live, e bine să fiți la curent cu faptul că între minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, reprezentând o bună oportunitate pentru a paria.

Ponturi Pariuri pe Cornere

În caz că doreați să plasați un pariu câștigător, rețineți că suma numărului de cornere ale ambelor echipe oferă o medie de 5,85 cornere pe joc.

Sporting Braga este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,4 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Sporting Braga în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Arouca are o medie de 2,7 cartonașe galbene pe meci după cele 10 runde, în timp ce Sporting Braga are o medie de 2,2. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 5,4 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Arouca este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 5 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Sporting Braga care a primit cartonaș roșu o singură dată. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Arouca – Sporting Braga, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Arouca și Sporting Braga?

Meciul se va disputa duminică pe 12 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Arouca – Sporting Braga?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio Municipal de Arouca din Arouca.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Liga Portugal, sezonul 2022/2023 și s-a încheiat 2-0 în favoarea lui Sporting Braga.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18870407
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații