Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

América Mineiro – Ponte Preta, Ponturi Pariuri, Brazil, Serie B, 10 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

serieb_brasil

Un meci în cadrul Serie B între echipele América Mineiro și Ponte Preta va avea loc luni de la ora 21:30h (UTC), pe data de 10 iunie 2024, în Brazil. Consultă pontul pentru América Mineiro – Ponte Preta 2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între América Mineiro – Ponte Preta

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Estádio Raimundo Sampaio, din orașul Belo Horizonte, cu o capacitate de 23018 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la América Mineiro – Ponte Preta 2024

În ciuda schimbării sezonului, Serie B nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,18 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,09 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru América Mineiro

América Mineiro se întoarce după o înfrângere din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Paysandu, din Serie B, a luat sfârșit cu 2-0. Antrenorul echipei, C. de Almeida, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Se anticipa ca echipa gazdă să fie înfrântă, având cote de 2.90, iar meciul să fie destul de echilibrat.

Linia defensivă a echipei a fost rău poziționată. Evoluția lui Daniel Borges a fost groaznică, acesta a dat de gol echipa în momente decisive, fiind ancora care a dus spre acest rezultat negativ.

Ultimul meci pentru Ponte Preta

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Ponte Preta în cadrul la Serie B, folosind formația 4-3-3, a reușit să ia trei puncte de la CRB, cu scorul final de 4-2.

Meciul a fost echilibrat, și era de așteptat, având în vedere cota de 2.40 pentru victoria gazdelor.

América Mineiro vs Ponte Preta h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului Serie B, Ponte Preta se afla pe locul 5 în timp ce América Mineiro era pe locul 3. Ponte Preta a ieșit pe teren cu tactica 4-3-1-2 în timp ce América Mineiro și-a aranjat jucătorii sub formația 4-3-3.

Aceste echipe ultima oară s-au confruntat în cadrul unui meci controversat din Serie B a sezonului 2020, care s-a încheiat cu o remiză 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Seria de cinci jocuri a echipei América Mineiro s-a soldat cu un rezultat favorabil pentru aceștia, în comparație cu Ponte Preta.

América Mineiro

Serie B clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă América Mineiro, care se află pe locul 5, cu 15 puncte acumulate, în cadrul competiției Serie B din Brazil, performanța acestora a adus echipei până acum 4 victorii, 1 înfrângeri și 3 remize.

Cît pentru a 9-a etapă, echipa a rămas acelasi scor la Ceará care se clasează puțin mai sus, pe locul 4.

Analiza América Mineiro

Momentan, în Serie B, América Mineiro are 12 goluri marcate și un total de 8 goluri primite, după 8 runde jucate.

América Mineiro vine după o înfrângere, însâ antrenorul ei Cauan Felipe de Almeida caută să se opună acestei tendințe, și să smulgă câștigul de la adversar, folosindu-se de avantajul că joacă acasă.

Pentru a controla jocul, echipa América Mineiro încearcă adesea să atingă o medie a posesiei mingii de 60,25%. Această tendință se datorează faptului că dacă posesia mingii atinge peste 50%, aceasta ar oferi un avantaj asupra adversarilor.

Echipa se dovedește a avea mai mult succes pe propriul teren, înregistrând 3 victorii, 0 înfrângeri, și 1 remize. Aceștia au câștigat 1 meciur jucând în deplasare.

América Mineiro este de o natură mai ofensivă decât Ponte Preta, înregistrând 975 atacuri dintre care a înscris de 10 ori, comparativ cu 680 din partea celor de la Ponte Preta, care au marcat de 12 ori.

Dalberson, portar ales de către echipă în sezonul actual, prezintă câteva dificultăți de adaptare la noul club. De exemplu, în ultimul său meci, a fost foarte clar acest lucru. Nu a putut să performeze și a tras América Mineiro în jos în timp ce erau în căutarea victoriei împotriva Paysandu.

Golgheterul de la América Mineiro

În acest sezon, prestația individuală a lui Fabinho a ieșit în evidență, care a dominat partea ofensivă. Atacantul a marcat deja de 3 ori în acest sezon, fiind protagonistul succesului obținut de América Mineiro în mai multe meciuri.

Ponte Preta

Serie B clasament

Ponte Preta ajunge la această etapă deținând 9 puncte, clasându-se pe locul 13 în Serie B, ca rezultat a două meciuri căștigate, 3 meciuri pierdute și 3 remize.

Analiza Ponte Preta

Până acum, Ponte Preta a primit 11 goluri, dar a înscris numai 10, ceea ce araată că a primit mai multe goluri decât a fost capabilă să înscrie după cele 8 de runde.

Din ce în ce mai în ton cu coechipierii săi, Matheus Régis, care a venit la club în acest eszon, a avut o altă prestație bună în ultimul meci al echipei. Mijlocașul a fost foarte bun pe teren în meciul împotriva CRB, fiind astfel cheia celor de la Ponte Preta.

Golgheterul de la Ponte Preta

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Vinicius Rodrigues Adelino dos Santos. A marcat de 2 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Ponte Preta să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Minutele 75-90 ale meciului reprezintă un moment oportun pentru a paria, în pofida faptului că cele mai multe goluri sunt marcate în această perioadă.

Luând în considerare faptul că Ponte Preta are în medie 0,25 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

În caz că doreați să plasați un pariu câștigător, rețineți că suma numărului de cornere ale ambelor echipe oferă o medie de 5,12 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

América Mineiro are o medie de 2 cartonașe galbene pe meci după cele 8 runde, în timp ce Ponte Preta are o medie de 2,3. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 4,88 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, América Mineiro – Ponte Preta, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre América Mineiro și Ponte Preta?

Meciul se va disputa luni pe 10 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă América Mineiro – Ponte Preta?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio Raimundo Sampaio din Belo Horizonte.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie B, sezonul 2020 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19098804
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații