Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Amazonas – Brusque, Ponturi Pariuri, Brazil, Serie B, 08 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

serieb_brasil

Un meci în cadrul Serie B între echipele Amazonas și Brusque va avea loc sâmbătă de la ora 20:00h (UTC), pe data de 08 iunie 2024, în Brazil. Consultă pontul pentru Amazonas – Brusque 2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Amazonas – Brusque

Meciul se va disputa pe bine cunoscute stadionul Arena da Amazônia, din orașul Manaus, cu o capacitate de 44000 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Amazonas – Brusque 2024

În ciuda schimbării sezonului, Serie B nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,18 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,09 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Amazonas

Amazonas se întoarce după o înfrângere din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Operário PR, din cadrul Serie B, s-a terminat cu 1-0. Antrenorul echipei, R. dos Santos Lacerda, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-5-1.

Înfraângerea a fost deja prezisă chiar de către cotele de 1.75 de dinaintea meciului.

Linia defensivă a echipei a fost rău poziționată. Evoluția lui Fabiano a fost groaznică, acesta a dat de gol echipa în momente decisive, fiind ancora care a dus spre acest rezultat negativ.

Ultimul meci pentru Brusque

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o remiză în ultima rundă. Unde Brusque în cadrul la Serie B, folosind formația 4-4-2, a disputat împotriva celor de la Novorizontino și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-0.

Remiza putea fi dedusă chiar de la început, pentru că era de așteptat ca partida să fie echilibrată, în ciuda cotelor de 3.20.

Amazonas vs Brusque h2h

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în Serie C, susținut pe data de 22-10-2023, din sezonul 2023, s-a încheiat cu victoria echipei Amazonas cu un scor de 1-2.

În cadrul disputei anterioare dintre aceste echipe s-a încins o luptă crâncenă pentru a păstra poziția de frunte.

Echipa Amazonas în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Brusque.

Amazonas

Serie B clasament

Cu 8 puncte acumulate și un bilanț negativ care include 2 victorii, 4 înfrângeri, 2 remize, Amazonas își întâmpină adversarul ocupând locul 16 în Serie B.

Cît pentru a 9-a etapă, echipa a rămas aceleași puncte ca la Paysandu care ocupă locul 15.

Analiza Amazonas

La sfârșitul celor 8 de runde, Amazonas a ajuns să aibă mai multe goluri primite decât înscrise. Echipa a înscris de doar 6 ori, în timp ce a primit 10 goluri.

Amazonas a avut performanțe inconsistente în ultimele lor meciuri, alternând între victorii, înfrângeri și remize. Trebuie să găsească o modalitate de a menține impulsul victoriilor și de a evita erorile costisitoare dacă vor să rămână competitivi în ligă.

al lor prezintă o rată medie de posesie, în campionat, de 47,25%, ceea ce arată că echipa nu prea ia inițiativă pe timpul meciurilor. Astfel, pentru acest meci Amazonas x Brusque din 2024, echipa ar trebui să fie mai implicată și să se folosească de avantajul posesiei pentru a ataca adversarul.

Una dintre achizițiile echipei pentru acest sezon pare să se afle într-un ritm lent de adaptare. Diogo Silva a jucat un alt meci și s-a clasat sub așteptări în ultima sa apariție cu clubul, împotriva Operário PR. Fundașul nu a reușit să arate siguranța așteptată și nu a ajutat Amazonas să iasa învingătoare.

Brusque

Serie B clasament

Cu 6 puncte câștigate, Brusque se află pe locul 18 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 1 victorii, 4 înfrângeri și 3 remize.

Ceea ce înseamnă că pentru a 9-a rundă, echipa a acumulat același număr de puncte ca și Ituano care se află pe locul 19.

Analiza Brusque

Actualmente, Brusque înregistrează 6 goluri înscrise și un număr de 14 goluri primite în Serie B, după cele 8 runde jucate.

Se poate constata, pe baza performanțelor recente, că Brusque întâmpină probleme în a marca goluri, prezentând un număr redus de goluri înscrise și o mulțime de meciuri în care nu a reușit să marcheze. Acestea sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, indicând necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Brusque se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 3,25 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

În ceea ce privește eficiența scăzută a echipei pentru golurile marcate, media acestora nu depășește 0,75 pe meci. Astfel, eficiența scorului nefavorabil și jucând și în deplasare ar putea influența negativ rezultatul.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Minutele 75-90 promit a fi un moment oportun pentru a paria, potrivit unor studii care au arătat că acesta este timpul în care se înscriu cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Brusque are în medie 0,75 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Pentru a spori rata de succes a pariurilor dvs., luați în considerare faptul că o medie de 5 cornere pe joc s-a înregistrat în urma numărului de cornere adunate ale ambelor echipe.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Amazonas are o medie de 2,8 cartonașe galbene pe meci după cele 8 runde, în timp ce Brusque are o medie de 2,6. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 6 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Amazonas – Brusque, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Amazonas și Brusque?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 08 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Amazonas – Brusque?

Meciul va avea loc pe stadionul Arena da Amazônia din Manaus.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie C, sezonul 2023 și s-a încheiat 1-2 în favoarea lui Amazonas.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19098808
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații