Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Antalyaspor – Ankaragücü, Ponturi Pariuri, Turkey, Super Lig, 02 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Super_Lig_Turkey

Un meci de fotbal între Antalyaspor și Ankaragücü din Super Lig va avea loc în Turkey, marți de la ora 17:30h (UTC), pe data de 02 aprilie 2024, consultă pontul pentru Antalyaspor – Ankaragücü 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Antalyaspor – Ankaragücü

Meciul e programat să aibă loc pe Antalya Stadyumu, din orașul Antalya, cu o capacitate de 33000 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Antalyaspor – Ankaragücü 2023/2024

Super Lig a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 3,04 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,73 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Antalyaspor

Antalyaspor se întoarce după o victorie din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Beşiktaş, din cadrul Super Lig, s-a terminat cu 1-2. Antrenorul echipei, A. Yalçın, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-1-4-1.

Victoria gazdelor avea o cotă de 4.00, deci se aștepta ca meciul să fie echilibrat.

Necătând la faptul că echipa a obținut o victorie, aceasta nu a avut o evoluție bună în general. Unul dintre puținii jucători care au strălucit în meci a fost Adam Buksa, care a fost decisiv în cele mai importante momente ale jocului, dovedind a fi crucial pentru victoria lui Antalyaspor.

Ultimul meci pentru Ankaragücü

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Ankaragücü în cadrul la Super Lig, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la İstanbul Başakşehir, cu scorul final de 2-1.

Gazdele aveau o cotă de 2.40 pentru victorie, deci era de așteptat ca meciul să fie destul de echilibrat.

Antalyaspor vs Ankaragücü h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Ankaragücü era pe locul 12 în Super Lig în timp ce Antalyaspor ocupa locul 8. Ankaragücü a intrat pe teren cu formația 4-2-3-1, tactică care a fost folosită și de Antalyaspor pentru acest meci.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Super Lig, ce a avut loc pe data de 10-11-2023, din sezonul 2023/2024, și s-a încheiat cu succesul echipei Antalyaspor cu un scor de 0-4.

Responsabil de acest joc de fotbal va fi ?. Altay, în timp ce M. Altan și O. Kamacı îl vor asista.

Antalyaspor

Super Lig clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Antalyaspor, care se află pe locul 8, cu 41 puncte acumulate, în cadrul competiției Super Lig din Turkey, performanța acestora a adus echipei până acum 10 victorii, 9 înfrângeri și 11 remize.

Cît pentru a 31-a etapă, echipa a rămas cu 1 punct în spatele celor de la Rizespor care se află puțin mai deasupra, pe locul 7.

Ocupând locul de mijloc al clasamentului din Turkey Super Lig, în pofida faptului că nu au ambiții mari sau preocupări de retrogradare, Antalyaspor va încerca să folosească de partida de acasă, folosindu-l ca drept beneficiu pentru a obține o victorie.

Analiza Antalyaspor

Momentan, în Super Lig, Antalyaspor însumează 35 goluri date și au un total de 33 goluri primite, după un număr de 30 runde jucate.

Media șuturilor pe poartă pentru echipa Antalyaspor din campionat nu este cea mai bună. Există doar 4,17 pe meci. Acest lucru se dovedește a fi un alt indiciu bun că echipa nu marchează de obicei multe goluri sau nu le dă mult de lucru portarilor adverși.

Având 4 meciuri câștigate jucând în deplasare, putem deduce că această echipă știe să profite de terenul propriu, înregistrând 6 victorii, 2 înfrângeri, și 7 remize.

Golgheterul de la Antalyaspor

Pe plan individual, zona ofensivă al acestui campionat se distinge mai ales prin reușitele lui Adam Buksa. Atacantul a marcat deja 13 goluri, fiind extrem de important pentru Antalyaspor, care a beneficiat de mai multe ori de performanțele acestuia pentru a triumfa în mai multe confruntări importante.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Ankaragücü

Super Lig clasament

Ankaragücü ajunge la această etapă deținând 33 puncte, clasându-se pe locul 14 în Super Lig, ca rezultat a 7 meciuri câștigate, 11 meciuri pierdute și 12 remize.

Ceea ce înseamnă că pentru a 31-a rundă, echipa a acumulat același număr de puncte ca și Hatayspor care se află pe locul 15.

Analiza Ankaragücü

Ankaragücü, ca performanță, a reușit să primească mai multe goluri decât a fost capabilă să înscrie. Momentan, echipa a primit 39 goluri și a înscris 36 goluri în ultimele 30 de runde.

Ankaragücü este o echipă mai ofensivă decât Antalyaspor, înregistrând 2770 atacuri împotriva la 2761 din partea celor de la Antalyaspor, și marcând de 36 ori comparativ cu Antalyaspor care a înscris de 35 ori.

Golgheterul de la Ankaragücü

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Efkan Bekiroglu, care a dominat zona ofensivă. mijlocașului a marcat deja de 6 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Ankaragücü le-a obținut în mai multe meciuri.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Antalyaspor este Adam Buksa, care a înscris deja 13 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Ankaragücü rămâne a fi Efkan Bekiroglu, care a avut 6 ocazii de gol.

Potrivit unor studii, cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 75-90, fiind un moment oportun pentru a paria pentru cei care urmăresc jocul live.

Luând în considerare faptul că Ankaragücü are în medie 1,36 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

Un lucru bun de remarcat pentru cei care doresc să profite de pariuri sportive este faptul că s-a înregistrat o medie de 4,55 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,63 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Ankaragücü, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 3 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Antalyaspor care a primit doar un singur cartonaș roșu. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Antalyaspor – Ankaragücü, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Antalyaspor și Ankaragücü?

Meciul se va disputa marți pe 02 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Antalyaspor – Ankaragücü?

Meciul va avea loc pe stadionul Antalya Stadyumu din Antalya.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Super Lig, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-4 în favoarea lui Antalyaspor.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18903849
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații