Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Annecy – Concarneau, Ponturi Pariuri, Franța, Ligue 2, 10 februarie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Ligue 2 France

Un meci de fotbal între Annecy și Concarneau din Ligue 2 va avea loc în Franța, sâmbătă de la ora 18:00h (UTC), pe data de 10 februarie 2024, consultă pontul pentru Annecy – Concarneau 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Annecy – Concarneau

Meciul se va disputa pe stadionul mic Parc des Sports, din orașul Annecy, cu o capacitate de 16109 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Annecy – Concarneau 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Ligue 2 nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,44 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,41 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Annecy

Annecy se întoarce după o victorie din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Guingamp, din cadrul Ligue 2, s-a terminat cu 1-4. Antrenorul echipei, L. Guyot, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 5-3-2.

În acest meci am asistat la o surpriză incredibilă! Cotele pentru victorie de 7.00 au asigurat triumfiul neașteptat al celor subestimați.

Un jucător cheie pentru victoria lui Annecy, Ousmane Camara a fost unul dintre puținii sportivi care a strălucit pe baza măestriei individuale în meci. Pe fondul lipsei de motivație din partea echipei, el a compensat neajunsurile și a adus un rezultat pozitiv echipei.

Ultimul meci pentru Concarneau

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Concarneau în cadrul la Ligue 2, folosind formația 4-4-2, a reușit să ia trei puncte de la Valenciennes, cu scorul final de 1-0.

Se aștepta să fie un meci echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 2.15.

Annecy vs Concarneau h2h

Ultima dată, Annecy s-a confruntat cu Concarneau în cadrul campionatului Ligue 2. Annecy, care atunci ocupa locul 11, a intrat pe teren cu formația 4-3-3, în timp ce Concarneau, care ocupa locul 20, a folosit tactica 4-2-3-1.

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2023/2024 din Ligue 2 care a avut loc pe 02-09-2023, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Performanța echipei Concarneau în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de Annecy.

Annecy

Ligue 2 clasament

Cu 23 puncte acumulate, Annecy ocupă actualmente locul 17 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 5 victorii, 10 înfrângeri și 8 remize.

Aceasta înseamnă că, pentru a 24-a etapă, echipa nu are nici un avantaj în raport cu Dunkerque care se află pe locul 18.

Analiza Annecy

După 23 runde, Annecy a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 31 goluri până acum și au marcat de 26 ori.

Rata medie de posesie în campionat pentru al lor este de 41,78%, ceea ce înseamnă că, de obicei, echipa nu poate lua inițiativă în joc și are mai degrabă un stil de joc reactiv. Cu toate acestea, pentru acest meci Annecy x Concarneau din 2023/2024, echipa ar trebui să facă un efort să păstreze posesia și să atace oponentul.

Golgheterul de la Annecy

Până la etapa actuală a sezonului, s-a făcut remarcabilă prestația individuală al lui S. Ntamack Ndimba. Atacantul a marcat de 8 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Annecy să evite rezultate negative de mai multe ori.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Concarneau

Ligue 2 clasament

Concarneau ajunge la această etapă deținând 28 puncte, clasându-se pe locul 14 în Ligue 2, ca rezultat a 8 meciuri câștigate, 11 meciuri pierdute și 4 remize.

În 24-a etapă, echipa are același număr de puncte comparativ cu Bordeauxul echipa care este chiar deasupra, pe 13. locul.

Analiza Concarneau

După 23 de runde fierbinți, Concarneau se lasă observată, momentan, cu 20 goluri date și un număr de 28 goluri primite, în Ligue 2.

Din ultimele performanțe se poate observa că Concarneau se confruntă cu probleme în a marca goluri, prezentând un număr scăzut de goluri înscrise și o serie de meciuri fără gol. Acest lucru indică faptul că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Performanța echipei Concarneau pe parcursul campionatului nu este cea mai bună, în ceea ce privește media șuturilor pe poartă. Echipa are doar 3,7 pe meci. Acest lucru arată că echipa nu dă multe goluri de obicei sau nu le dă prea mult de lucru portarilor din echipele adverse.

Echipa are o eficiență deplorabilă în ceea ce privește marcatul, unde media golurilor înscrise nu a putut să treacă de 0,87 pe meci. Cu o eficiență scăzută a scorului și jucatul în deplasare pot fi decisive pentru un rezultat negativ.

Golgheterul de la Concarneau

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Pape Bâ. Atacantul a marcat de 6 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Concarneau să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Annecy este S. Ntamack Ndimba, care a înscris deja 8 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Concarneau rămâne a fi Pape Bâ, care a avut 6 ocazii de gol.

Cele mai multe goluri se marchează între minutele 75-90, acesta fiind momentul oportun de a plasa un pariu cu șanse mari de câștig pentru cei care urmăresc meciul live.

Pariul pe mai Puțin de 2,5 goluri pare a fi o opțiune bună, având în vedere că Concarneau are o medie de 0,75 goluri pe meci când joacă în deplasare. Această piață pare a fi profitabilă, deoarece Concarneau nu primește goluri în deplasare.

Ponturi Pariuri pe Cornere

În caz că doreați să plasați un pariu câștigător, rețineți că suma numărului de cornere ale ambelor echipe oferă o medie de 4,3 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,7 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Annecy este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 4 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Concarneau care a primit cartonaș roșu o singură dată. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Annecy – Concarneau, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Annecy și Concarneau?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 10 februarie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Annecy – Concarneau?

Meciul va avea loc pe stadionul Parc des Sports din Annecy.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Ligue 2, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18861006
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații